LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 62 203
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 1 200
  • някъде там
Да се похваля,че взех поръчката си от 08.01.2008г. Всичко е доста обсъждано

# 1 201
Moмичета само да ви попитам това 2 чаршафа с ластик ли са за тази цена или е прекалено хубаво да си го мисля.
http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-en-polycoton.aspx?prod … e&pagesize=16
А цената от 2.7евра за кой цвят и размер се отнася?  bouquet

# 1 202
  • София
Исках да ви попитам дали ви се е случвало, да приеме кода : Je bénéficie de l’offre spéciale suivante : 17078, но да не се променя нищо в общата сума. Кода е за - 15евро намаление ? За повечето кодове ми излиза, че ги приема, а накрая нищо Rolling Eyes

# 1 203
  • Варна
Да попитам получаващите пратки, ползавали код 59935 има ли и каталог в пратката. Когато четох офертата, пишеше, че освен подаръка ще има и каталог на стоките на фирмата, но никой досега не се е похвалил, че е получил такъв.

# 1 204
  • Варна
Moмичета само да ви попитам това 2 чаршафа с ластик ли са за тази цена или е прекалено хубаво да си го мисля.
http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-en-polycoton.aspx?prod … e&pagesize=16
А цената от 2.7евра за кой цвят и размер се отнася?  bouquet
80/190 vert eau

# 1 205

За цената са добре . А иначе са като китайските ... тънки  Hug

# 1 206
# 1 207
quote author=Шехина link=topic=257155.msg6211166#msg6211166 date=1200655025]
Шехина много ти благодаря за отговора  Hug

Не ми е ясно само защо там ми седят поръчките от декември месец само.
А тези от Януари липсват?!?!? Какво ли пък значи това ..... newsm78

Да не би да не ти е приета поръчката? newsm78
Но по тази логика, би трябвало стоките да са ти още в кошницата Thinking...Не знам, честно казано - досега никога не съм имала проблем с това.

[/quote]

Възможно ли е да не са ми приети поръчките, а да имам мейлове с потвърждение????
Липсват там поръчки от 17 декември, две поръчки от 09 януари, от 13 януари, а за тази от 15 януари пише:
"Nous avons bien reçu votre commande du 15/01/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous. " - което си го превеждам, че са получили поръчката ми от 15 януари и поръчаното скоро ще ми бъде доставено ..... нещо такова, но факт е, че последната декемврийска и три януарски липсват мама му стара Sick Sick Sick
Какво да правя? А това за поръчката от 15 януари го пише, като изречение точно над списъка ми с поръчки от 10ти и 11ти декември!
Възможно ли е да изписва само тези, които са доставени до БГ (макар и не получени)???

# 1 208

За цената са добре . А иначе са като китайските ... тънки  Hug

22 брой за тая цена ли ! ? ooooh! Дори и като китайските все ща свършат работа !

# 1 209
  • В света на мечтите
на пловдивска митница няма нищо пристигнало от понеделник насам /т.е след онези многото които бяха дошли/
в понеделник по обед да проверим пак - имало вероятност вече

аз не съм писала на франсетата за масата от 04,12 въпреки че са минали 6 седмици, защото във вторник минавата 6 седмици и от 11,12 и ще пиша на веднъж ако не са дошли до тогава

# 1 210

Но по тази логика, би трябвало стоките да са ти още в кошницата Thinking...Не знам, честно казано - досега никога не съм имала проблем с това.

Възможно ли е да не са ми приети поръчките, а да имам мейлове с потвърждение????
Липсват там поръчки от 17 декември, две поръчки от 09 януари, от 13 януари, а за тази от 15 януари пише:
"Nous avons bien reçu votre commande du 15/01/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous. " - което си го превеждам, че са получили поръчката ми от 15 януари и поръчаното скоро ще ми бъде доставено ..... нещо такова, но факт е, че последната декемврийска и три януарски липсват мама му стара Sick Sick Sick
Какво да правя? А това за поръчката от 15 януари го пише, като изречение точно над списъка ми с поръчки от 10ти и 11ти декември!
Възможно ли е да изписва само тези, които са доставени до БГ (макар и не получени)???

Виж като влезеш в суиви де команде доло дето пиша  mes remboursements на мен преди време ми се случи така с една поръчка та после дълго се разправяхме

[/quote]

# 1 211
  • Варна
 jufy, и аз така си мислех, че тия мейлове са достатъчни, но се оказа, че когато действително потвърждават че ще пращат пускат още един е-мейл с опис на продуктите и цена.
Така че съществува голяма вероятност да не са ти приети поръчките. А парите за тях изтеглили са ги от картата ти.

# 1 212

Виж като влезеш в суиви де команде доло дето пиша  mes remboursements на мен преди време ми се случи така с една поръчка та после дълго се разправяхме

[/quote]

Ето това ми пише:
Nous n'avons enregistré de votre part aucun retour et remboursement depuis 3 mois.

Което пък изобщо не мога да си го преведа!

# 1 213
Момичета, кажете, номерата на маратонките Лотто отговарят ли си на номера. Нося 36 и се чудя дали същия номер да поръчам newsm78

# 1 214
jufy, и аз така си мислех, че тия мейлове са достатъчни, но се оказа, че когато действително потвърждават че ще пращат пускат още един е-мейл с опис на продуктите и цена.
Така че съществува голяма вероятност да не са ти приети поръчките. А парите за тях изтеглили са ги от картата ти.

Да! Изтеглени са!
Ама аз на нито един мейл нямам опис с нещата. Даже на този мейл с поръчка, която получих на 03 декември!
Всички ли получават подробен опис в мейловете си?????

Общи условия

Активация на акаунт