LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 645

Аааа, в пощата в Дружба 1 имаше още един пакет от ЛаРедут, но забравих на кое име беше (аз веднага попитах естествено). Та ако някой чака може да провери.

Благодаря ти за информацията!Беше моят,сега го взех!Най-после дойде!Много съм доволна,чакам следващите!

# 646
Момичета можете ли да ми кажете тези чанти с кой код са?
http://picasaweb.google.com/pazaruvane/LaRedoute/photo#5143563188827355602
 Коригирах. Ето линка.

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 09:39 от estrela

# 647

нищо не се вижда

# 648

Не помня кода, но се съмнявам още да е активен - ползвах го в началото на ноември. Чантите са много зле, хич не ти и трябват  Peace

# 649

Не помня кода, но се съмнявам още да е активен - ползвах го в началото на ноември. Чантите са много зле, хич не ти и трябват  Peace
Благодаря ти. А би ли дала някой подарък който става, че пускам поръчка за приятели и искат подарък Simple Smile
Благодаря предварително.

# 650
има ли активен код, който да е за безплатна доставка + намаление / на нещо от новата колекция Прикс Мини, ненамалено/?

# 651
някой може ли да ми преведе това, поне приблизително:

Nous vous remercions pour votre commande passИe sur laredoute.fr le 15/01/2008, dont voici le dИtail

Vous pouvez Ю tout moment modifier vos coordonnИes dans la rubrique ╚ mon compte ╩

Pour en savoir plus sur la livraison de vos colis, Иtape par Иtape, consultez le suivi de commande sur laredoute.fr

благодаря предварително
благодаря ви за поръчката от 15.01 със следните детайли:....
Във всеки един момент можете да промените данните си в рубриката "mon compte"
За да научите повече за доставката на колета си, етап по етап, консултирайте се с suivi de commande, което се чете "сюиви дьо команд", а не силви де команде

# 652

Благодаря ти. А би ли дала някой подарък който става, че пускам поръчка за приятели и искат подарък Simple Smile
Благодаря предварително.

Ами, тези чанти са единствения подарък, който съм получавала, така че не мога да помогна  Confused Дано се включи някой друг  Peace Но по мои впечатления от това какво са споделяли другите, хубавите подаръци се изчерпват бързо и на тяхно място пращат други неща  newsm78

# 653
mousy този код 59935 е за намаление 15 евро(за новата колекция), безплатна доставка на 3 артикула и подарък - но е за нови потребители,дано ти свърши работа

# 654
mousy този код 59935 е за намаление 15 евро(за новата колекция), безплатна доставка на 3 артикула и подарък - но е за нови потребители,дано ти свърши работа
Не става, за съжаление... Rolling Eyes

# 655
  • Пловдив
Хайде да се похваля и аз
Най-после ми дойде известие за поръчката от 4.12. Този път доста неща не харесах. Тайно се надявах да са стигнали термо чантите за мен, но се оказах с хавлиени кърпи. Ама не са лоши - весели цветове... не са от най тънките...
Ама на вас още ли ви пращат оферти? Аз такова чудо не съм виждла от.... Rolling Eyes

# 656
  • Плевен
Знаете ли защо не се зарежда страницата за контакт,че искам да им напиша едно имейлче?

# 657
Пуснах с този код 39691 - дава някакъв SAC, ама не знам какъв точно. Това е единственото корто изнамерих Simple Smile

# 658
very nice, много благодаря!
това в комбинация с мейла предполагам означава, че съм успяла да поръчам най-накрая

# 659
Пуснах си и аз първата поръчка, да се похваля. Дано да съм направила всичко както трябва.  Simple Smile Започнах с дребни неща, колкото да пробвам, ако всичко е наред, вероятно ще стана доста редовна.
Сложих някакъв код за безплатна доставка, но но май не мо го отчете, защото сумата за доставката си остана.  Thinking
Може ли да ми кажете приблизително за колко време пристигат поръчките? И дали се плаща нещо при приемането на колета?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт