LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Издават ли фактура на фирма? newsm78
не

# 721
  • Враца
момичета да Ви се похваля взех си пратката от 03.01 (пусната е на 8.01) newsm44 newsm68 newsm44...всичко е супер ...балеринките от новата колекцийка ми лепнаха (+1) си взех, гащетата Арена за мъж ми (ще видим довечера как са му размерите)...и подаръка (от кода -15е) който се чудихме точно какво е за маса...всичко е като на снимката - 4 вилици, 4 лъжици, 4 ножчета, 4 малки лъжички (всички с оранжеви дръжки), 4 салфетки за маса червено и оранжево и покривчица (пътеката както я нарекоха някои)...много са хубави и си заслужават 5-те евро доставка дето не успях да махна...довечера ще покажа и снимки...

вече май ще пускам само малки пратки...пистигат по - бързо...спестяват таксата от пощата и същевременно и служителките на това гише са по - любезни...

# 722
Знам, че беше коментирано, но не мога да намеря постовете. Може ли да се зарежда магазин от Ла Редута? newsm78
а акво пречи да не може?? newsm78
Пречи това, че е запазена марка. Нещата , които са собствени марки- не би трябвало да може да се продават неоторизирано. За останалите марки, не мисля,че е проблем.

# 723
La minute mode c'est tous les 15 jours, les dernières tendances et les dernières nouveautés !
Момичета, какво означава това?

# 724
  • До хладилника, който обичам
На мен ми дава пак безпл.доставка с кодове, които вече съм използвала newsm78

Превъртяла си нивото Joy

# 725
Момичета, искам да попитам тези кодове за безплатна доставка вървят при всички и какъв е критерия при кои поръчки да вървят, при други  - не newsm78 и откъде ги виждате...
О т френски сайтове, пък и какво ли значение има,щом действат hahaha

# 726
La minute mode c'est tous les 15 jours, les dernières tendances et les dernières nouveautés !
Момичета, какво означава това?
Научете се да ползвате преводача най-накрая, на теб ще отнеме толкова време, колкото и на мен да ти го преведа.
Тук почти няма френско говорящи.

# 727
  • София
Имам въпрос - до колко часа работи митницата в София?

Скоро го бях чела някъде, но за съжаление не запомних и не можах да го намеря. Sad

Благодаря предварително!   bouquet

# 728
вече май ще пускам само малки пратки...пистигат по - бързо...спестяват таксата от пощата и същевременно и служителките на това гише са по - любезни...

А може ли да напишеш кода Praynig Hug  bouquet

# 729
Преведох си го на английски и руски, но не ми стана ясно. Като не знаеш френски, нокой не те кара да превеждаш!!!!! Питам тези, които знаят или са го срещали в сайта.

# 730
Имам въпрос - до колко часа работи митницата в София?

Скоро го бях чела някъде, но за съжаление не запомних и не можах да го намеря. Sad

Благодаря предварително!   bouquet

Адресът на Столична митница е ул. Веслец 84 /зад централната Автогара/ и работи от понеделник до петък от 8-13 и от 14-16.30 часа. Събота и неделя почива.

# 731
  • Варна
Момичета и аз се загледах по Адидаса. Някой има ли отзиви за това . Като материя как е?
Има само 36 размер. На Mango и Zara съм 36, но на Адидас не зная. Ханшът ми е 92 см,талията 70 см.  Crazy И дали ще се вмъкна в 162 размер от момическите размери на Адидас, понеже няма 168  newsm78

# 732
Взех си колета от 23.12.
Този панатлон е много хубав,само дето съм се надценила и не съм улучила размера http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6422616&SizeCode=00042&Quantity=1&PersText=&ItemId=50&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Не е дълбок,номера е 40,става ми,обаче ми стои изпънат Cry.Така,че го продавам,ако някой го иска за 12лв.По-късно ще пусна реални снимко.Мисля да си поръчам 42 Simple Smile сега,защото наистина ми хареса много.
Тази мъжка блуза в синьо,но не съм сигурна дали ще стане на мъжа ми,ръкавите са дълги,а  доста тесни.Иначе цвета и материята са много хубави.http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-ras-de-cou-manches-longues-soft-grey.aspx?productid=324122122&documentid=281807&categoryid=22898417&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

този панталон го поръчах на 15Е,не си заслужава парите.Сега,като е на 6Е,бива.http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-battle-prix-mini-garcon.aspx?productid=324122149&documentid=281807&categoryid=22933674&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16

Имаше две дамски пижамки с къси панталонки за 4.50Е,които сега не намирам.Не ми харесаха много.Другото е коментирано.Е,човек не може всеки път да е съвсем доволен Grinning

# 733
  • София
...балеринките от новата колекцийка ми лепнаха (+1) си взех,
Моля те дай линк за балеринките - да видя от кои си поръчала +1, че аз искам сега да поръчвам  Hug

# 734
pepsi_80 направи си нов акаунт...на мен вече мейлите ми свършиха, а от един и същи мейл два акаунта няма да приеме нали  newsm78 (риторичен въпрос май но аз да си попитам)
4 нови акаунта направих, за да ползвам този код, на нито един не ми дава да е активен  Rolling Eyes
Даже имам един, регистриран по-отдавна, но не съм пускала от него поръчки.. И оттам не става..
Изобщооо нямам късмет с готините кодове и това си е  Cry

Общи условия

Активация на акаунт