LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 62 142
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 1 530
  • пловдив
Мама Бобо получи ли поръчката под 10 евро

# 1 531
още не
но wb q poliu4i

# 1 532
  • пловдив
От коя дата

# 1 533
  • In transit
не дават инфо по тел., но пък казаха, че работят до 17.00h днес  Peace
днес имаше само един огромен колет от ларедут, нищо друго!
ИИИИИИ дано да е моя,ще отида да проверя.Чакам ботуши блуза и панталон,възможно ли е да е голям ?!newsm78

тц тоя беше огромен като размер! около метър висок и 50см широк..за някой с многооо покупки.
олее, дали е възможно да е бил моя - имам в поръчката 17 артикула, но са все дрехи  newsm78
ще се изприщя от любопитство  smile3514
но реших да не ходя, че не беше съвсем топло и да не се моткам с бебока напразно, а и нямам "призовка" . . .
мъжо вика сигурно подарък са ти направили  newsm65
как ще издържа цяла вечер, а и цяла неделя . . . мъка, мъка  newsm50
не видя ли именце на колета  Laughing

не  Tired

# 1 534
  • В света на мечтите
Искам да кажа на всички, които имат двойно блокирани суми по картите да звънат на картовите центрове на банките си /обикновенно на телефона на гърба на картата/, защото аз в понеделник отких, че имам блокирани суми от декември и от януари /абе всяко плащане към редут с изключение на първото ми бяха двойно блокирани/ и от тогава до сега им звъна и ги побърквам, преди два дни им спретнах грандиозен скандал по телефона и заплаших с жалба срещу служителя с който говорих, защото той адски много ме ядоса с некомпетентността си и аругантността си и преди малко ми свалиха всички блокировки от картата  newsm44 а не са минали 45 дни /последната блокирана сума ми бешее от 09.01/
сега чакам с нетърпение първия работен ден за да се развихря, защото тогава ще имам достъп до парите, но пък сега ще го отпразнувам с една мъничка поръчица с наличните към момента в нея 80 лв

# 1 535
  • Пловдив
И аз имах поръчка,но докато се върнем с малката ми принцеса всичко свършило  Crossing ArmsСега ще търсим нещо друго.
честита рожба.да ти е жива и здрава и много да ви радва

# 1 536
Съжалявам момичета за глупавия въпрос!На 1ва страница си пише,че точно с  тази карта не може да се плати!  Embarassed

Тази карта има забрана за разплащания в интернет.
Аз по този повод си вадих от тях Мастър кард.

# 1 537
  • София
И аз се обаждах, ама тц, вчера звънях, а ми казаха, че ми е блокирана сума от 06.12 и още не са изтекли 45 дни, а те изтичат в понеделник.  #Cussing out
Vania_84 да ти е честита малката сладурана!

# 1 538
  • Враца
още не
но wb q poliu4i

еееееее не съм...нямам поръчка под 25 е...каквот и да правя все над 25 отива...сигурно имаше предвид балеринките, но те бяха с шортите за мъж ми

Vania_84 честита принцеска и от мен...да Ви е жива и здрава...да е винаги усмихната за да радва и вас...пожелавам и много късмет и щастие в живота...и да бъде заобиколена винаги само от доброжелателни хорица  bouquet

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 22:00 от wb

# 1 539
Пуснах поръчка преди 10 мин.и за пухенката дамската вместо 42номер съм объркала пуснала съм я 44 :sic
Кажете ми сега какво да правя
Може ли да се смени понякакъв начин,пък ако не е голяма разликата в между двата номера да си стои така,незнам newsm78
Поне ще се успокоя да чуя малко съвети

# 1 540
  • sofia
не можеш а смениш номера,съжалявам Sad

# 1 541
  • София
Пуснах поръчка преди 10 мин.и за пухенката дамската вместо 42номер съм объркала пуснала съм я 44 :sic
Кажете ми сега какво да правя
Може ли да се смени понякакъв начин,пък ако не е голяма разликата в между двата номера да си стои така,незнам newsm78
Поне ще се успокоя да чуя малко съвети
Аз бях поръчала пухенка 40 за мен и 38 за една приятелка. 40 ми седи добре, само не е така вталена, но ръкавите ми бяха еднакви и на двете и нямаше някаква чак толкова голяма разлика.
За промяна на номера май не става. Уж дават възможност да се пише до 12 часа, но долколкото съм чела във форума, на тези които са писали за промяна, не са помогнали.

# 1 542
още не
но wb q poliu4i

еееееее не съм...нямам поръчка под 25 е...каквот и да правя все над 20 отива...сигурно имаше предвид балеринките, но те бяха с шортите за мъж ми
извинявай , не съм разбртала

# 1 543
не дават инфо по тел., но пък казаха, че работят до 17.00h днес  Peace
днес имаше само един огромен колет от ларедут, нищо друго!
ИИИИИИ дано да е моя,ще отида да проверя.Чакам ботуши блуза и панталон,възможно ли е да е голям ?!newsm78

тц тоя беше огромен като размер! около метър висок и 50см широк..за някой с многооо покупки.
олее, дали е възможно да е бил моя - имам в поръчката 17 артикула, но са все дрехи  newsm78
ще се изприщя от любопитство  smile3514
но реших да не ходя, че не беше съвсем топло и да не се моткам с бебока напразно, а и нямам "призовка" . . .
мъжо вика сигурно подарък са ти направили  newsm65
как ще издържа цяла вечер, а и цяла неделя . . . мъка, мъка  newsm50
не видя ли именце на колета  Laughing

не  Tired
Мисля, че колетът трябва да са нашите 5 детски масички за игра  newsm78 Чакаме ги от 06.12.2007г. Дай, Боже!

# 1 544
Искам да кажа на всички, които имат двойно блокирани суми по картите да звънат на картовите центрове на банките си /обикновенно на телефона на гърба на картата/, защото аз в понеделник отких, че имам блокирани суми от декември и от януари /абе всяко плащане към редут с изключение на първото ми бяха двойно блокирани/ и от тогава до сега им звъна и ги побърквам, преди два дни им спретнах грандиозен скандал по телефона и заплаших с жалба срещу служителя с който говорих, защото той адски много ме ядоса с некомпетентността си и аругантността си и преди малко ми свалиха всички блокировки от картата  newsm44 а не са минали 45 дни /последната блокирана сума ми бешее от 09.01/

AvAnA,  за коя банка става дума?

Общи условия

Активация на акаунт