LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 405
запис.......

# 406
Удивителната на някой аркитул от кошницата значи, че го няма вече, така ли? И адли ако остане в кошницата ипак го заредят ще се махне удивителната?

# 407
Още нямам колет  #Cussing out Вчера ми казаха, че много от Франция имат, днес провериха, че ме няма в списъка  Twisted Evil Sad Sad Sad
От 13.12 чакам... следващите брой  нямат  Embarassed
и аз съм така Cry

# 408
  • някъде
Добро утро.  Simple Smile
Питанка, как е номерацията на тези балеринки?

Отговарят си на номера,но са за тесен крак.

# 409
  • София
 Praynig
Искам да ви попитам - от юношеската колекция, дали 168 ще ми стане - аз съм 178..
най вече ръкавите ме тревожат  newsm78
ако някой е поръчвал яке с този размер би ли ми измерил ръкава  Hug
 Praynig

# 410
  • София
Може ли да ми кажете, тези на които пристигнаха поръчките от 21.11 и 22.11 от кой градове са? Само на едно момиче видях Варна, но другите дали са от София, че смятам да пращам мъжа ми да проверява и дали има смисъл?

# 411
Детското елече и на мен не ми дава да го сложа в кошницата, не излизат размерите. Отдавна се мъча, ама тц. Някакви идеи?

# 412
  • София
Може ли да ми кажете, тези на които пристигнаха поръчките от 21.11 и 22.11 от кой градове са? Само на едно момиче видях Варна, но другите дали са от София, че смятам да пращам мъжа ми да проверява и дали има смисъл?
Аз имах от 29.11, получих я на 29.12.
Бу, може ли линк, на тези, които мислиш, че ще са ти широки?

# 413
  • Варна
Praynig
Искам да ви попитам - от юношеската колекция, дали 168 ще ми стане - аз съм 178..
ако някой е поръчвал яке с този размер би ли ми измерил ръкава  Hug
 Praynig

Вчета си поръчак 2 неща от юношеската колекция 168 номер. Надявам се да ми станат, аз съм 166-167 см. По принцип трябва да има и 174 размер, но на повечето неща няма.
Ако има някоя мама, която е поръчвала 168 размер да сподели.   bouquet

# 414
450 искам да си извадя кредитна карта към ПИБ, ако знаеш каква е разликата между виза класик  и мастеркард, моля те ми кажи  коя е по-добре  newsm78
 Peace

Ако си изкараш Мастер, а плащаш главно в евро няма да ти е много изгодно, защото осчетоводяването минава първо през долари.
Аз имам Виза и плащам и в евро  в долари, при Визата пък не е особено изгодно да се плаща в долари, но загубата не е фрапираща, някакви стотинки е.
Моето лично мнение е че е по-добре Виза  Peace

# 415

Вчета си поръчак 2 неща от юношеската колекция 168 номер. Надявам се да ми станат, аз съм 166-167 см. По принцип трябва да има и 174 размер, но на повечето неща няма.

Лошото на детската номерация е, че идва тесничка.
Ако си имаш бюст има опасност да не ти станат, това за блузите.
Аз съм 164 висока, 38 размер по френската номераця, и ми теснеят 168 от детската.

# 416
  • Варна

На това елече дава ли ви да си изберете номер  newsm78 Искам да го добавя, но понеже няма как да избере номер, не ми дава и толкова. А така много го искам  Praynig

много пъти пробвах да го добавя- влизах, излизах  Simple Smile ама все неуспешно. Моля ако някой все пак успее - да каже  Grinning

# 417

Аз съм в дълбоката провинция - Свиленград, но вчера си получих от 22.11. и 23.11.
Продължавай да търсиш и да настояваш, ще дойде и твоят ред! Peace

И да питам - знае ли някой тези балеринки каква материя са - изкуствена кожа, нали, не е текстил?-снимката е линк

# 418
  • София

Лошото на детската номерация е, че идва тесничка.
Ако си имаш бюст има опасност да не ти станат, това за блузите.
Аз съм 164 висока, 38 размер по френската номераця, и ми теснеят 168 от детската.
Мерси  bouquet
а може ли да измериш един ръкав  Praynig

# 419
  • In transit
Още нямам колет  #Cussing out Вчера ми казаха, че много от Франция имат, днес провериха, че ме няма в списъка  Twisted Evil Sad Sad Sad
От 13.12 чакам... следващите брой  нямат  Embarassed
Идентична ситуация и при мен...тоя 13 се оказа фатална дата  Crossing Arms

аз пък от 10.12 Sad

ако някой е поръчвал яке с този размер би ли ми измерил ръкава
 Praynig
Моооля за отзиви - помогнете ми да профукам още някой лев, че и без друго милия вкъщи вече ми събира багажа с този Редут  Crazy
по скоро 174 ще ти е идеално. Имам два панталона еднакви единия е 168, другия 174, разликата е в дължината. Аз съм 174 висока и този размер ми е дълъг, а 168 ми е екстра.

Общи условия

Активация на акаунт