Мама палачинки мята, януарче се въргаля по земята

• 10 406
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
Майка ми по телефона сега ми заяви, че горкото дете се развивало бавно и нямало зъби, защото съм я хранела по новите схеми, държала съм я гладна 6 месеца, даже шоколад не съм й давала и можело и да не й порастнат зъбите. Тя, горката, толкова била нещастна и забележете бавноразвиваща се!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

ooooh!

Sad

Никой не би могъл да ме обиди повече, отколкото родната ми майка тази вечер по телефона.
Нимски не се връзвай. Дали пък не се опитва да ти вмени чувство на вина  Wink И съм сигурна, че пред познатите си разправя колко е умна и красива внучката й  Mr. Green

# 91
ним,и аз храня така криси ,и има зъби и проходи на 9 месеца.Храненето няма връзка ,а и детето ти не е бавноразвиващо сее.Всяко дете е различно,знаеш го нали и няма от какво да се притеснявяш.Както казва доктора на криси най зле за развитието на децата действат бабите с тяхните глупости.АЗ също мисля да не давам шоколад на криси до 2 години

# 92
сега се сетих,че 1 от причините е недостиг на вит Д.ДАВАш ЛИ ВИГАНТОЛ?

# 93
  • София; Дружбето
Ним, аз серизно бих и теглила една вече. Миша знаеш от кога ходи, има си 6 зъба и 2 кътника на ход. Ако беше от храната моята горката главата нямаше да може да държи с тая кърма и късно захранване. Аман вече Crossing Arms Не се ядосвай Hug Симонка като и пораснат зъбки и проговори шъ има покаже как се апе и зее като  богатирин Mr. Green
Иве, ако ни посетиш на 16-ти ще съм една много щастлива родилка Laughing
Селма, за теб не разбрах ше успееш ли да дойдеш или не ти се бие ппът в студа newsm78

# 94
  • София; Дружбето
Пижо, аз вигантол не давам от 5 месеца, а Симона е била навън много повече от Миша, та надали може да се уповаваме на това Rolling Eyes Човек, когато реши да се заяде, ще си намери причина и повод. Аз съм предупредила: който има нещо против гледането на детето ми, да си трае, защото ще го гледа само на снимки в нета

# 95
  • София
Знам, че зъбите и факта, че не й давам шоколад, нямат нищо общо. Симона яде мляко и сирене в промишлени количества.

И да вметна, че майка ми е образован човек, научен сътрудник нам-коя-си-степен, има публикации, има какво ли не, знае как да ползва компютър и интернет, не е като да кажеш, че не би могла и сама да прочете за какво иде реч. Но не - тя трябва да ми пили нервите и да ми вменява чувство на вина и не разбирам защо го прави. Нищо не искам от нея, гледала ми е детето 3-4 пъти да отида на лекар, веднъж на фризьор и веднъж за снимките на Горчиво. С нищо не я занимавам, нищо не искам и за нищо не моля. Само за уважение на мнението и решението ми. Но не би...

# 96
Ним, майка ти не е права и ти знаеш това. Обидила те е, това е основното. Трябва да се разберете, че не може така да ти говори и депресира. Категорично няма връзка между късното захранване и зъбите, също и между зъбите и интелекта на детето.

# 97
  • София
Оуууу, двете опашки станаха януарска утвърдена прическа за принцеси!  Flutter Пу-пу, и на Симонка много и ходи!  Flutter Некой да спастри заглавие по темата!  Crossing Arms Mr. Green

Нимско, ми той шоколада хубаво нещо!  Twisted Evil - ей го, аз не мога да го спра и виж как съм пораснала...  Crazy Mr. Green

# 98
не,аз просто исках да споделя,че това понякога е причина,защото криси беше развил лек рахит и докато не наваксахме с вит Д НЕ МУ ИЗБИХА ЗЪБКИ.Естествено при всяко детенце е различно

# 99
Стават пословични родителите, а и всички, които се чустват длъжни да си кажат там каквото са чували и т.н. Предполагам, как се чустваш, гадно е, че на моменти човек наистина се пита дали постъпва правилно. Няма как да се справим от една страна, щото и да и теглиш една все някога пак ще си каже мнението. Съчуствам ти- да ти минава бързо и все по- безболезнено  Peace
Мартин има 1 цял зъб и един до половина Laughing, давам редовно вит. Д, само лятото не давах.

# 100
Ним, знам, че е лесно да се каже, но не й се ядосвай, губене на време е. Забелязала съм, че като имаш малко дете, всеки го сравнява я със своето, я с на комшиите. И майка ми постоянно ми дава примери аз какво съм правела на тази възраст, сякаш нещо ще се промени. Пък на майка ти, кой знае какво са й приказвали я колежки, я съседки и тя веднага бърза да си сравнява внучката и да я слага под общ знаменател с чуждите деца. Какво значи гладна....защо не погледне една таблица с килограмите при децата и да види, че си е в норма, божеее.

# 101
  • София
Ним,не се ядосвай, то е ясно, че вече си обидена - просто й го кажи, не премълчавай. Вярвам, че ще се извини.  Понякога са И такива майките, кво да ги правиш  ooooh!
А сега отивам да ви чета назад.

# 102
 Аз не давам Вигантол от ноември.И на мен ми беше интересно,кой  дава (или не дава )Вигантол на детето си?

Цвета,още не знам,дали ще дойдем.Определено имам желание,но ме глождят известни съмнения:разстоянието,времето и нередовните маршрутки...  Confused Confused Confused

Ним,сигурна съм ,че майка ти не мисли това,което казва.Всъщност,Манана ти каза същото.Според мен, за нея(майката) това е начин да те манипулира .Не й се давай! Naughty  Бъди   nnnuu Помага! Wink

# 103
Ним, душко, сама си си виновна, че позволяваш това Wink Мойта майка що не знае дали внучката и яде попара или не, или дали и се дава шоколад?!
Аз преди една година по това време вече бях в болницата, а родих на следващия ден в 11 ooooh! ooooh! ooooh!

# 104
Оуууу, двете опашки станаха януарска утвърдена прическа за принцеси!  Flutter Пу-пу, и на Симонка много и ходи!  Flutter Некой да спастри заглавие по темата!  Crossing Arms Mr. Green

Нимско, ми той шоколада хубаво нещо!  Twisted Evil - ей го, аз не мога да го спра и виж как съм пораснала...  Crazy Mr. Green
Довчера тътрихме се като лелки,днес юнашката боравим с ластичета и корделки Mr. Green
Липсата на опит нас не ще уплаши,с панделки и шнолки киприм госпожиците наши Heart Eyes
И нещо за момченца-Ще борим лесно всякакви проблеми,щом усмихнат ни се ведро наще дребни джентълмени Heart Eyes
Май музата ми издъхва напоследък ooooh! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт