От местопрестъплението...

• 54 140
  • 684
  •   1
Отговори
# 495
И за мен винаги ще си остане на първо място.
Мелина Канакаредес и Гари Синийз са ми любимия екип.
Маями е на второ място. Обожавам цветовете този град и усещането за светлина което предизвиква.
А актьорската игра на Дейвид Карузо е толкова различна, че не намирам аналог. Уникален е.
И на трето място ми е Лас Вега. Знам, че повечето тук сте фенове именно на Грисъм, но на мен не ми допада особено.
Да не говоря за Катрин и изкуственото и маниерничене. Мардж Хелгенбъргър не е сред любимите ми актриси.
Изгледах всички сезони, заради връзката която направиха сценаристите тази година.

И в трите обаче мога да посоча слаба игра на актьорите. На някой в определени сцени, други през цялото време.
И понеже ги гледах един след друг, ми стана нелепо прехвърлянето на актьорите което са си спретнали.
Кармайн Джовинадзо играеше нелепа малка роля в един от първите сезони на Лас Вегас.
Сега става сложно, защото съм забравила имената, но :
Любовникът на бившата жена на Хорейшо, с който той си имаше доста проблеми в Маями, се появява като полицай в Ню Йорк.
И още много други малки роли, които са изпълнявани от познати лица.

# 496
  • UK
Ами това са си три различни сериала, много актьори играят и в трите. В много други сериали със спинофи се получава същото - в моя любим Старгейт един и същ актьор играе първия човек, минал пред Старгейта в СГ-1 и главния им лекар в Атлантис.

# 497
  • Пловдив
Дами извинявам се че така нахлувам ,но много моля някой да каже как завърши последната серия на От местопрестъплението Маями, 8 сезон.Предварително благодаря!  bouquet

И аз не успях да я гледам,а съм голям фен на Маями...много магнетичен град.А и екипа от актьори е чуден!Според мен те си пасват най-добре!

п.с. Ако знаете от къде мога да дръпна тая посл.серийка???
Мерси!

# 498
  • София
В Замунда няма ли я?

# 499
  • Пловдив
Моля! Peace

На Маями харесвам слънцето и филтъра през, който е сниман. Но тоооолкова ме дразни Хорейшио... като застане в едни измъчени пози и тия очила не ги пуска, независимо какво прави. Може  изкуствено дишане да прави, да стреля или каквото и да е друго- все са му в ръката.  ooooh! Всичко ме дразни в тоз актьор и коса, и глас, абе всичко ( много ли съм гадна?)
Ама дразни- не дразни пак го гледам  Mr. Green

Много точно описание - Супер Хорейшо! Laughing Не ме дразни, ама ми е мнооооого смешен. И като сложи ръце на кръста и наведе глава след което бааааавно свали очилата. Еййййй знам му целия репертоар просто. Laughing
Въпреки Супер Хорейшо, Маями ми е №1 и наистина филтъра при снимането е страхотен!

Peace
Точно казано!Да им имам режисьора!!!

# 500
  • Пловдив

Ами ще търся...мислех,че ще я има в Нова play,но не!Много оскъдно там!

# 501
  • София
И за мен винаги ще си остане на първо място.
Мелина Канакаредес и Гари Синийз са ми любимия екип.
Маями е на второ място. Обожавам цветовете този град и усещането за светлина което предизвиква.
А актьорската игра на Дейвид Карузо е толкова различна, че не намирам аналог. Уникален е.
И на трето място ми е Лас Вега. Знам, че повечето тук сте фенове именно на Грисъм, но на мен не ми допада особено.
Да не говоря за Катрин и изкуственото и маниерничене. Мардж Хелгенбъргър не е сред любимите ми актриси.

Това все едно аз съм го писала.  Hug
Дали заради екипа или заради факта, че миналата година изгледах петте сезона на Ню Йорк на един дъх, но той ми стана любим.  Heart Eyes
А Лас Вегас откакто го няма Грисъм, просто не е същият.  Sad

# 502
  • София
   По Диема 2 повтарят първи сезон на Маями.Всичко си е тъмно, синьо, смотано и няма никакви цветове.Също като Ню Йорк. Помните ли кога От местопрестъплението- Маями стана толкова светло,размазно и цветно, та чак да ни болят очите?

# 503
   По Диема 2 повтарят първи сезон на Маями.Всичко си е тъмно, синьо, смотано и няма никакви цветове.Също като Ню Йорк. Помните ли кога От местопрестъплението- Маями стана толкова светло,размазно и цветно, та чак да ни болят очите?

Честно, замислих се, но не се сещам.
Всичко си се развива според технологиите. Ако погледнеш началото и на трите поредици, ще намериш огромна разлика от най- новите епизоди. Лас Вегас не беше в първите сезони с такъв филтър сниман- много "шарпнат" е сега, камерата е доста по- "жива" и т.н.
Само май Ню Йорк още от първите серии си е с сив и метален оттенък, но при всички има разлика от началото до сега... което е нормално. Стига само да се загледаш в дрехите и прическите им. Но да не забравяме от колко години се снимат все пак- Лас Вегас- 10-11 години, Маями 8 (май), Ню Йорк 6. Което за сериали си е сериозна възраст.  Mr. Green Малко издържат по толкова.

# 504
  • София
На мен малко в повече ми идва лъскавината във външния вид на героите. Все едно гледам Дързост и красота. Може това да е идеята.

# 505
На мен малко в повече ми идва лъскавината във външния вид на героите. Все едно гледам Дързост и красота. Може това да е идеята.

Това само за Мачми важи, според мен.

# 506
  • UK
Този от Маями, Ерик... какъв беше, толкова е напълнял от първите епизоди, беше един кльощав, сега е огромен.

# 507
Този:

или този

# 508
  • София
е, щом сериалът е такъв дълголетник, нормално е актьорите да поостареят и понапълнеят!

# 509
  • UK
Първия, Ерик Шманда, мисля му беше името. Иначе не е толкова нормално, естествено, че остаряват, но този е станал просто тулуп, огромен е, а никой от останалите не е напълнял толкова.

Общи условия

Активация на акаунт