LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 62 231
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Кой ме би през ръцете да влезна в темата Crazy
Сега не мога да спра да си избирам Crazy

Предлагам мъж ти да те набие през ръцете.  Mr. Green

И аз съм като луд с картечница. Ако си поръчам още едни червени обувки, сигурно ще ме изгонят от вкъщи. Но изтрещях по тези: http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5537606&Size … ue&ksource=-1 - някой да ги има?

Ооо, тези и аз много съм ги харесала, а сега са и 50% намалени Grinning.

# 1 261
  • До хладилника, който обичам
Коя добра душа, която ще пуска поръчка днес ще ми сложи в кошницата един артикул? Едно-единствено нещичко Grinning

# 1 262
Кажи, Бу.

# 1 263
  • Пловдив
Аз утре ще пускам

# 1 264
Моля Ви, кажете ми кой размер съм?

Височина:165
Ханш:95
Талия:75
Гръдна обиколка:95
Обиколка на вратът(мисля, че някъде трябваше):35

# 1 265
  • In transit
Моля ви дайте един готов текст на писмото, което пращате до Ларедут за неполучени пратки?  Praynig Praynig

Айде бе хора.. кажете поне в коя тема да търся, знам, че имаше такова писмо.. ама е непосилно да се намери нещо в тия теми.  Praynig

# 1 266
Моля ви дайте един готов текст на писмото, което пращате до Ларедут за неполучени пратки?  Praynig Praynig

Айде бе хора.. кажете поне в коя тема да търся, знам, че имаше такова писмо.. ама е непосилно да се намери нещо в тия теми.  Praynig

newsm78 май беше в по-предишната
За по-сигурно търси в последните публикации на Не тази вечер ЖОЗЕФИНА, тя го даде текста.

П.П. Уф, че съм тъпа! Забравих, че си го бях копнала. Ето го:
Cher service clientele,

Le ……дата на поръчката……. j'ai fait passer ma commande sur le site laredoute.fr. Ma commande contenait les articles suivants: ………съдържание на поръчката…….. Son numero c'est: …номер на поръчката…... J'ai paye avec ma carte bancaire. Jusqu'a present – le ...днешна дата……  je n'ai pas encore recu mon colis. Pourriez vous verifier s.v.p. l'etat de ma commande et me donner plus d;information?

En vous remerciant davantage de votre collaboration: Mme ……………

# 1 267
  • Burgas
http://www.laredoute.fr/vente-cache-coeur-fille-prix-mini.aspx?p … e&pagesize=16

Малката е към 63-4 см. Кой размер да взема?Иска ми се сега да го носи,пък 67 по вашите мнения ще й е голямо сигурно...  newsm78
вики беше точно 60см като и поръчвах 67 и са и добре дрешките и йилетки има и блузки и панталонки. на блузките само ръкавите са и дълги инъче са и добре и на дължина и на ширина. дори вече и поръчвам 71 за пролетта

# 1 268
Копирала съм си го от предната тема :

Cher service clientele,

Le .........2007 j'ai fait passer ma commande sur le site laredoute.fr. Ma commande contenait les articles suivants:.................... Son numero c'est:122454556. J'ai paye avec ma carte de credit. Jusqu'a present - le.....2008 je n'ai pas encore recu mon colis. Pourriez vous verifier s.v.p. l'etat de ma commande et me donner plus d;information?

En vous remerciant davantage de votre collaboration: Mme/Mlle/Mr .......

Как звучи на български-  "На (дата) направих поръчка в Ларедут.фр. Тя съдържаше следните стоки:(изброявате). Номерът на поръчката :.....902382491824. Платих с кредитна карта. До днес (слагате датата) все още не съм си получил/а колета. Бихте ли проверили, моля, какво се случва с поръчката ми и да ми дадете малко повече информация?

Благодаря предварително за съдействието: Г-н/Г-ца/Г-жа.....

# 1 269
  • In transit
Дани, els,  голямо благодаря!   bouquet  bouquet

# 1 270

Тема 44 стр.113

# 1 271
О, чудо! Получих си поръчката от 22.11 ! БГ клеймото е 13.01 - чак сега са я обработили. Най-странното е че беше при пощальоните - 850 гр  newsm78

# 1 272
Някой чака ли от 08,12?Аз им писах писмо и получих номер и сега чакам отговор.Ще пиша ,ако получа нещо Peace
бе какво им писа
аз писах за 05 и 06.12 нямам отговор никакъв

# 1 273
Ами същото писмо на френски ,което  всички пишат

# 1 274
Пратих мъжа ми да провери в пощата  Rolling Eyes дали не ми е пристигнала пратката от 6 януари, понеже виждам, че други са получили колети от следващи дати.

Общи условия

Активация на акаунт