LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
искам да ви попитам ако на suivi de commande пише a domicile  зна4и пратката е пусната и няма проблеми.и още нещо аз като съм от варна ще полу4а ли известие за пратката или трябва да ходя аз и къде е митницата?благодаря ви моми4ета.

да, мисля, че означава това.
Ще получиш известие, но ще ходиш до митницата ако е над 2 кг. Мисля, че на първа страница имаше кординати вече и на варненската митница  Peace

# 451
  • София-Лагера
Хавлийките от 8 евро заслужавт ли си?
Или са много тънки?

# 452
  • Пловдив
Балерините.
Ще се радвам, ако още някой, който ги има, каже мнение.
Бу,получих ги в началото на януари. Не са кой знае какво, но за 11лв. са прилични. Отпред на пръстите идват малко плитки, иначе си отговарят на номера. При ходене се отварят отстрани неособено елегантно, може би при по- широко стъпало нама да го има тоя  д"ефект". Текстилът е добър, изработката- прилична. Абе, китайски гуменки. Удобни са.

Бу, тогава аз най-вероятно ще имам за продаване такива балерини 39 номер, щото такива съм си поръчала и ги чакам всеки момент с поръчката от 13.12.

# 453
Гледам, че дискутирате момичешката номерация, аз пък си поръчах едно яке за 168см, сега да разбирам ли, че няма да ми стане в бюста......че не съм много слабичка, 162 см съм някъде, а якето е ето това

Би трябвало да ти стане, аз говорех за блузите, че идват тесни, поне на мен.

# 454
Имам въпрос към пазаруващите с виртуално карта на ДСК.Как става плащането като незнам нито номер,нито валидност,нито контролен номер на картата , мойта е дебитна по която си получавам заплатата ,но мога да захраня виртуалната чрез интернет банкирането.От една година съм си активирала  интернет банкиране ,а тия дни разбрах как да я захранвам,до сега оперирах само с  дебитната и кредитната на ДСК да си плащам разни сметки,но сега искам да плятя от трети акаунт в Редута .Много бързам за работа и пиша малко смотано
За да получиш виртуална кр.карта,трябва да попълниш молба за издаването и.Вече след като я получиш,можеш да я ползваш.Има си номер,сек.код,дата на валидност различна от дебитната ти карта.

# 455
искам да ви попитам ако на suivi de commande пише a domicile  зна4и пратката е пусната и няма проблеми.и още нещо аз като съм от варна ще полу4а ли известие за пратката или трябва да ходя аз и къде е митницата?благодаря ви моми4ета.
Да, ще получиш известие в пощенската си кутия. Ако е до два килограма ще е на пощата, ако е над 2 ще имаш известие да отидеш на митницата да го получиш. Митницата е на гарата като ориентир платения паркинг към жп гарата срещу обращача на тролея долу горе.

# 456
Тоя хелп въобще ще се оправи ли някога newsm78

# 457
някой поръчвал ли е от блузките на адидас и найк,че да каже като тукашната номерация която се продава по нашите магазини ли са техните номера

# 458
записче и от мен! пристигнаха ми от евтините хавлийки  (22бр.) и в синьо! аз си ги харесвам много, а сега дори още са ги намалили!

дай линк Praynig

# 459
  • София
Мъж ми в момента е на митницата. Коментара беше:Малеее каква опашка има за проверки ....  Laughing

# 460
Момичета ,аз днес ходих в банката за дублираната сума от 09 и 10 .01 .В ДСК има технически проблем и всички които са пазарували на 10 и 11.01  имат дублиране на суми независимо дали в българия или в чужбина пазарят .От София ме увериха че работят по въпроса и до края на деня проблема трябва да е разрешен . Инач е аз чакам поръчка от 04.12 и вече се отчаях май .

# 461
Много моля, ако някой има тези балеринки 36 или 37 номер да измери стелката и да даде размери   Praynig

# 462
  • До хладилника, който обичам
Много моля, ако някой има тези балеринки 36 или 37 номер да измери стелката и да даде размери   Praynig
...и ако може, да каже отговарят ли си на номера и за тесен/широк крак ли са Simple Smile

# 463
  • sofia
Момичета ,аз днес ходих в банката за дублираната сума от 09 и 10 .01 .В ДСК има технически проблем и всички които са пазарували на 10 и 11.01  имат дублиране на суми независимо дали в българия или в чужбина пазарят .От София ме увериха че работят по въпроса и до края на деня проблема трябва да е разрешен . Инач е аз чакам поръчка от 04.12 и вече се отчаях май .
правилно ли разбирам,че е проблема само в ДСК

# 464
записче и от мен! пристигнаха ми от евтините хавлийки  (22бр.) и в синьо! аз си ги харесвам много, а сега дори още са ги намалили!

дай линк Praynig
Ето ги http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5065682& … ue&ksource=-1

Общи условия

Активация на акаунт