На годинки ДВЕ е вече ЯНУАРСКОТО ни буболече!

• 11 153
  • 275
  •   1
Отговори
# 15
Честит рожден ден на Стаси,Матю,Кристиян!Желая ви много здраве и късмет!

Дейзи,страхотен купон сте спретнали.

за нас чак днес ни сложиха реимунизацията,очаквах да вдигне Т,но засега няма дано не вдига,че тати е в провинцията и сме сами.

Лека вечер.

# 16
  • Madrid
Дейзи,много ми хареса обстановката,в която сте празнували.Ти каза,че ще празнувате на 10бти у вас,а това с гостите в клуб ли е някъде?Пропуснала съм,ако си споменала и какви вкусотии е имало ммммм.... GrinningПаолина се е забавлявала,това е страхотно,а ти изглеждаш много добре! FlutterСнимката с "маминото мляко" е мила и трогателна,понякога ми липсва кърменето! Heart Eyes
Мимито и Светла,радвам се,че Мимито е добре! Simple Smile

# 17
честит рожден ден на стаси!нека расте умна,щастлива и здрава!

Ох,момичета Дарис днес ме побърка,като се има в предвид,че цял след обяд не съм си била в нас и се гледаха сами с баща му.Иска сок,не го иска иска незнам си какво после и него не иска.И всичко това придружено с истерично не-не-не ooooh! и тръшкане по земята.Не знам какво му беше,но аз със сигурност исках да скоча през терасата преди час Laughing.Мисля,че Анту беше писала за подобна ситуация и чак днес разбрах за какво иде реч.Мъж ми днес просто ме уби ooooh! звъни ми алото по средата на часа да ме пита къде стоят памперсите,че Дарис се наакал hahaha и как да го изчистел ooooh!.За тези две години никога,точно никога не му е сменял памперса.Вашите мъже сменят ми памперси?
Vili4ka ми ще чакате ,какво да правите Confusedдано скоро да си дойде Heart Eyesи Али бързо да се оправя Peace
ludmilana  както Дес ти е казала,не го взимай толкова лично.И форума е на този принцип ако не влезеш 6 месеца или година  не помня точно,изтриват ти профила.Един вид прочистване,да го нарека.А защо пък не Thinking?!Аз не предлагам да  трият тези дето не са писали отдавна,а тези дето никога не са писали.
Както решите болшинството,така и направете.Малко от вас си дадоха мнението.........
Яница честита ти рожба  bouquet.Нека ви носи само радости Heart Eyes
Хайде лека и от нас

# 18
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН!!![/color]

VIVKA честит ти рожденник.Да ви е жив и здрав,много да ви радва и ГОЛЯМММ да го порастете.

Аз вчера бях много заета и не можах да се включа.

За изтриването на имената и аз съм за /но само тези който не са писали повече от година/А има много такива.

Всички болни дечица да се оправят.

Много е лошо с тази мъгла.
Когато се върне мъж ми от работа и гопитам колко самолета изпратихте днес?А той абе мани се от мен и стига пита?
Много се нерви на чужденците.Докато са в чакалните не спират са пият алкохол.
Днес ме чака много работа още не съм изпила кафето си.
А щях да забравя да ви разкажа  за вчера......
Ами отидохме с мъж ми той да даде кръв и такава опашка.Изчакахме си реда и той даде кръв.А те му дали отпуск 2 дни,купон за 23 лв./вече ги напазарихме/,спортно сакче,и чарапи,сапини,и интимен гел.Но аз го хвърлих,защото беше на някаква измислена фирмабез срок на годност.
Докато чакахме имаше2 циганки.Много се посмях с тях.Едната обаче като отиде да й мерят кръвното и пулса,не я одобриха защото й прескачало сърцето.Абе голям смях падна.
И да кажа за Ади.Много ми бълнува през ноща.
Вчера отиваме да я вземаме от яслата.А тя така хубаво си играеше с още 2 момиченца и 1 момченце.Не иска да се облича пързаля се по пейката бащай й се ската и тя като наду гайдата Олеле майко......
Отварям аз шкафчето пижамата напикана.Питам лелката а тя:
Ами  ние й слагаме памперс и тя ме се напикава.Та днес решихме да не й сложим памперс и тя взе че се напика.
Май много стана......
Да похваля моя мъж де...Той слага памперси,самотой къпе Ади,вечер той ми я приготвя за сън само аз си я преспивам.Сутрин пак той ми я мие,че аз немога да я вдигам на мивката.Когато са заедно закусват дваматаи та де......
Айде после пак че ще ви омръзна.....
И на края МОЯТА сестра има днес РД черпя по  food010  и   party023  ама мойта е бисквитена.

# 19
Честит Рожде Ден на славният юнак Калоян на ВИВКА!Мило момченце бъди все така пъргав,смел и енергичен!Желая ти да бъдеш здрав и много усмихнат,а на милата ти майчица много поводи за радост покрай теб!

# 20
МИЛА ВИВКА, ЧЕСТИТО ТИ РОЖДЕНИЧЕ!!! ПОЖЕЛАВАМ МУ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, УСМИВКИ И МНОГО ПОДАРЪЦИ! ДА РАСТЕ УМЕН И ХУБАВ, ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ НА РОДИТЕЛИТЕ И КАКА СИ!!!

А това е за теб, мила приятелко!

Вили, новини днес?
Мишленце, как са децата? По-добре ли сте вече?
Деси, какво се оказа за пъпчицата?

