От местопрестъплението...

• 54 120
  • 684
  •   1
Отговори
# 525
  • София
   Малка мърморанке, наистина е интересно! Аз съм сигурна, че във всяка серия е ползвано, поне част от някое истинско престъпление!После е доукрасено и усложнено за да е по-интересно.

# 526

Бейби, с удоволствие бих ти отговорила, но с имената съм супер зле.........   ooooh!

Малка мърморанке, наистина е интересно! Аз съм сигурна, че във всяка серия е ползвано, поне част от някое истинско престъпление!После е доукрасено и усложнено за да е по-интересно.

Тайна, за съжаление май си права.........  Tired  Истинския живот може да поднесе най-гадните сюжети.......  ooooh!

# 527
  • София
ами, те не могат до безкрайност да си измислят! животът предлага невероятни истории.
Снощи май попаднах ва една от първите серии на първия сезон. На мен ми допадна повече от скорошните, точно защото не е толкова лъскаво, актрисите не са все още тунинговани и изглеждат каато хора, а не като кукли.

# 528
Дами извинявам се че така нахлувам ,но много моля някой да каже как завърши последната серия на От местопрестъплението Маями, 8 сезон.Предварително благодаря!  bouquet

И аз не успях да я гледам,а съм голям фен на Маями...много магнетичен град.А и екипа от актьори е чуден!Според мен те си пасват най-добре!

п.с. Ако знаете от къде мога да дръпна тая посл.серийка???
Мерси!
При мен проблема е друг.Днес гледах 8-ми сезон,7-ми епизод И като свърши пишеше,че има продължение обаче в CSI .NEW YORK. Някой ще бъде ли така лябезен да ме светне, къде да го търся това чудо. Praynig

# 529
Падам си по този сериал и най-вече по CSI: LAs Vegas . До 5ти сезон бях много редовна ,но после спряха сериите . Сега гледам осми по нтв, някой може ли да ми каже какво е станало с Грисъм и Сара, оженили се били , но той къде е защо го няма , как решиха да се оженат ( той имаше тръпка към нея , но и разни задявки с Катрин ...) ?

# 530
  • UK
Никога не е имал задявки с Катрин. Сара напусна, а после и Грисъм, отиде при нея да си живеят живота далеч от трупове и убийства. После Сара се върна за малко в последния сезон. И сега не гледаш осми а десети сезон по Нова.

# 531
Никога не е имал задявки с Катрин. Сара напусна, а после и Грисъм, отиде при нея да си живеят живота далеч от трупове и убийства. После Сара се върна за малко в последния сезон. И сега не гледаш осми а десети сезон по Нова.

Имаше някаква безгласна закачка с Катрин , още в началото , като тя имаше проблеми с бившия си .
Мерси за инфото.

# 532
  • UK
Катрин се закачаше с Уорик.

# 533

Да , но на по-късен етап. Говора за първите сезони , да не кажа за първия.

# 534
  • UK
Не знам, не си спомням за такова нещо, щом казваш, че е било безгласно, може да е просто въпрос на интерпретация.

# 535
Не знам, не си спомням за такова нещо, щом казваш, че е било безгласно, може да е просто въпрос на интерпретация.
Peace
Не ми се спори . Аз също харесвам двойката Сара - Гил.
Но имаше целувка с Катрин , погледи , някак сценаристите ни клатушкаха между Катрин и Сара . Спомням си го много добре защото исках именно със Сара да се развият нещата , но и Катрин беше на хоризонта.

Ето нещо нежно :

# 536
За мене Катрин е като пеперуда...каца от цвят на цвят и то все неподходящ  Naughty Иначе Гил и Сара са ми много сладки като двойка  Two Hearts

# 537
  • София
Кога сте ги забелязали тези интриги между героите? аз следя само случая, кримката, любовните истории съмпги пропуснала;

# 538
За мене Катрин е като пеперуда...каца от цвят на цвят и то все неподходящ  Naughty Иначе Гил и Сара са ми много сладки като двойка  Two Hearts

Говорейки за Героите , Сара като персонаж има страхотен ум и е много интересна поне за мен .
Катрин  умна е .  Страхотно лице вади , определено е пипната актрисата .
Двете са различни , но са професионалистки , за ум като Гил типа на Сара е по подходящ , тя е цяла вселена интересна за изследване . Много ми допада  Wink

# 539
Съгласна съм с теб  Peace

Общи условия

Активация на акаунт