От местопрестъплението...

• 54 135
  • 684
  •   1
Отговори
# 510
  • София
   Tази русата, Калей, след бременноста погрозня и стана още по-бавна и флегматична! За разлика от Анабел Кнап (не знам така ли се пише) от Ню Йорк, тя се разхубави!

# 511
  • UK
Ана Белнап. Тя ми е ужасно антипатична. Simple Smile

# 512
  • Пловдив
  Tази русата, Калей, след бременноста погрозня и стана още по-бавна и флегматична! За разлика от Анабел Кнап (не знам така ли се пише) от Ню Йорк, тя се разхубави!

Така ли???Че кога е била бременна?

# 513
Първия, Ерик Шманда, мисля му беше името. Иначе не е толкова нормално, естествено, че остаряват, но този е станал просто тулуп, огромен е, а никой от останалите не е напълнял толкова.

Jonathan Togo се казва.
Наистина е много различен.
На мен Калей от Маями ми е много смешна, а Ана Белнап ми е по- симпатична. И са сладури с Дани.

# 514
  • София

Така ли???Че кога е била бременна?
Коя от двете? Калей преди един -два сезона беше, но нея не я омъжиха за никой и не вкараха бременноста и в сериала.Даваха я само до гърдите, но беше подпухнала, гърдите и огромни, устата и и тя.Имаше и петна по лицето.

# 515
  • UK
Аа, да, Ерик Шманда беше от Лас Вегас, те си приличат, един и същ тип са. Simple Smile

# 516
Така и така се зачетох за Ню Йорк се сетих,че го гледах по ТВ7 миналата събота от 2 следобяд  Peace Може би и утре ще го има  Peace

# 517
Кога дават Ню Йорк по AXN?

# 518
  • София
Кога дават Ню Йорк по AXN?
Всеки четвъртък от 22 ч!

# 519
  • UK
Снощи по Дискавъри гледах едно предаване, Хладнокръвно се казва, в което ни описват с възстановка и тн истински случаи на убийства и разследвания, и даваха един от случаите на Ню Йорк, беше си съвсем същия, тоест не може да става дума за съвпадение, става дума за епизод шест от трети сезон, където една жена твърдеше, че мъж е влязъл в къщата им, убил е съпруга й с чук, и тя го е застреляла. В епизода се оказа, че всъщност въпросния мъж е шофьор на лимузина, който е направил някакъв проблем на мъжа й, и е бил уволнен, защото мъжа й се е оплакал на фирмата работодател. Той иска да се извини и тя го вика, убива го, убива и мъжа си, изкъпва се, но няма време да изхвърли окървавените дрехи и ги скрива в къщата. Първоначално всички смятат случая за приключен, но някои неща не се връзват, намират дрехите покрай един случаен запис на местопрестъплението, и разбират, че тя е убила и двамата.

В истинския случай през август 1995 съпруг се обажда и казва, че някакъв мъж е убил жена му с чук, а той го е застрелял. Идва полиция, приемат историята му и случая е приключен. Но някои неща пак не се връзват. Оказва се, че мъжа, обвинен в убийството на жената е таксиметров шофьор, возил нея и новородената им осиновена дъщеря от летището, обяснявал и някакви неща за сектата им и карал много бързо. След това съпруга на жената се обадил във фирмата и го уволнили. Чука е от къщата им, оставен на масата до входната врата, за да забие съпруга някакви пирони с него. В колата на предполагаемия убиец обаче намират нож и щанга, обвита с тиксо за оръжие, и се чудят защо, при положение, че той има достъп до оръжия, е разчитал на нещо в къщата, ако е искал да убива. И защо майката оставя дъщеря си на леглото, незащитена, за да отиде да отвори на шофьора. Полицията заварва съпруга вече изкъпан и преоблечен, с окървавената си тениска в ръце, той нарочно ги кара да отидат да му донесат сода от хладилника, където виси бележка, написана от жената, относно случая с таксито. Също така в колата намират бележка с името и адреса на семейството, както и точния час на убийството. Никой обаче не се замисля, все още нямат и особени познания за пръските кръв (ако сте гледали епизода, това беше важно), затова приключват случая, обявяват съпруга за герой. След година той се жени за детегледачката, която е наел за да гледа детето, дори мисля, че имат още едно. След три години на семинар, един от детективите слуша лекция за пръските кръв, защото доста са напреднали с това за последните години. Отива при лектора и му показва снимки от местопрестъплението и двамата заключват, че това няма как да се е случило както го описва мъжа. От прокурорския офис обаче не искат да започват разследване и оставят нещата така, докато след още няколко години най добрата приятелка на убитата жена не отива при тях, за да им разкаже как е била любовница на мъжа на приятелката си и той е искал да се отърве от нея без да плаща издръжка за нея и детето. И започват разследване. Попадат и на нова улика, три снимки, заснети от полицая, който пръв е бил на мястото, където виждат тялото на шофьора в позиция, неотговаряща на обяснението на мъжа за случилото се. Тогава включват и новите си познания за пръските кръв - по тениската на предполагаемия убиец няма пръски кръв от жертвата, а трябва да има, ако я удрял по главата с чук. Такива обаче има по тениката на съпруга й, а те няма как да са се озовали там, докато я е прегръщал, както той обяснява. Какво се оказва. Съпруга мами жена си и иска да се отърве от нея, без да си създава проблеми като издръжка за нея и детето. И му се открива добра възможност. След случката в таксито той се обажда на шофьора и му казва, че ако дойде да се извини, може да го върнат на работа. Той иска само това, да си върне работата и да си продължи с живота. Когато позвънява в къщата му отваря съпругът, кара го да застане на колене и го застрелва с куршум в главата. Стресната от шума, притснена за съпруга си, жената изтичва при тях, където я посреща мъжа и я удря 6-7 пъти по главата с чук. След това се обажда в полицията, но се оказва, че таксиметровия шофьор не е мъртъв. Той го обръща по гръб и го застрелва в челото. След това го удря два пъти по гърдите с чука, за да обясни защо неговите отпечатъци са по него. След това отива при жена си, старае се да прикрие кръвта с друга, от главата й, уж все едно я е прегръщал. Идва полиция, линейки, шофьора е мъртъв, жената умира в болницата. Съпругът е осъден за двойното убийство седем години след него.

На мен ми беше интересно, реших, че може и на вас да ви е. Явно има истински истории и зад От Местопрестъплението.

# 520
Супер интересно, МГМ  bouquet Hug

# 521
И аз съм почитателка на "От местопрестъплението........"  Hug

# 522
biskit, кое ти е фаворит? Grinning

# 523
Малката Госпожица Мърморана, благодаря, че го сподели. Много интересно.  Hug

# 524
  • София
МГМ, и на мен ми беше интересно! Даже снощи видях, въпросното предаване по Дискавъри, обаче съпругът ми искаше да гледа как се строи кораб по NG и го пропуснах!

Общи условия

Активация на акаунт