LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Момичета имате ли представа размер L на българските слипове, на кой френски размер за бельо отговарят - 48-50 ли или не???

Мъжа ми си купува боксерки XL от Редута му взимам 44-46. Ориентирай се по дънките 34БГ=44Фр

# 826
  • Враца
Каква историйка и как да проверят като нямам номер на пратка? Ще си измият ръцете  #Cussing out

че си говорила с французите...че са проверили нещо подобно...да потърсят по име да проверят там където пристигат по дати

kiwito  за нищо

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 22:31 от wb

# 827
и аз да се хваля с поръчката си която взех днес от 03.01

тези шорти Арена за мъж ми... по принцип за плажа, но тъй като не съм му уцелила р-ра (колебаех се между 52 сиви и 54 червени)...малко са му широчки и ще може да е сеир за плажуващите...отказа да ги даде на мъжа на сестра ми и каза че ще ги носи като къси гащи...много са хубави наистина...сега са намалени с още 10%...линк

балеринките от новата колекция дето ми излязоха 4.9 с кода за намаление -15 е...има разлика от черните въпреки че и тях много си харесвам..тези са made in Виетнам, а не като тези от 5 е от Китай...разликата е очевадна още в опаковките...плата е тип дънки но по плътен...много си ги харесах...отиват и на рокля и на дънки...р-ра е +1...страшно са удобни...и най - вече да зарадвам девойките с тесен крак...момичета това е за вас аз със моя леко широчък ми трябваше малко време да свикна...но са много добро попадение...линк

и прословутия подарък от кода...хубавки са...повече ми харесаха салфетките и покривчицата отколкото приборите (приборите подарък от 1-та ми поръчка са значително по - качествени)...цвета на покривката е бордо,а оранжевото много приятно (на снимките много странни цветове излязоха...на приборите също е по - приятно оранжевото)...плата стегнат ... като за чаршфи..приятен е и са идеални са новата ми оранжева кухня

Много хубаво че ги снимаш, така с получава по-реална представа.Комплекта за маса, наистина е хубав.И аз го чакам. Искам да питам за зелените балеринки точен номер ли поръча или +1

както винаги всичките снимки от поръчките ми можете да видите тук

# 828
  • София
Тея от ларедута хич не са нахални  #2gunfire
Аз им пиша, че не ми пристигат поръчките, те не ми отговарят и ми пращат оферта още да пазарувам  #Cussing out
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=14b525ee39c844fe97

# 829
Моля, помогнете! При регистрация като първия г....  #Cussing out съм въвела телефони и сега не мога да поръчам нищо  #Cussing out.... Дава грешка в телефон за sms и нищо... Пробвах какво ли не, но нищо. newsm78
Моля, ако някой знае какво мога да направя да каже.

# 830
Paiement par carte impossible. Veuillez contacter une hôtesse.Това ми излиза и не мога да си направя поръчката.Помогнете

# 831
минда, има проблем с картата ти

# 832
и аз да се хваля с поръчката си която взех днес от 03.01

балеринките от новата колекция дето ми излязоха 4.9 с кода за намаление -15 е...има разлика от черните въпреки че и тях много си харесвам..тези са made in Виетнам, а не като тези от 5 е от Китай...разликата е очевадна още в опаковките...плата е тип дънки но по плътен...много си ги харесах...отиват и на рокля и на дънки...р-ра е +1...страшно са удобни...и най - вече да зарадвам девойките с тесен крак...момичета това е за вас аз със моя леко широчък ми трябваше малко време да свикна...но са много добро попадение...линк

Кой е кодът, който ти ги намали на 4.9 евро и какво трябва да поръчаш, за да е валиден?

# 833
  • София
Моля, помогнете! При регистрация като първия г....  #Cussing out съм въвела телефони и сега не мога да поръчам нищо  #Cussing out.... Дава грешка в телефон за sms и нищо... Пробвах какво ли не, но нищо. newsm78
Моля, ако някой знае какво мога да направя да каже.
Отиваш в Mon espace client там в ляво търсиш Je modifie mes coordonnées personnelles и го изтриваш телефона, предполагам, че така ще стане

# 834
  • В сърцето на ММ
Момичета,нормално ли е поръчка от 12.01 да е още със статус " A domicile"?Парите от картата си ги взеха/към 60 euro/.
Да не би да има нужда от някакво друго потвърждение,за което аз да не знам? newsm78

# 835
  • Враца
минда пробвай наколко пъти...като пмежду това излез от профила да не ти е забило РС-то или пък сайта, но най вероятно skrita е права знънни на номера на гърба на картата и попитай какъв е проблема

mary_jane кода беше 57983 и намаляше 15 е на стоки от новата колекция, махаше доставката при три артикула независимо какви...но внимавай че вече намалени им маха понякога намалението (само PRIX нещо си не ми промени)...незнам дали е действащ още сега има нов 59935 и 59943 със същите характеристики но само при нови клиенти, а май доколкото се спомена пак не е гаранция ...пробвай се

Di13 това означава че пътува към теб вече

# 836
  • В сърцето на ММ
Ха ,Господ здраве да ти дава wb.  bouquet

# 837
Не мога да влеза в сайта с акаунта си. Даже пробвах с един друг - бях направила на мама, но той така и не е ползван и за разглеждане, но не мога да влеза  #Cussing out   #Cussing out   #Cussing out
Тази вечер не ми е на късмет пазаруване, май ще го оставя за утре

# 838
  • Sofia
вече съм отчаяна, все още ми я няма пратката от 10 декември, днес пак ходих до пощенската станция на митницата, и нямаааааааа. видях, че на някой е пристигнала поръчката от 10.12, има ли и други, които чакат от тази дата
Не се отчайвай, на нас сега ни пристигат от края на ноември newsm10

# 839
smehurko напиши 0-ли и ще го изтрие

Общи условия

Активация на акаунт