LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 945
Нормален размер единичен чаршаф колко на колко см трябва да е?

# 946
Нормален размер единичен чаршаф колко на колко см трябва да е?

Зависи колко ти е голямо леглото.. слагаш още 10-20 см. отгоре и толкова  Mr. Green
90х200 може да е.. може и 100х210.. може и 120х220..

# 947
Еми нормално легло.

# 948

Еми тия всичките са за нормални легла.. Просто има различни стандарти..
Аз щото в такваз фирма работя (за матраци) и затуй така с размерите  Flutter
Стандартен матрак е както 80х180, така и 100х200 .. И се водят единични..

Измери си леглото де!

# 949
В офиса нямам легло, ако имах легло и питах Вас колко е дълго, щях да съм малоумна Mr. Green

# 950
В офиса нямам легло, ако имах легло и питах Вас колко е дълго, щях да съм малоумна Mr. Green

Ще ми се карат за спама ама.. Вземи си по-големия размер тогава.. ако е толкова спешно  Wink
А кой да знае какво ти е леглото вкъщи  hahaha

# 951
  • София

Какво значи нормално легло, те всичките размери в сайта са за нормални легла  #Crazy

Хора, тотално на чат я ударихте темата... а колко полезна беше едно време... вземете се озаптете че покрай всичките глупости дето се пишат в нея няма как да следиш важните неща #Cussing out

# 952
Да му се не види, питах просто колко може да бъде едно обикновено единично легло.
На тия, дето питат едно и също на всяка страница, не виждам някой да им се кара.. въпроси от сорта на "с карта на ...." може ли, а с коя не може и т.н. ми писна да ги гледам, ама не озаптявам никого.

# 953
  • на пистата
Да му се не види, питах просто колко може да бъде едно обикновено единично легло.
На тия, дето питат едно и също на всяка страница, не виждам някой да им се кара.. въпроси от сорта на "с карта на ...." може ли, а с коя не може и т.н. ми писна да ги гледам, ама не озаптявам никого.
90на 190 е нормално легло

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 13:42 от nameika

# 954
Получих си поръчката от 12.12 в пощата. Обаче имам проблем  #Cussing out,  объркан е размера на едни пуловерчета, че даже не са и за мене  ooooh!, какво да правя ??? Cry Някой имал ли е подобен случай? Мерси предварително за отговорите.
В клон 1330 има пакет за Мария Владимирова, ако чете да тича към пощата !  Hug

# 955
# 956
  • София

Безмислено е да продължаваме с чата, не беше лично...

Моля всички, да се замислят преди да напишат някоя глупост, наистина е много досадно да четеш постоянните въпроси на хора които ги мързи да погледнат какво е написано на първа страница #Cussing out

Друг е варианта да пуснем още една тема, в която примерно само да се показват или коментират закупените стоки или да се разменят полезни кодове  newsm78

# 957
160 на 190 е нормално легло
нормално единичено легло е 90/190, поне такова е на дъщеря ми, а спалня е 160/200, поне такова е нашето.
Получих си поръчката от 12.12 в пощата. Обаче имам проблем  #Cussing out,  объркан е размера на едни пуловерчета, че даже не са и за мене  ooooh!, какво да правя ??? Cry Някой имал ли е подобен случай? Мерси предварително за отговорите.
може да ги върнеш за твоя сметка и те да ти изпратят нови

# 958
very nice   bouquet Сега погледнах, във фактурата ми пише 102, пък трябваше да са  128... .  newsm12 Чак толкова пък да не съм видяла  #Crazy, ще умра от срам doh

# 959
Много ти благодаря! Още не се бях сещала да ползвам търсачката...  Embarassed
У нас едно голямо единично легло е 90х190 - тези дни измервах новите в детската стая.

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 13:52 от Сребърен облак

Общи условия

Активация на акаунт