LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 975
# 976

Това е най- големия номер и е за ханш 140,цвета е пепел от рози малко по светло е от снимката
Размер 48 е за ханш 120-130см.Дано се ориентираш кой размер ти е нужно.Аз си карам цяла зима с него ,не пропуска и много топли.Лекичко и много удобно,водата се стича по него не попива

# 977
  • София
Можете ли да ми кажете горе доли кой номер обувки носи момченце на година и половина.
И беше питано, мисля още в предната тема ,какво означава това: Gagnez 20 %*
Предварително благодаря.

# 978
Имам следния въпрос, ако на някой му се е случвало моля за отговор: Картата ми е дебитна - виза електрон в момента след последната поръчка салдото и е -87, та въпроса ми е ако сега преведа пари по картата за да поръчам наново ще ми глътне ли парите по тия минуси или ще мога да ги ползвам? Благодаря предварително за отговора ви, много ми е важно

# 979
  • Варна
erita, това номер 52 ли е. Можеш ли да дадеш размери Praynig В момента има пуснато едно такова в Продавалника и му се точа, но според размерите, които е дала продавачката въобще не изглежда толкова голямо.
Gagnez 20% означава, че ако вземеш две бройки от съответното нещо ще ти направят 20% отстъпка. Пробвах, става.
Моето момченце на 1,5г носеше 21 номер, но от дете до дете има разлика.
Според мен при първото внасяне ще ти покрие старото салдо и когато внесеш над дължимата сума, тогава ще те пусне да пазаруваш.

# 980
Можете ли да ми кажете горе доли кой номер обувки носи момченце на година и половина.

Моето носи 24-25.. На една приятелка носи 22  Crazy Така че горе-долу носят 22-25 номер  Mr. Green

# 981
  • София
Момичета, моля да ме ориентирате, ако някой е поръчвал, пижамка размер 67 за колко месечно бебе става? Мерси предварително!

Зависи от детето ! Ако съдя по своето е за 3-4 месечно, сега е на 5 месеца и е 70 см. Ако идеята ти е по повод лентичката, не знам какво да ти кажа аз съм 158 см а малката хич не е малка. Mr. Green

# 982
хайде здравейте и от мен, напълнила съм си кошницата но се колебая за едни ботуши

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5013046& … ue&ksource=-1

ето това, но не мога да разбера дали са естествена кожа, или не
какво ще кажете?

И защо няма размер 71 от бебешките неща?
в момента дъщеря ми е около 58см, и се чудя дали да поръчам 67за лятото, тъй като няма 71ви размер. А 74ми се струва доста голям

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 15:49 от Mirama

# 983
  • София
Имам следния въпрос, ако на някой му се е случвало моля за отговор: Картата ми е дебитна - виза електрон в момента след последната поръчка салдото и е -87, та въпроса ми е ако сега преведа пари по картата за да поръчам наново ще ми глътне ли парите по тия минуси или ще мога да ги ползвам? Благодаря предварително за отговора ви, много ми е важно

Ще ти глътне парите. 450 имаше подобен проблем с дебитна карта на минус.

# 984
  • София
хайде здравейте и от мен, напълнила съм си кошницата но се колебая за едни ботуши

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5013046& … ue&ksource=-1

ето това, но не мога да разбера дали са естествена кожа, или не
какво ще кажете

изкуствени са

# 985
  • Варна
Привет отново и от мен.  Peace

Моите първи две поръчки са обработени без никакви забележки  Hug Hug Hug, остана само да дойдат и да става нещо от тях!

Не е тук мястото, но само да вмъкна, че една от съфорумките ни Vania 84 e родила тази сутрин момиченце Peace
Да й е жива и здрава малката Виктория!

Поздрави!

# 986
  • sofia

интересно ми е как се получава този минус на дебитна карта,нали ако нямаш пари в картата не можеш да поръчаш

# 987
  • sofia
Не е тук мястото, но само да вмъкна, че една от съфорумките ни Vania 84 e родила тази сутрин момиченце Peace
Да й е жива и здрава малката Виктория!
Поздрави!
да е жива и здрава малката беба

# 988

blagodaria za burzia otgovor

# 989
Момичета, ето това са пуловерчетата, ако някой ги иска да ми пише.
Бяха по 10 евро лота...  smile3511

линк може ли или реални снимки

Общи условия

Активация на акаунт