LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 180

Да питам, тази блуза купувал ли я е някой:
страшно ми харесва, обаче е останал само голям размер Sad на ЕДЕИС как са нещата, как вървят размерите им?
[/quote]
Аз я имах,но я продадох имам снимки ще пусна , но беше огромна 46-48

# 181
Ааа не се чакат само масички в Пловдив от 4.12.
Нямах толкова пари в картата и неможах да пусна и масичка, до скоро съжалявах много, но сега може и да е за добро, че може да се окаже, че връщат парите.

В фактурата на останалата част от поръчката има послеслов,че има още 1 колет към фактурата.Най вероятно ще пристигне.
И гракото пристигна доста след другите неща.

# 182

Цвета е като на линка ,като снимка 1 ,материята е добра

# 183
  • Варна
Ето кодове:
64092
39195
И аз пуснах една поръчка преди малко, без проблем ми прие картата - VISA Electron на ДСК. Пуснаха ми e-mail, кошницата ми се изпразни, но като вляза в Suivi de commande на Ma livraison не пише нищо. Какво означава това: EN COURS D'ENREGISTREMENT? Enregistrement е регистрация,но... newsm78 Трябва ли да се притеснявам за нещо?

# 184
  • В света на мечтите

Да питам, тази блуза купувал ли я е някой:
страшно ми харесва, обаче е останал само голям размер Sad на ЕДЕИС как са нещата, как вървят размерите им?
Аз я имах,но я продадох имам снимки ще пусна , но беше огромна 46-48
[/quote]

а случайно да пазиш размерите й /дължина, ширина и т.н./
Моля те да ги дадеш, ако ги имаш, защото се чуда дали няма да ми е малка. по бг носа 50 от някои дрехи и 48 ми става и не смея да поръчвам повече неща, че не съм наясно с френските как ще ми стоят, защото поръчките с дрехи, които са за мен още не са дошли, а са от началото на декември

Аз също чакам маса от 04.12 и имам поръчка и от 11.12 която не е дошла. Дано щом пловдивска митница са затрупани да са тук и нашите колети

# 185
  • Ловеч
Cash и аз онзи ден открих този начин за ровичкане, от което съм суууупер доволна. Много време ми пести.

mama Bobo всяка пощенска пратка има номер/код под който е заведена, получава го изпращача. Ако знаехме този код щяхме лесно да можем да си търсим и проследяваме поръчките. За съжаление Редут не го изпраща като информация, знам ли защо newsm78 ,а би трябвало.

Тези панталонки поръчвал ли ги е някой:

стават ли за пролетта или са с подплата и са зимни?

ИВонче ти нямаше ли да учиш  Mr. Green

ако ще успокоя някой и аз чакам играчка от 5.12 разделена от другата поръчка. Няма я все още, другите неща получих отдавна.

Ние ги имаме и са мн. хубави.Нямат подплата и стават за пролетта.И сега и ги обувам на моята дъщеря , когато е по-топло с чорапогащник.

# 186
Явно навсякъде са затрупани.В събота като проверявах в пощата една любезна лелка ми каза,че в София не смогвали да обработват и в момента едно момче си получаваше колет изпратен от Испания преди 2 месеца. #Crazy

# 187
  • София
В пловдивската митница има колети от Франция, но още не са ги обработили - казаха да се обадя след 15.30  Peace
Дано колета от 13.12 да ми е дошъл  Praynig

Тези, които чакате масичката - нали вече е свършила в сайта, да не би да ви връщат пари  newsm78 Проверете в Ме рамбурсмент  Peace
има 200 колета,които не са обработени.моят от 04.12 е тука.така,че Пловдивски мами утре може да напададе митницата.днес надали ще успеят да си свършат работата Peace
хммммм
вие сте страшни шпионки
как се добирате до тази засекретена информация  Crazy

# 188
  • София
Само препоръчаните пратки имат такива номера за проследяване,а ако ЛаРедут не изпращат препоръчано?!

Според мен всички международни пратки трябва да имат такива кодове независимо дали става въпрос за препоръчано или не.
Cash и аз онзи ден открих този начин за ровичкане, от което съм суууупер доволна. Много време ми пести.

mama Bobo всяка пощенска пратка има номер/код под който е заведена, получава го изпращача. Ако знаехме този код щяхме лесно да можем да си търсим и проследяваме поръчките. За съжаление Редут не го изпраща като информация, знам ли защо newsm78 ,а би трябвало.

Тези панталонки поръчвал ли ги е някой:

стават ли за пролетта или са с подплата и са зимни?

ИВонче ти нямаше ли да учиш  Mr. Green

ако ще успокоя някой и аз чакам играчка от 5.12 разделена от другата поръчка. Няма я все още, другите неща получих отдавна.

Маграт - аз и тези ги поръчах, но още ги чакам.  Joy Аз уж влизам тук да видя как се справяте с митниците и с пощите, ама ей на за миналата седмица две поръчки направих.  Embarassed ooooh! Край...отивам да уча и затварям темата!  Mr. Green Ако се появя пак моля някой модератор да ме банне.... Laughing

# 189
  • В света на мечтите
Ето кодове:
64092
39195
И аз пуснах една поръчка преди малко, без проблем ми прие картата - VISA Electron на ДСК. Пуснаха ми e-mail, кошницата ми се изпразни, но като вляза в Suivi de commande на Ma livraison не пише нищо. Какво означава това: EN COURS D'ENREGISTREMENT? Enregistrement е регистрация,но... newsm78 Трябва ли да се притеснявам за нещо?

спокойно! наред ти е поръчката и след малко ще й се смени статута. Понякога се сменя и на следващия ден

# 190
Днес си взех втората част от поръчката от 4-ти декември. Беше в пощата. Имаше 25 малки колички и подарък сенките. Другата част от поръчката - масата я взех преди Коледа от митницата.
Сега чакам януарските поръчаки. Тази от 12 е обработена. от 13-ти е в процес на обработка.

# 191
  • в семейството
А я кажете, като пускате една, две, три ......поръчки за какви суми става въпрос, ако смеете да пишете де  Joy Аз не смея да си направя рекапитолация, че  Shocked .

# 192
...
препоръчвам тази пола лятото я взех за една приятелка, която се намъква в детската номерация, много свежарска, а сега е и без пари

С ластик е на кръста, нали?

# 193
  • Бургас
Бихте ли споделили от кои банки са вашите ДЕБИТНИ карти, които стават за пазаруване в Ла редут?

А на ПИБ и ЦКБ имат онлайн да си поръчаш карта  Mr. Green

# 194
някой поръчвал ли си е балеринки на Rocket dog,тези или някои други
http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-rocket-dog.aspx?producti … e&pagesize=16
дали си отговарят на номера

Общи условия

Активация на акаунт