Клюкините от нощта - 1

• 12 442
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
MALVINA, мила, значи окопавай се яко, щото и аз съм в центъра (в района на ДНА-то). Joy Joy 
А сега вече става страшно,аз съм на Фердинандова ,от към тази част която е близко до пазара и магазин Европа ,т.е съм на 10мин от ДНА ooooh!Ами каквото е такова,все пак като става въпрос за такъв земетръс...ми няма начин ,ще ти вляза в положение  Wink

# 196
Блонди, опитайте се да пренесете заметръса в морето, че пораженията на сушата ще са по-малко (освен, ако не предизвикате, някое цунами) hahaha

# 197
Излиза, че е добре че живея далече от морето. Party
Благодаря на всички за милите думи.

# 198
Цунамито не е майтап работа, Данииии! Току виж стигнало и до София! Mr. Green

Не бойте се, като наближи събитието непосредствено ще ви алармирам да вземете предохранителни мерки!  Mr. Green

# 199
Аз болна. Сега ако заразя дете, вече трябва да се самозастрелям.  #2gunfire

# 200
  • София
Аз болна. Сега ако заразя дете, вече трябва да се самозастрелям.  #2gunfire

Застреляй се преди това, за да е сигурно, че няма да го заразиш...  Rolling Eyes
Давай много витамини на детенце. Дариа яде "Марсианци" като бонбони. А аз в момента пия витамини, Омега 3, една хр. добавка Вижън за красота /нокти, кожа, коса/ и още един Вижън за тонус - общо 4 хапчета. Може би за това успявам с 3-4 часа сън и въпреки че Дариа ми кашля в лицето - нищо ми няма. Все едно се дрогирам Simple Smile

Дариа се оправи. Просто снощи й падна тепературата /сама/ и толкова. Иначе давам само "Панадол" - моят лекар е доста стриктен с лекарствата, както и аз де...

# 201
Къде се губите днес? Аз дадох 30 мл от новото мляко на обед. Мина вече час и половина и нещата са спокойни. Дано няма проблеми и ако се налага да дохранвам да мога да разчитам на това мляко. Днес ще ходим и на ортопед.

# 202
Тук съм си аз,ама направо треперя от нерви.Е,знам че е за глупост,ама...на вбесих се.Получавам днес колет от сестра ми/чакам го повече от месец/ и отивам да го взема и хоп изненадаааа -понеже обявената стойност е 100$,а допустимото без обмитяване било 65$...та хайде обмитяване.То ок,ама първо чакам аз една леля в пощата един час да ми напише митническата декларация.Ама то бе писане,то бе чудо-с един пръст и дълго търсене на буквите по клавиатурата.Та хайде 8лв за тази услуга.От там в митницата,която е в друга сграда.Там влизам в една стая-трима си гледат нещо на един монитор ,взеха ми документите и ме изпратиха да чакам пред вратата.Ми чаках..30мин.Междувременно ги слушах как си бъбреха сладко,как се хилеха...От там на касата.Ми хубаво ,ама касиерката отишла някъде и ще си дойде естесвено след 5мин.тези 5 мин. бяха 20..От там отивам на друго гише,където една кръшна девойка ми взе докумнетите да ги обработва ...30мин.Там пък си имаха по-важни неща от документите на чакащите-ами някакъв серил и въпросите на "Стани богат" обсъждаха...Та и в митницата още 12лв.От там пак в свински тръс към пощата.Там пак си чакам...на гишенце...лелята пак пише,брише..и ми взе 4,60 такса.Вече и не питах за какво е таксата,защото единственото което исках да напарвя е да убия някой.Та така най-накрая се докопах до колета след 2часа загуба на време и 25лв.Та така де оплаках се,знам че е бял кахър...ама на...изнервих се Embarassed

# 203
  • София-Велинград
Цял ден не мога да вляза ,някакъв проблем в нета и Анджи ми се оплака ,че и тя е така.
И ние сме вече болни Close,Мария късно снощи ми вдигна температура направо38.8 беше ми свършил Панадола и аз в 23.30 сама ,пеша ,в студа до денонощната аптека,която е на 20мин пеша от нас.
Днес през деня нямаше ,но преди малко вдигна 37.8 пак и дадох Панадол и тя сега спинка.Чухме се с личната лекарка и ако утре пак е така ще има преглед.
Киселка е цял ден а някой дори и незнаят...... Twisted Evil
Дано не го прихване и брат и. Praynig

# 204
Славе, да не са зъби това?

# 205
  • София-Велинград
Мисля,че не са ,баба и е леко настинала и ,може би от нея я прихвана.Гледах я няма подути венци,пък знае ли човек? ThinkingПредпочитам зъбки да са,но...Тя вече има 8 зъбки,и при нито един от тях не е имало проблеми засега.Чухме се с лекарката и ,няма хрема ,нито кашлица и затова изчакваме до утре и ни се иска да минем без лекарства освен Панадола.Още спинка. Praynig

# 206
Сънят е храна и лекува, спокойно.Дано не е вируса.

# 207
Malvina, аз се изнервих само докато прочета...

# 208
На мен пък перипетиите на Малвина толкова омотани ми се сториха.  Confused
Много ги бива да ни губят времето. Където и да идеш все ще намерят как да те направят на маймуна.

# 209
Малвинка, егати галимацията дето ти е била на главата днеска! Добре, че разубедих моя човек да праща подарък на малката за рождения й ден по пощата, че то ако през такава епопея трябваше да мина и аз.... #2gunfire Казах му като дойде тука - тогава и добре, че се съгласи, щото в началото настояваше.

Общи условия

Активация на акаунт