LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 525
Не беше ли + 15 от бг.обиколката т.е  100В

# 526
# 527
змейковица, не може да пуснеш препоръчано с обратна разписка, като няма лице за контакт и тел.
пусни обикновено писмо, струва към 2лв. май

# 528

... че можеш да ползваш услугите им, за да направиш подарък на някого за рд или др. подобно, като маркираш при оформяне на поръчката на етап "mode de livraison", съответната опция - "J'offre cette commande cadeau", те пък щели да те уведомят по тел. или със смс за получаването на подаръка и т.н.

# 529
  • Варна
Днес си получих поръчките от 13.12 и 18.12 ,вече се бях отчаяла!Под 2 кг. са и ги взех от пощата.
Пощенското клеймо е от 14.01.!
Всичко е за подаръци. Grinning
Ето това пуловерче e много  хубавo  

# 530
Днес си получих поръчките от 13.12 и 18.12 ,вече се бях отчаяла!Под 2 кг. са и ги взех от пощата.
Пощенското клеймо е от 14.01.!
Всичко е за подаръци. Grinning
Ето това пуловерче e много  хубавo  

Значи да очаквам и моята от 17.12 скоро

# 531
  • София, Хаджи Димитър
qertrudka ,и аз така си го превеждам но се надявах да е нищо друго.Имам артикул, който беше без снимка и сигурно заради него.Лошо беше подарък за племенницата.

# 532
  • Варна
Момичета, поръчвали ли сте това пуловерче или тази блузка за вас самите- ако поръчам 168 за мен /аз съм 172 см/ дали ще ми е късо, тясно или нещо такова??? че няма и на кой да ги подаря ако не вляза  Mr. Green

# 533

Поръчвал ли е някой от тези боти? Отговарят ли си на номера и имат ли подплата отвътре?
подплата нямат но са мното хубави синът ми с удоволствие си ги носи отговарят си и на номера :pe

Мерси, поръчах и за двамата ми сина  bouquet
Само още един въпрос, кожата каква е? На мен подметката много ми харесва Grinning
МИСЛЯ ЧЕ Е ИЗКУСТВЕНА

# 534
  • Пловдив
Да се похваля и аз, че си получих масата за игра от 4.12 и съм много.. newsm44 newsm44 newsm44
На митницата беше лудница, така че не губете надежда! Praynig Peace
Другата седмица ако почнат да пристигат и от началото на януари ще е супер!

# 535
Абе каква е тая маса за игра! Simple Smile
Я пуснете снимка, че само чета за нея, а не знма за какво става въпрос ...

# 536
МОЛЯ НЯКОЙ АКО Е ПЛАЩАЛ С ДЕБИТНА КАРТА НЕКА МИ ПИШЕ КАК СТАВА ЧЕ СТИГНАХ ДО СТЪПКА 4 И НЕ МЕ ПУСКА]

# 537
  • На морето!
Абе каква е тая маса за игра! Simple Smile
Я пуснете снимка, че само чета за нея, а не знма за какво става въпрос ...
И аз искам да я видя

# 538
МОЛЯ НЯКОЙ АКО Е ПЛАЩАЛ С ДЕБИТНА КАРТА НЕКА МИ ПИШЕ КАК СТАВА ЧЕ СТИГНАХ ДО СТЪПКА 4 И НЕ МЕ ПУСКА]

Каква е дебитната?
Няма разлика от плащането с кредитна.

# 539

Каква е дебитната?
Няма разлика от плащането с кредитна.
ПИБ  А КОДА КАКЪВ ТРЯБВА ДА Е

Общи условия

Активация на акаунт