LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 90
  • на село
Момичета, да попитам за въвеждането на данните от картата, това сигурно е обсъждано хиляди пъти,
 но не намирам информация как точно става.

Та стигнах до Je paie en ligne, avec ma  - carte bancaire
после Numéro de carte : - е тук кой номер точно се въвежда
дата на валидност - уж ясно  Simple Smile
и контролен номер - кой е ?

# 91
  • Sofia
Някой не беши ли плащал през интернет с чека newsm78 Трябва да се върна да ровя назад май Sad

# 92
Чудото стана! Party Party Party

Явно "яхането на метлите" и телефонните разговори с пощите са били от полза, защото моята поръчка от 22.11 се ПОЯВИ
Току що ми се обади колежката от офиса, където получавам пратките и ми каза, че пощальона я е донесъл. Била е в България на 27!!!!!!! ноември!

Сега и Коледния подарък на детето от 5.12 да дойде и тя съвсем ще се усъмни в менталните способности ня Дядо Коледа Joy през 2-3 дни и пристигат закъснелите подаръци и аз вече се чудя какви обяснения да давам Laughing

Братовчедке  Heart Eyes честито  Crazy

НелиСА Numéro de carte  тук въвеждаш всичките 16мисля цифри от лицето на картата без интервал между тях
дата на валидност - ясно?!
контролния код - на гърба на картата в бяло поле 3 или 4 цифри след номера на картата, ако е Американ експрес трябва да си знаеш кода за плащане в нет-а не го пише никъде на картата Peace

Да питам, тази блуза купувал ли я е някой:
страшно ми харесва, обаче е останал само голям размер Sad на ЕДЕИС как са нещата, как вървят размерите им?

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 10:45 от маграт чеснова

# 93
  • някъде там
Аз питах,но пак ще питам Mr. Green-който е поръчвал панталончета за момче размери 114 и 120,може ли да ми измери разстоянието от чатала до края на крачола Praynig
Благодаря предварително.  bouquet
Никой ли не поръчва детско?  Confused

# 94
Имаше питане в предишната тема за тези обувки
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins.aspx?productid=324116776 … e&pagesize=16

Някой успя ли да ги поръча? Сънувам ги вече, а не ми дава да избера номер, нито да ги вкарам в кошницата...Sad

Явно са изчерпани като номерация. И аз току що опитах, но няма как да се сложат в кошницата, ако не се избере номер.
Остава надеждата, че след като не са ги махнали, може и да пуснат номера Laughing
Та стигнах до Je paie en ligne, avec ma  - carte bancaire
после Numéro de carte : - е тук кой номер точно се въвежда
дата на валидност - уж ясно  Simple Smile
и контролен номер - кой е ?

Първият номер е този, който се намира в предната част на картата - дългият, а вторият - този, който е в задната част - добавен към цифрите на този отпред, тоест пишеш само последните три цифри/или четири при някои карти/.

# 95
Чудото стана! Party Party Party

Явно "яхането на метлите" и телефонните разговори с пощите са били от полза, защото мпята поръчка от 22.11 се ПОЯВИ
Току що ми се обади колежката от офиса, където получавам пратките и ми каза, че пощальона я е донесъл. Била е в България на 27!!!!!!! ноември!

Братовчедке  Heart Eyes честито  Crazy

Мерси, мерси! Честито ти получена поръчка и на теб!  Hug

Айде сега да повлечем крак и останалите да си получат техните! До края на седмицата да не остане неполучена поръчка!

# 96
  • на село
{Тони}  Hugблагодаря, сега излизам, но после ще пробвам / дано се получи  Praynig/

Отпред номерът е 16 цифрен, разделен по 4 цифри, целият ли го въвеждам?

# 97
Имаше питане в предишната тема за тези обувки
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins.aspx?productid=324116776 … e&pagesize=16

Някой успя ли да ги поръча? Сънувам ги вече, а не ми дава да избера номер, нито да ги вкарам в кошницата...Sad

Явно са изчерпани като номерация. И аз току що опитах, но няма как да се сложат в кошницата, ако не се избере номер.
Остава надеждата, че след като не са ги махнали, може и да пуснат номера Laughing
Смятам че не е изчерпана, защото преди да отворя страницата с тях(докато съм още на общата с всички артикули), като сложа мишката отгоре на картинката са изредени номерата от 35 до 40... иначе всеки ден ги мъча, но засега без никакъв напредък

# 98

препоръчвам тази пола лятото я взех за една приятелка, която се намъква в детската номерация, много свежарска, а сега е и без пари

Благодаря за линка!Точно се чудех снощи каква поличка да си избера.   bouquet

# 99
http://www.laredoute.fr/vente-corsaire-femme-on-n-est-pas-des-an … e&pagesize=16

харесала съм си тези дънки,но съм в дилема ой номер да поръчам 36 или 38(ханшът  ми е 89, а талията - 72). По евро номерацията съм 36. моля, помагайте!

# 100
{Тони}  Hugблагодаря, сега излизам, но после ще пробвам / дано се получи  Praynig/

Отпред номерът е 16 цифрен, разделен по 4 цифри, целият ли го въвеждам?
Естествено, без интервали, и ....за Бога.....четете първата страница...прави ли си някой труда изобщо ???? Алекс така добре го е оформила  Heart Eyes, че не знам защо  имате още въпроси. В сайта на Финти всичко е описано стъпка по стъпка Peace. Затова и темите са такива огромни, а нищо съществено не се пише, на всяка страница едно и също.

# 101
Илонитка пусни една търсачка в по-предишната тема Дуци беше давала размери за детски панталончета Peace

# 102
Аз питах,но пак ще питам Mr. Green-който е поръчвал панталончета за момче размери 114 и 120,може ли да ми измери разстоянието от чатала до края на крачола Praynig
Благодаря предварително.  bouquet
Никой ли не поръчва детско?  Confused
р-р 114
tozi e 47
a na Okaou-50

# 103
Какво трябва да значи A domicile?

# 104
Какво трябва да значи A domicile?
Че поръчката ти е готова! Честито!

Общи условия

Активация на акаунт