На годинки ДВЕ е вече ЯНУАРСКОТО ни буболече!

• 11 139
  • 275
  •   1
Отговори
# 225
ТЕЛМА ЧЕСТИТ Р ОЖДЕН ДЕН МНОГО ЛЮБОВ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ

# 226
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  И НА ВЯРА ,Александър, Камен, Иван и Симона [/color

# 227
Честит 2ри рожден ден на Вяра на Дес и останалите рожденици от вчера!

Честита втора годинка на Камен на Неда, Александър на Sea woman, Иван на Nellykoyo и Симона на Surfline!

Telma, честит рожден ден и на теб!

На всички желая много здраве, щастие, късмет и радости!

Пепито, вярно ужас с тая печка  ooooh! И ние имаме такава в монтана при наште и сестра ми веднъж я беше гръмнала, защото я запалила, но забравила да пусне помпата  #Crazy Слава богу разминахме се само със спукано котле, вода и пушек в кухнята....  Whistling Мерси и за почерпката. Кажи как става това с картинките, че аз още не съм се научила  Embarassed

Как са болничките майчета и дечица? Бързо да се оправяте!  Hug Praynig

И Калоян взе да кашля доста, но нищо друго му няма. Дано събота и неделя се стабилизира  Praynig

# 228
момичета искам да ви пусна едно нещо Класирането се прави от системата, а не от директорките или общината.
Системата по ЕГН класира за съответната група или ясла. Не може дете родено началото на 2006год да кандидатства за градина. Ако го приемат в ясла на ОДЗ и се договорите с директорката за прехвърляне в градина при свободни места е друго.
ЕТО ЗАРАДИ ТОВА НЕ МОГАТ ДА МИ Я ЗЕМАТ.А ТЯ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ ТРЪГНЕ С НАБОР2005 НА УЧИЛИЩЕ НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА ЗАРАДИ 28 ДЕНА КОИТО СА НИ В ПОВЕЧЕ

ДИ ВЕЧЕ Е ДОБРЕ Peace

# 229
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Втори  Рожден Ден на
 Александър, Камен, Иван и Симона!
Растете здрави , умни, щастливи,
заобиколени от много обич!!!

Приятелки , Честит празник!!!

Честит Рожден Ден ,
Телма
С пожелания за
упоритост-за да следваш мечтите си;
 смелост - да ги осъществяваш;
търпение- за да ги постигаш;
и много любов-за да дава смисъл на всичко това!

# 230
  • там където ме зове сърцето!!!
Вивка как е нащата сладка кака.Оправи ли се вече Laughing Heart Eyes Mr. Green
Както тя самата казва -"Вече съм добре , но със насинено дупЕ" Joy Joy
От сряда е на училище и много внимава как се облича(не ,че ще е за дълго (сигурно докато и мине синьото от инжекциите Joy)

# 231
Да ви почерпя виртуално за Иван и благодаря,че го споменавате в честитките!

ЧРД и на нашите сърожденници Камен, Симона и Александър!

# 232
честит 2 рожден ден на всички рожденици.да са здрави и да растат безгрижно и щастливо.весел празник bdbaloni Tada

# 233
  • София
Нямам търпение да ви почерпя за нашия ден! Благодаря от сърце за хубавите поздравления! Дано тортата стигне за всички!

ЧРД и на нашите сърожденници Иван, Александър и Симона !
nellykoyo и sea woman Честит празник! Голям ден беше преди две години ,нали? Хванахме голямия арктически студ, но се намери кой да ни стопли сърцата! Wink

# 234
Днешното кафенце от мен,че вчера пропуснах по случай повода.Благодаря на всички които се сетиха за нас!

Честит Рожден Ден на Сашко на Бистра!Много и най-хубави пожелания за здраве и усмивки от нас!

Телма,да си жива и здрава!Пожелавам ти само хубави моменти занапред!

Ееееехх много съм хепи че успях да поздравя всички,с мрънкащото бебе до себе си Crazy Ей ама гордея се със себе си бе,постнах и картинки Grinning

# 235
  • София
А това е за Телма с пожелания за здраве и щастие!
Не знаех, че си родена на този хубав ден! Късметлийка ли си? Grinning

# 236
Ох, добре ми дойдоха почерпките!
Благодаря, момичета!   bouquet

Виличка, забравих да ти пише, че и аз вземам Коко от градина към 17.30 и не мисля, че е късно. Не знам колко деца има останали в групата му, но по това време засичам доста родители да вземат децата си.

# 237
Честито на всички рожденници  bouquet Желая им здраве, здраве и пак здраве  bouquet Другото се нарежда само Wink

/Имам повод да пожелавам здраве, предвид лошите новини, които напоследък чувам за мои близки Rolling Eyes Няма да ви занимавам, но наистина си давам сметка, че това е най-важното! /

Пожелавам на всички болни бързо оздравяване от все сърце Heart Eyes

Петенце, Ники още си покашля от време на време, но главно сутрин, рядко вечер. 4-5-6 път ина ден общо. Водих го пак да го преслушват и са му чисти дробчетата, доктора каза, че си чисти още секрети и вероятно след като е лежал или тъкмо като легне му излизат разни секрети. Заесаг продължавам с аереуса. Доктора каза ако ни влиза в плановете да заведем децата някъде извън София да подишат по-чист въздух. Другия месец ще ходим на сандански и без това го планирахме. Хемпо-топло, хем въздуха там за дихателни заболявания е най-добър. Пък дано там отмине тази кашлица Rolling Eyes И на теб пожелавам същото, скоро да отмине Praynig

# 238
Честит Втори Рожден Ден на Александър,Симона,Иван и Камен!!!

Честит Рожден Ден Телма!!!

# 239
Честит рожден ден на Александър,Камен,Иван и Симона!Много здраве и късмет!

Телма,честит рожден ден!Нека любовта и разбирателството царят винаги около теб!

Вили,браво на Али виж как слушка,а ти и се притесняваш. Hug

sea woman,оздравяхте ли,че ви чака купон?

Общи условия

Активация на акаунт