LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 540
мисля, че някой си беше взимал от тези обувки http://www.laredoute.fr/vente-mocassins-la-redoute-creation.aspx … e&pagesize=16 моля за впечатления, удобни ли са и как стоят

# 541
МОЛЯ НЯКОЙ АКО Е ПЛАЩАЛ С ДЕБИТНА КАРТА НЕКА МИ ПИШЕ КАК СТАВА ЧЕ СТИГНАХ ДО СТЪПКА 4 И НЕ МЕ ПУСКА]

Каква е дебитната?
Няма разлика от плащането с кредитна.
ПИБ  А КОДА КАКЪВ ТРЯБВА ДА Е

Имах предвид не на коя банка е картата, а какъв вид е.
Кодът трябва да е на гърба на картата, след дългя номер има 3 цифри, това само при положение, че картата ти е Виза Електрон, ако е Маестро няма да стане

# 542
МОЛЯ НЯКОЙ АКО Е ПЛАЩАЛ С ДЕБИТНА КАРТА НЕКА МИ ПИШЕ КАК СТАВА ЧЕ СТИГНАХ ДО СТЪПКА 4 И НЕ МЕ ПУСКА]

Каква е дебитната?
Няма разлика от плащането с кредитна.
ПИБ  А КОДА КАКЪВ ТРЯБВА ДА Е

Имах предвид не на коя банка е картата, а какъв вид е.
Кодът трябва да е на гърба на картата, след дългя номер има 3 цифри, това само при положение, че картата ти е Виза Електрон, ако е Маестро няма да стане

МАЕСТРО Е    ЩЕ ПЛАТЯ С КРЕТИТНАТА

# 543
  • Пловдив
Абе каква е тая маса за игра! Simple Smile
Я пуснете снимка, че само чета за нея, а не знма за какво става въпрос ...

Не я намира, май някой беше писал, че вече не е налична!
Много прилича на тази, която е на Чико, но цената й в сайта беше много по-добра!

# 544
Нещо май ми се сбъгяса компютъра ...
май има две теми за редута ...?!

# 545
  • Sofia
Благодаря за размерите Wink

# 546
Някъде имаше много бански костюми, сега не мога да ги намеря... ако някой попадне на тях, да пусне линк, моля!

# 547
Момичета, днес си получих прословутата поръчка от 10.12. Доста големичка беше, но всичко е коментирано. За подарък вместо нощница 3 части са ми сложили сервиз тъмночервени + кафеви чинийки, прибори и салфетки, много са сладурски.
Държа да ви кажа, че пак има съставен акт от Митница София за отваряне на колета и датата на него е 15.12.2007 година  Shocked #Crazy #Cussing out
Т.е. поръчката е излязла от Франция на 12.12.2007, била е на Летище София на 15.12.2007 год., а аз я получих днес, на 15.01.2008 година-месец по-късно.
Само да съм чула нещо за французите вече  Naughty
И вярно ли има две теми за Ларедут-а newsm78

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 18:43 от Avgusta

# 548
Бански:

http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … ILLOT%20DE%20BAIN

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 18:43 от iveta76

# 549
  • Варна
Вчера получих покана за колет от Франция на митницата. newsm44
Днес си взех дългоочакваната поръчка на ЛаРедут от 12.12.07. !
Изпратили са ми я на 14.12 ! Това означава точно 1 месец - е как е възможно ! ? smile3514
Не губете надежда скоро и вашите поръчки ще пристигнат !  newsm10

# 550
Аз пак да питам (ех, кога ли и аз ще мога да отговаррям и да помагам)та на въпроса, ако вкарам код на втора стъпка и той отмени доставката, мога ли да го махна и да вкарам друг? Благодаря предварително!!! Hug

# 551
# 552
Няма 2 теми за Ла Редут. Някой е писал в тема №43, т.е в по-предишната. Не е била заключена.

# 553
  • Sofia
ПОЛУЧИХ 23.11., влязла е в BG на 13.01. Не съм очарована този път, после ще пиша повече.

# 554
Записвам се да си следя темата  Grinning Peace

Общи условия

Активация на акаунт