На годинки ДВЕ е вече ЯНУАРСКОТО ни буболече!

• 11 164
  • 275
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честит Рожден Ден на Матея, Георги, Александър, Ники, Виктор, Пламен и Никола!
Дейзи ,намерих ,но то взе ,че му се оправи окото, а и лекарката е в чужбина тази седмица,та др.ще го водя евентуално. Вчера четох из форумите за проблема и има мн.противоречиви мнения, та и аз по-знаеща и по-объркана станах. Thinking
Племенничката е още без багаж и е стигнала до Лос Анджелис,била настанена в супер хотел на брега на океана и чака поредния полет до заветната точка.Вече 5-ти ден пътува,ако беше с кораб тръгнала вече щеше да е там. Whistling
Мъчно ми е за всички болни, а и ние на към тяхната група вървим. baby_neutral Писна ми от сополи,доктори,лекарства и аптеки.

# 76
Ей, на всички болни бързо оздравяване.
Неда, като слушам за пътуването на племенницата ти, не вярвам да сме в 21-ви век. Thinking То вярно, че далече отива, ма чак пък толкоз... Дано не се е изтормозила, горката. Ама поне свят видя де! Mr. Green
Ние взехме тортата! Party По-хубава е, отколкото очаквах, дано да е и вкусна. Направо нямам търпение да заведем Теко на ясла утре, дано да се забавляват децата. Той уж знае - на "де" годинки става, свещичка ще духа (много смешно духва с уста като го питам как ще духа свещичката), ама не съм сигурна каква част от това осъзнава мозъчето му. Laughing Решихме вместо две отделни свещички, да вземем  само една - от онези, цифричките, че да му е по-лесно да я духне.
Иначе си мисля утре да идем на китайски ресторант, че много ми се е прияло такова, но пък и вкъщи пак ще ми е приятно, сутринта ще украся малко къщата, ще запалим коледните лампички (нарочно не сме ги свалили още, за да осветяват и на РД-то)
А, оказа се, че и на нас искат сертификат, но никой нямаше да ми каже, ако не бях попитала. Rolling Eyes Ей, добре, че сте вие да ме светнете! ooooh!  Grinning   bouquet
Божкеее, пиша си аз, а Теко се качил върху гърба на брат си (малкия е по корем) и му мачка гърбенцето (явно масаж му прави Rolling Eyes), а малкото се залива от смях!  Crazy  Mr. Green

# 77
  и Мимито я уча да казва че е на две годинки, ама все се бърка и вика "ина"(една) Embarassed

Ние взехме тортата! Party По-хубава е, отколкото очаквах, дано да е и вкусна. Направо нямам
Божкеее, пиша си аз, а Теко се качил върху гърба на брат си (малкия е по корем) и му мачка гърбенцето (явно масаж му прави Rolling Eyes), а малкото се залива от смях!  Crazy  Mr. Green
  Laughing ПРИ ВАС ВСЕ Е ВЕСЕЛО  Laughing

# 78
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Втори Рожден Ден на
Стаси , Матю и Кристиан!!!!

Честита Втора Годинка на
Матея,Пламен,Александър,Георги,
Никола,Виктор и Ники!
Сърдечни пожелания  за
 здраве , късмет и безгрижно детство!!!

# 79
Влизам на бързо да си кажа:Бети сега не я боли "пупата",дадох й Бусколизин на капки,не повръща,но е на диета засега.Към 7 вдигна Т дадох й Панадол,преспа 40мин.,като стана взе даже да танцува.Обаче подкашля та давам и сироп за кашлица,Тантум верде пръскам ,витамини изобщо цял арсенал от лекарства.Доки каза,че вирусът бил с повръщане,болки в корема.  Като отивам да купя Бусколизина аптекарката ми казва,че не се дава на малки деца,ами да й дам само чайче и ще й мине,тя чая въобще не иска да го вкуси,в крайна сметка дадох капките.Налагало ли се е на някой да дава Бусколизин и давал ли е?По-склонна съм да вярвам на доки ама изпаднах в размисли.

И ние все още казваме,че сме на 1год.,аз й казвам ще станеш на 2,тя " не де, на на".

# 80
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Petence - много хубаво заглавие си имама темичката!

Вили - радвам се, че вече сте всички в къщи, а още повече че Алинка е добре! Утре весел празник!

Неда - аз се бях засилила за торта от Лагун а, но в последствие поръчах от Пчела и бях супер доволна - 20 парчета за 28лв /цената в Лагун а беше 55лв/, със сертификат - еклеров крем и шоколадови блатове! На Неделя и аз ги харесвах, но тази година се отказах от тях!

ilindi4ka - успех с работата! Извинавям се ако си писала, но Самуил на дестко заведение ли ще го давате?

jeni23 - успех с яслата!

