LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 62 192
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 1 215
jufy, а да не би поръчките ти да са под 10 евро?

"Мы не видим какой-либо части рентабельность и возврат последние 3 месяца." - за поръчки под 0 евро се плаща на куриер, но това важи само за Франция.

Небесна да цункаш Деничка! Много е пораснала, страшна сладурана , но все повече заприличва на тате Heart Eyes

# 1 216
  • София
Някой знае ли размерите на тази пола (1, 2, 3) на какво отговарят, че никак не мога да се ориентирам? Благодаря Hug

# 1 217
  • Sofia
2 би трябвало да е М

# 1 218

"Мы не видим какой-либо части рентабельность и возврат последние 3 месяца." - за поръчки под 0 евро се плаща на куриер, но това важи само за Франция.

Небесна да цункаш Деничка! Много е пораснала, страшна сладурана , но все повече заприличва на тате Heart Eyes

За съжаление не! Всичките ми поръчки са за по над 150,00 Евро.
Сега се сещам, че на тези поръчки обаче съм вкарала кодове за безплатна доставка (с изключение на поръчката от 15 януари, за която си пише)! Възможно ли е това е да някаква причина?????

# 1 219
  • In transit
До всички, които поръчки от декември и ноември още не са дошли.

Току що получих официален отговор от Български пощи по повод жалбата ми. Mr. Green Опс това е отговор на мейла ми от миналия петък.. на писмото явно в писмена форма ще ми върнат отговора.  Laughing

Цитират ми два-три члена на основание на които ПОДАТЕЛЯ е този, който трябва да издирва пратката, не аз....
Рекламация получателя можело да заведе в пощенската станция по получаване и то с изричното съгласие на подателя. Към рекламацията се подавало ксерокопие на разписката за подаване на пратката, ако няма такава или неможе да я представи посочва всички данни относно местоподаване и местоназначение, имената на подателя и получателя, вид, номер, дата на пратка, съдържание и други.  БГ пощи били длъжни в срок от 3 месеца да ни уведомят за резултата.

Ако някой го интересува пълния текст на писмото ще го кача.  Peace

# 1 220

За съжаление не! Всичките ми поръчки са за по над 150,00 Евро.
Сега се сещам, че на тези поръчки обаче съм вкарала кодове за безплатна доставка (с изключение на поръчката от 15 януари, за която си пише)! Възможно ли е това е да някаква причина?????

За тия немалки суми по-добре пиши на редута да ти обяснят какво става защото не е шега работа

# 1 221
Мамита последно от тези 38 или 39 да взема - нося 38-39

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5013046& … ue&ksource=-1

и от тези

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5031974& … ue&ksource=-1

моя крак и широк - те за тесен ли са или стават и за широк newsm78

# 1 222
  • София
Преди 3-4 часа направих една поръчка на 2 артикула. Изпратиха ми имейл. Обаче в сайта проверих, че още няма фактура. В онлайн банкирането видях, че са ми блокирали парите, а не са ги изтеглили. Означава ли това, че артикулите ги няма и ще ми изпращат чек?  ooooh!

# 1 223
Момичета, кажете, номерата на маратонките Лотто отговарят ли си на номера. Нося 36 и се чудя дали същия номер да поръчам newsm78

Като,че ли маратонките са тесни,мъжът ми носи 43,поръча 44 и му станаха.

# 1 224
  • In transit
Моля ви дайте един готов текст на писмото, което пращате до Ларедут за неполучени пратки?  Praynig Praynig

# 1 225
Аз имам поръчка от 7.01 и 10.01-кога ли ще дойдат?  newsm78 Нямам търпение,щото мъжО каза-като дойдат,тогава друга поръчка.  Mr. Green Та ги чакам с пълна кошница вече.Пък аз съм от малък град и в пощата трябва да дойдат...  Thinking

# 1 226
Момичета, кажете, номерата на маратонките Лотто отговарят ли си на номера. Нося 36 и се чудя дали същия номер да поръчам newsm78

Като,че ли маратонките са тесни,мъжът ми носи 43,поръча 44 и му станаха.

Оф, как ме притесни, няма по - голям от моя номер, дали да ги поръчвам Rolling Eyes

# 1 227
дали някоя от вас си е поръчвала тази риза. И при положение че нося М размер дали по фр.номерация 36 ще ми е добре?
http://www.laredoute.fr/vente-blouse-femme-la-redoute-essentiels … e&pagesize=16

# 1 228
  • на село
Аз имам поръчка от 7.01 и 10.01-кога ли ще дойдат?  newsm78 Нямам търпение,щото мъжО каза-като дойдат,тогава друга поръчка.  Mr. Green Та ги чакам с пълна кошница вече.Пък аз съм от малък град и в пощата трябва да дойдат...  Thinking

Ох и аз съм така, само че моята поръчка е от 14.01 и съм напълнила кошницата отново,
но докато не дойде тази - няма да пускам.
И аз съм в малък град, но Свиленград ми е на 15км., а там има митница,
 дали първо ще мине през тях...
Абе ще чакаме- да видим  Simple Smile

# 1 229
Някой от Варна получавал ли е поръчка от 10-11.12? newsm78
и аз чакам от 13.12 и 29.12 вече се отчаях гледам че от намаленията започнаха да идват Tired

Общи условия

Активация на акаунт