LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 435
  • Враца
Някой да си е поръчал тези сандали? Интересува ме дали си отговарят на номера, че ги глася за следващата си поръчка  newsm78
Ох и аз съм ги пъхнала в кошницата и чакам да разбера за размера, че се чудя  newsm78
 Peace

чакам ги в поръчката от 7.01...като пристигнат ще се похваля

# 436
Някой да си е поръчал тези сандали? Интересува ме дали си отговарят на номера, че ги глася за следващата си поръчка  newsm78
Ох и аз съм ги пъхнала в кошницата и чакам да разбера за размера, че се чудя  newsm78
 Peace

чакам ги в поръчката от 7.01...като пристигнат ще се похваля

Благодаря  Hug Ще чакам с нетърпение  Grinning

# 437
  • Варна
имам ги тези балеринки,но цвят черно и сребърно.За малката съм ги взимала.Текстил са

Подметката мека ли е, удобни ли са за деца?

Питам защото на тези подметката е твърда. Въпреки това дребната си ги харесва, ама според мен не си струват парите.

# 438
Tezи ма ли ги някой?
От месеци ги дебна и все не се решавам да ги поръчам.

# 439
  • София-Лагера

Тези някой взимал ли е?Отговарят ли си на номера?

# 440
  • София-Лагера
Балерините.
Ще се радвам, ако още някой, който ги има, каже мнение.

чакам ги.Казаха ,4е са хубави.Особено сребърните.Взех си моя номер 38

# 441
Може ли някой да ми каже кой номер риза трябва да поръчам 40 или 42 при мерки бюст 91 см. и талия 66.Нещо не мога да се ориентирам в таблицата с размерите.

колко си висока - аз 178 - със същите размери - взимам 40 - ръкава обаче ми е аха аха тамън  Mr. Green
42 ми е много ширирока
Е, аз съм значително по-ниска 164 и ръквите не ме притесняват. По-скоро ме притеснява дали е добре на бюста, че като си взема по-малка риза и там много гадно се разтваря.  newsm78
А, за панталон при ханш 91 и талия 66, 38 номер добре ли е?

Мисля, че си за 36. Аз при подобни мерки си поръчах 36. При немското съм 34, така че се надявам да съм улучила размера..

# 442
  • In transit
имам една горничка 168 или 174 ще я измеря и аз довечера, но определено ръкава даже ми е дълъг. В бюста ми е леко опънато, по дамската нося 40.

Ако ти е удобно да видиш дали е 168 размер. С теб поне се знаем и ако е 168 ще съм напълно спокойна, че ще ми станат нещата.
Поръчах тези:
http://www.laredoute.fr/vente-knickers-aws-fille.aspx?productid= … e&pagesize=16
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22921125&a … documentid=281807

А за бюста нещо напоследък изчезна, минах на 70В, но май и чашката трябва да сменя на А Laughing
[/quote]

Сега звъннах вкъщи, горничката е 168, ръкава е 60см (без рамото) между другото е подобна на тази, която си взела, принципно да знаеш и по таблиците с детските размери, че разликата в 168 и 174 е само в дължината.

# 443
Тези пижамки някой дали е поръчвал, интересува ме дали е много голяма разликата в размера на 86 и 102см, т.к. до сега съм вземала 86 см, но  тяхната марка са му почти малки, та се чудя дали 102 няма да му е огромно.
Гледам, че дискутирате момичешката номерация, аз пък си поръчах едно яке за 168см, сега да разбирам ли, че няма да ми стане в бюста......че не съм много слабичка, 162 см съм някъде, а якето е ето това

# 444
искам да ви попитам ако на suivi de commande пише a domicile  зна4и пратката е пусната и няма проблеми.и още нещо аз като съм от варна ще полу4а ли известие за пратката или трябва да ходя аз и къде е митницата?благодаря ви моми4ета.

# 445
  • София

Поръчвал ли е някой от тези боти? Отговарят ли си на номера и имат ли подплата отвътре?

# 446
Балерините.
Ще се радвам, ако още някой, който ги има, каже мнение.
Бу,получих ги в началото на януари. Не са кой знае какво, но за 11лв. са прилични. Отпред на пръстите идват малко плитки, иначе си отговарят на номера. При ходене се отварят отстрани неособено елегантно, може би при по- широко стъпало нама да го има тоя  д"ефект". Текстилът е добър, изработката- прилична. Абе, китайски гуменки. Удобни са.

# 447
Това яке си го поръчах, само че цвят виолине

# 448
  • До хладилника, който обичам
Благодаря, Айви Grinning

# 449

Общи условия

Активация на акаунт