*Daisy* - ние сме все още на безфлуорна Ненедент

Пепито - много сладки снимки!

Мимито & Светла - Ненедента не се изплаква!

liliq - стискам палци бързо да се оправяте!

Честит рожден ден на всички малки рожденничета, които съм пропуснала - зло да ги забрави! Да са ни живи и здравички малките слънчица и да растата обкръжени от щастие, усмивки, любов, много приятели и страшен късмет! Целувки на всички!

Vivka - освен горе написаното, специални целувки и поздрави на Калоян!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАТЕЯ, НИКОЛА, ВИКТОР, ГЕОРГИ, НИКИ, АЛЕКСАНДЪР И ПЛАМЕН!

Алекс все още не говори и близките дни беше, едно към едно с Дарис на Лисана! Просто ми идеше да го застворя в някоя стая и да изкуба на някъде - влуди ме! Иначе още влачим някакви сополи, но да чукна на дърво е само това!

Целувки на всички!

# 81
Честита втора годинка на Али и Стефко!Бъдете здрави,усмихнати и много щастливи мили дечица! Hug

Лилия,дано се оправи Бети бързо.И при Вяра почна с повръщане и Т.Щом док ви не посъветвал не се безспокой.

Аз докато изчета де кво станало из форумите и то дойде утре,всичко живо край мен кърти и аз се запътвам натам Grinning
Лека!

# 82
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
ооооо, то сатнало вече утре!

Честит рожден  и на днешните рожденници Алекса, Викториа, Али Йосеф и Анту - Стефан!
Растете непрестанно здрави мили деца, безумно щастливи и с незабравимо детство! Весел празник!

# 83
Честит рожден ден и от мен на днешните рожденици - Алекса, Викториа, Али Йосеф и Стефан  bouquet

Желая им много здраве, успех в живота, щастливо детство, щури игри и много късмет  bouquet

Анту, много ще съм ти благодарна да напишеш рецептата на баба Ванга и за хрема, че моите откакто са на ясла са с ясленския сопол и почти никога не спира да им тече носа Rolling Eyes Вече си записах рецептата за кашлицата и аз мога да споделя една, която знам от моя приятелка, чиято сестра имала гъбички по ноктите. Децата толкова й се подигравали, че накрая родителите й отишли при баба Ванга да търсят лек. Тя им казала да киснат всеки ден пръстите й в утайка от кафе. Детето се оправило Peace В тази връзка за ноктите на Ели да ви кажа, че ги мажа с цитросепт и ми се струва, че се оправят. За един месец има видима разлика. Ако за 6 месеца /както пише в листовката/ ноктите й не се оправят напълно ще опитам и с утайката от кафе, макар че моето шугаво гущерче не седи и 1 минутка мирно, та не знам как ще й кисна краката в утайка от кафе. Всички доктори твърдят, че не са гъбички, но след като за толкова време не можаха да измислят какво й е, лекувам за гъби и това е.

Галита, аз пък се отказах поне засега от хомеопатичното лечение, защото докато ни нямаше и децата провеждаха курс на лечение така им се влоши състоянието, че се наложи  в болница да ги приемат. Хомеопатичката казала на едната баба ако продължава да се вдига температурата и кашлицата се засилва да я води в болница. Ники е бил с непрекъсната кашлица и е спял по 2 пъти на ден, нещо, което не му се случва от 1 година вече. Така че засега приключваме с хомеопатията. Ники още не мога да го оправя напълно. Кашля си пета седмица. Сега ще опитам по метода на баба Ванга. До снощи взима антибиотик за атипична инфекция, каквото доктора мисли, че  е. Според него кашлицата трябва да отшуми до 10 дни най-късно, така че чакам и ще добавя лекарството на баба Ванга, дано помогне. Искаме да ги водим на планина на чист въздух, а не смея преди Ники да се е закрепил поне 1 месец без кашлица и т.н. Иначе се оказа, че паралелно с атипичната инфекция е изкарал и грипа с високата температура, който продължи точно 3 денонощия. Снимката и кръвните изследвания показват, че няма пневмония. Дробовете са раздразнени от кашлицата и липсата на изменения в кръвната картина сочат, че наистиа е атипична инфекция. Много голяма рядкост било, каза доктора Rolling Eyes

Неда, съчувствам ти за племенничката, още повече знам колко път е/нали и ние минахме през Хаваите/ и знам колко нерви изхабих по летищата. Мъжа ми ако не им беше спретнал скандал на Луфтханза и не беше повикал мениджъра щяхме да си висим ние 3 дни. Просто думи нямам. И добре, че полета й е през Лос Анджелис, а не през Сан Франциско, че и там са едни мъгли, та като тука Rolling Eyes Ние затова си изпуснахме полетите. Племенничката ти на почивка ли отива там или ще учи нещо? Там се запознахме с едни българи, много готини, бабата работи в унивеситета, затова те питам Wink

# 84
Честит втори рожден ден на АЛЕКСА,СТЕФАН,ВИКТОРИА и АЛИ ЙОСЕФ!!!

newsm59   Tada    smile3510   Gift

Безгрижно детство и много лудории!
Радост да носят на мама и тати!
Анту ,Vili4ka   bouquet
Пожелавам на Али и Теко,преди всички здраве,с много обич да ви обгръщат и весели рожденни дни!!!  love001  love001

# 85
Честит рожден ден на Али и Теко! Нека имат най-щастливото и безгрижно детство, да са много здрави и усмихнати за радост на близките и родните!
 nbirthday newsm67  Gift  party023

Виличка, Анту - весел празник!
 lovekiss

Честит имен ден на всички, които днес празнуват    bouquet

Лика, радвам се, че сте по-добре, дано и сополките изчезнат бързо  Praynig

Мишленце, стискам палци Ники бързо да се оправи и да си спретнете планинската почивчица. И ние плануваме да ходим на почивка февруари, когато татито спре да пътува. Дано Коко да е добре тогава.
В тая връзка споделете някой хубав спа-хотел, но не много далече. Иска ми се да има басейн и разни забавления за деца.

Лилия, Неда - дано бързо оздравеят малчовците  Hug както и всички други болнички  Praynig

Пепито, в нашата градина изобщо не разрешават да се внасят играчки, шишета и други неща. Даже си мисля, че това е по-добрият вариант, за да не ги учат първо, че може, а после да ги отказват.  newsm78 Дано Ади да го преодолее бързо и да не е нещастна  Wink

# 86
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
Алекса на Vili4ka
Викториа на Гаргамелчо
Али Йосеф на Sonja
Стефан на Анту

ЗДРАВЕ, ИГРИ И МНОГО ОБИЧ ДА ПОЛУЧАТ!

# 87
Петенце, ние искаме да ходим на Боровец, но не мога да ти препоръчам още хотел и ние не сме намерили. А Боровец точно защото е най-близо. Миналата година ги водихме мишките в Пампорово, хубаво изкарахме, обаче голям път, голямо нещо. Ходихме с 2 коли и бавачката с нас. Аз тръгнах един ден предварително с целия багаж - пюрета, памперси, детски креватчета и т.н. Че и шейни носехме Crazy Обикалях да търся подходящ хотел на място и съм много доволна от хотел Дафовска, много чисто, уютно, всяка стая с тераска. Но имаше едни хотели на пистите и ако ходим сега бих избрала тях. Излизаш с шейната и си на пистата, спи им се на децата, качваш се по стълбите и си си в стаята. И бавачката може да ги гледа, докато ние си караме ски на воля, без да се налага да ги превозвам напред-назад или да им пазя тишина по кафенетата и да гледам хората накриво, че се смеят високо Crazy

Иначе за Боровец още търсим оферти и ако намериш нещо дай инфо Praynig Една приятелка беше ходила преди време на едни къщички, които за деца ще са много удобни, защото отпред си е гора и може да излизат и да влизат по няколо пъти на ден и да лудуват на воля. Обаче път бяха на два етажа и ще има да се катерят нагоре-надолу и може да се контузят, даже моите като ги знам какви са диванета, със сигурност Rolling Eyes Така че или ще търсим едноетажна къщичка без камина или на хотел някъде.

# 88
Честит Рожден Ден на Али и Стефан!

Да са здрави, усмихнати и палавички!
За майчетата:

Честит Празник на всички именици!

# 89
  love001   love001   love001
Благодаря на всички за пожеланията! Ще цункам Теко от вас довечера!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХУБАВАТА АЛИНКА И НА ВСИчКИ ОСТАНАЛИ РОЖДЕНИЧЕТА!!! ДА БЪДАТВИНАГИ УСМИХНАТИ, ЗДРАВИ, ЛЮБОПИТНИ И ДА ПОКОРЯВАТ С ЧАР И УМ!!!

Ето и една скромна почерпка за вас от нас!

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 10:55 от Анту

Общи условия

Активация на акаунт