# 21
ЧЕСТИТО НА Калоян на ВИВКА И НА СЕСТРАТА НА ПЕПИТО!
Да са здрави и щастливи , много радостни мигове им пожелавам !
 А за нас - Мимито не е вдигала темп през нощта , спокойно спа ( само веднъж се събуди) , и вчера цял ден също без темп., не съм й давала лекарства вчера (освен перличките Белладона )

# 22
Честит рожден ден на Калоян! Много безгрижно и щастливо детство, пълно с усмивки и здраве!  happy bd happy bd

Вивка, честит ти рожденник и нека той много да ви радва! Приятен празник!   newsm51

Пепито, ЧРД на сестричката ти! Нека е много здрава, щастлива и обичана!   bdbaloni

Лисана, добре дошла в отбора  hahaha И Калоян изпада в такива състояния поне веднъж седмично  Crazy А относно мъжа ми - сменя памперси, къпе, храни - всичко! И то още откакто Коко беше бебе! На наяколко пъти са се гледали и сами за по няколко дена. Изобщо много ми помага (когато обаче си е вкъщи  Embarassed) - пу,пу да не го урочасам

Неда, ясно тогава и Калоян на кого се е метнал та бавно загрява - на моя мъж му трябваха не 6 а 8 години  Joy

Виличка, жалко че се е разболяла Ади, ама всички деца са така в градината. Калоян ходи 3 дни и после 3 седмици е вкъщи  Sick Дано бързо се опави малката и да сте пълна кондиция за РД.  Praynig Аз при това последно боледуване давах на Калоян някакви хомеопатични - Грип Хил. Не е сигурно дали помагат, ама поне не вредят  Thinking А и всички вкъщи се "зобим" с тях и май имат ефект  newsm78

Цитат
А нашето са го направили на възможно най-неподходящото място в София.В цяла София може да няма мъгла ,но на летището е сигурно ,че ще има. 

Това е така защото са го построили немците за военно летище - целта е била самолетите да се крият в мъглата докато излитат. Отде да знаят хората, че ние после ще го направим гражданско  hahaha

Ние май сме по-добре. Довечера ще ходим до педито и се надявам утре да е на градина, че вече няма доброволци  Mr. Green

# 23
Честит Рожден Ден на Калоян! Да расте много здраво, весело, умно и добричко малкото голямо момченце!

Вивка, честито ти рожденниче!

# 24
Пепито, ЧРД на сестричката ти! Весел празник!  bouquet

Али се стабилизира. Не е вдигала Т през нощта.Вече пи 3 пъти АБ и за сега й действа добре  Praynig Дано за събота сме ОК, че да поканим тайфата.Иначе вчера поръчах тортата - за събота поне торта ще имаме, а за четвъртък още незнам дали ще купувам  newsm78

Татко й снощи благополучно пристигна.Тя милата толкова го чакаше цяла седмица, че като я питах какво да й купя за РД и тя ми вика "Купи татко!"  Joy А него пък го даваха по новините по канал 1 във връзка с тези перипети по пътуването.И Али го гледа и накрая като свърши репортажа, и Али каза "Татко ти свърши!"  Joy Joy Joy

Това е от нас! Весел ден на всички!

# 25
  • София
Честит рожден ден на Калоян и сие! Вивка,да ти е здрав,щастлив и обичлив!

Петенце, явно играем в един отбор. Wink А избора на мястото за летището е наистина недоразумение! newsm78
Дейзи-чудесни снимки, мн.ми хареса Поли пред масата и с двата балона отзад, явно е било готин празник-нямам против да е глезенка. hahaha
Ани, как ще си клю, направо си клю-клю! Joy Ама нямам против да споделя, нали за това сме се събрали.  Hug Отива да учи в Хавайски университет спец."Бизнес администрация" и да играе тенис в отбора. Покрай тениса спечели стипендия от една фондация. Поемат й и таксата ок 20 000 USD на година.А е толкова красиво същество ,че и умно,пак амбициозно. Всичко хубаво, ама лошото е ,че едва ли ще се върне. Cry Това направиха нашите управници, да разпиляваме навън качествен генетичен материал за жалост.
Виличка, радвам се ,че сте по-добре ,а и татко си имате. По кои новини го даваха?
Моля софийските мами да споделете от къде ще поръчвате торти, че пак съм в дилема.
А също има ли някой с подобен проблем. Камене явно има запушен слъзен канал и щом му се запуши носа и се замърсява и окото. Търся мнения за добър дет.офталмолог. Като звъннах в централата на Окръжна б-ца и питах за офталмолог , служителката ми каза "Кажи очен ма,какво се правиш на учена" ooooh! Ох,простотията човешка - нали съм ви казвала за моята мисия в живота! Tired

# 26
Виличка, радвам се ,че сте по-добре ,а и татко си имате. По кои новини го даваха?
Моля софийските мами да споделете от къде ще поръчвате торти, че пак съм в дилема.

Благодаря  Hug А торта поръчах от 2-те фукли.Ако искаш ще ти пиша и точно коя  Joy Ето им сайта: http://www.2fukli.net

# 27
Честита 2-ра Годинка на Калоян!

Да е здрав, да расте силен и засмян!
VIVKA, за теб
Пепито, честит празник на сестра ти!

# 28

И Али го гледа и накрая като свърши репортажа, и Али каза "Татко ти свърши!"  Joy Joy Joy

hahaha Joy
Браво, че се оправя детенце  Hug А и честито ви завръщане на таткото!

Неда, аз торти купувам почти винаги от Неделя, щото са ми любимите  Peace

Ей, сега видях, че съм кръстница на темичката - за пръв път ми е и много се вълнувам  Embarassed Crazy

# 29
[Деси, какво се оказа за пъпчицата?
Днес ще я водя,следобяд Rolling Eyes

Вили,много се радвам че се оправят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт