Дейзи,страхотен купон сте спретнали.
за нас чак днес ни сложиха реимунизацията,очаквах да вдигне Т,но засега няма дано не вдига,че тати е в провинцията и сме сами.
Лека вечер.
Паолина се е забавлявала,това е страхотно,а ти изглеждаш много добре!
Снимката с "маминото мляко" е мила и трогателна,понякога ми липсва кърменето! 
и тръшкане по земята.Не знам какво му беше,но аз със сигурност исках да скоча през терасата преди час
звъни ми алото по средата на часа да ме пита къде стоят памперсите,че Дарис се наакал
и как да го изчистел
.За тези две години никога,точно никога не му е сменял памперса.Вашите мъже сменят ми памперси?
и Али бързо да се оправя 
?!Аз не предлагам да трият тези дето не са писали отдавна,а тези дето никога не са писали.
.Нека ви носи само радости 
и
ама мойта е бисквитена.

И Калоян изпада в такива състояния поне веднъж седмично
А относно мъжа ми - сменя памперси, къпе, храни - всичко! И то още откакто Коко беше бебе! На наяколко пъти са се гледали и сами за по няколко дена. Изобщо много ми помага (когато обаче си е вкъщи 
Дано бързо се опави малката и да сте пълна кондиция за РД.
Аз при това последно боледуване давах на Калоян някакви хомеопатични - Грип Хил. Не е сигурно дали помагат, ама поне не вредят
А и всички вкъщи се "зобим" с тях и май имат ефект 

Дано за събота сме ОК, че да поканим тайфата.Иначе вчера поръчах тортата - за събота поне торта ще имаме, а за четвъртък още незнам дали ще купувам 
А него пък го даваха по новините по канал 1 във връзка с тези перипети по пътуването.И Али го гледа и накрая като свърши репортажа, и Али каза "Татко ти свърши!"

А избора на мястото за летището е наистина недоразумение! 

Ама нямам против да споделя, нали за това сме се събрали.
Отива да учи в Хавайски университет спец."Бизнес администрация" и да играе тенис в отбора. Покрай тениса спечели стипендия от една фондация. Поемат й и таксата ок 20 000 USD на година.А е толкова красиво същество ,че и умно,пак амбициозно. Всичко хубаво, ама лошото е ,че едва ли ще се върне.
Това направиха нашите управници, да разпиляваме навън качествен генетичен материал за жалост.
Ох,простотията човешка - нали съм ви казвала за моята мисия в живота!
А торта поръчах от 2-те фукли.Ако искаш ще ти пиша и точно коя
Ето им сайта: http://www.2fukli.net

А и честито ви завръщане на таткото!