От местопрестъплението...

• 54 113
  • 684
  •   1
Отговори
# 540
Аз много исках да развият свалката Уорик-Катрин Mr. Green, но те взеха, че го ожениха и провалиха всичко Tired
В началото бях почитателка на Лас Вегас, но след това "кацнах" Laughing на Маями, защото наблегнаха на "личния елемент" в последния и сериите вече бяха свързани Peace

# 541
Аз много исках да развият свалката Уорик-Катрин Mr. Green, но те взеха, че го ожениха и провалиха всичко Tired
В началото бях почитателка на Лас Вегас, но след това "кацнах" Laughing на Маями, защото наблегнаха на "личния елемент" в последния и сериите вече бяха свързани Peace

Уорик го убиха....

# 542
Наясно съм Mr. Green, имам предвид за времето, когато беше жив Peace

# 543
Забравила съм, че е бил женен...
 Hug

# 544
  • София
   Едно изказване, от тази вечер, направо ме шашна:" Изкарвам по 60 долара на ден... Знаете ли какво е да не можеш да купиш игра на детето си?" Божее, аз ако изкарвах по 60 долара на ден, щях да съм на седмото небе от щастие!

# 545
 hahaha Така си е!

# 546
  Едно изказване, от тази вечер, направо ме шашна:" Изкарвам по 60 долара на ден... Знаете ли какво е да не можеш да купиш игра на детето си?" Божее, аз ако изкарвах по 60 долара на ден, щях да съм на седмото небе от щастие!

Тази вечер го пропусбнах - кой на кого казва  Rolling Eyes

А за да станеш криминалист в Сащ колко години се учи и има ли разлика в кой щат ? Съжалявам  за спама , но вдъхновена от сериала Thinking

# 547
  • София
    Нямам никаква представа колко се учи, но ме хванаха лудите,като видях края тази вечер. Даже си мислех да търся следващата серия, но като не знам тазвечерната кой номер беше... А  изречението, което ме шашна, го каза един градинар, когото подозираха за убийство.

# 548
И аз като го гледах сериала по ТВ, като бях по-малка Laughing исках като порасна да стана криминалист. Sunglasses Вдъхновена от сериала естествено...
Смятайте, щом градинарите вземат по 60 долара на ден, какво остава за някоя "по-престижна" професия... Колко са им различни стандартите.  Tired

# 549
  • София
И аз като го гледах сериала по ТВ, като бях по-малка Laughing исках като порасна да стана криминалист. Sunglasses Вдъхновена от сериала естествено...
Смятайте, щом градинарите вземат по 60 долара на ден, какво остава за някоя "по-престижна" професия... Колко са им различни стандартите.  Tired
Продължението беше, че взима 60 долара да скубе бурени и да събира изпражненията на кучето.

# 550

Вече не съм малка   Crazy Вдъхновена съм от серияла , но намирам частици от себе си в един определен персонаж. За съжаление в България няма специалност Криминалистика ,а е допълнителен профил и работата няма нищо общо с тази на американските криминалисти.  Tired

За градинара хубаво взима толкова ,ама тока , водата , хляба колко е ? 60 $ за нас са супер ,но според нашите цени , не знам как е точният икономически термин , но ме разбирате за какво говора  Crazy

# 551
  • София
  Добре де, ама да го кажем, 60 лева например!Кой взима тук такава дневна надница.Нямам търпение да дойде утре, да видя какво стана с доктора и серийния убиец.

# 552
  Добре де, ама да го кажем, 60 лева например!Кой взима тук такава дневна надница.Нямам търпение да дойде утре, да видя какво стана с доктора и серийния убиец.

Ми нещата са зле. В отчаяни съпруги Линет ( русата с близнаците) взима годишно 100 000 лв .
Кой сериен убиец , ония с операциите и дето вътре оставя следи ? Или нов ?

# 553
  • София

Ми нещата са зле. В отчаяни съпруги Линет ( русата с близнаците) взима годишно 100 000 лв .
Кой сериен убиец , ония с операциите и дето вътре оставя следи ? Или нов ?
Същия!Откриха го в болницата от където откраднал радиоактивни капсулки и ги сложил на един в мозъка, и го подгониха. Доктора беше след него, минаха през етажа, кухнята и после по стълбите , в някакво подземие се гонеха, беше тъмно и убиеца цапна доктора и той падна на земята. Остана да лежи без да мърда, а убиеца избяга. Другия не  успя да дотича навреме.Направо приритах от яд, че не показаха какво стана натам.А този в чийто мозък ги беше сложил бил шлосер и даже му изработил стабилизиращия диск, който държи главата неподвижно при операции. Превъртя от капсулите и изтрепа съседите и леля си, после умря в мъки.С това убийство започна серията и разследването!

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 01:29 от Тайна

# 554
  • UK
Не очаквай кой знае какво развитие по случая до края на сезона. Simple Smile Чак в последния епизод.

Общи условия

Активация на акаунт