От местопрестъплението...

• 54 122
  • 684
  •   1
Отговори
# 480
Спомняте ли си серията в която Ник Стоуц разследваше убийството на една 15-16годишна,... преди 1-2години беше разследвал убийство пак на същото място, и като чу адреса - веднага го пое...
Имаше доста силни ефекти от (застанал  в дъжда с очила авиатор и върнаха времето с 1год. момичето беше живо тогава... май се беше привързал) ...даже в края на серията се разплака от всичкото това насилие и жестокост, от което сме заобиколени. Много силен епизод!
Имате ли представа кой сезон е това и епизод? Миналата година по Нова го гледах.

В края на кой сезон убиха Уоруик? Спомням си че хванаха убиеца по отпечатъците от длани върху стъклото май...

В момента кой тече по Нова?

Дори и сега с 3ма по-малко  от главните персонажи - пак повече ми харесва от Маями.
Грисъм ще гостува ли в някоя серия?

Имате ли си любими епизоди?

Уорик умира в 9 сезон,но не помня точно коя серия  Heart Eyes
Сега по Нова дават 10сезон със специалното участие на  Сара  Heart Eyes
Мисля,че Грисъм няма да се появява,но не съм 100% сигурна  Sunglasses
На мене любимец и интересен ми е Грег   Hug
Всички епизоди ми харесват,но много тъжни са ми серията с убийството на Уорик и побоя над Грег  Sad newsm45
Ето един хубав сайт: http://csi.wetpaint.com/  lalalala

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 00:54 от Mai4e7o`

# 481
Ми бяха по следите на някакъв сериен убиец - на местопрестъплението оставяше шифровани указания къде и коя ще е сдледващата жертва. При последното убийство Хорейшо прочете -"Всички падат", бяха двамата с Ерик, който реши да се върне отново на работа в отдела. Ерик хукна към управлението и намери някаква леш-  всички проснати на земята, предполагам някакво биологично оръжие. Не стана ясно дали са мъртви, но не вярвам да са дали фира  де.  Grinning

# 482
  • зад кестените
  bouquetмерси  SANDS

# 483
Моля! Peace

На Маями харесвам слънцето и филтъра през, който е сниман. Но тоооолкова ме дразни Хорейшио... като застане в едни измъчени пози и тия очила не ги пуска, независимо какво прави. Може  изкуствено дишане да прави, да стреля или каквото и да е друго- все са му в ръката.  ooooh! Всичко ме дразни в тоз актьор и коса, и глас, абе всичко ( много ли съм гадна?)
Ама дразни- не дразни пак го гледам  Mr. Green

Много точно описание - Супер Хорейшо! Laughing Не ме дразни, ама ми е мнооооого смешен. И като сложи ръце на кръста и наведе глава след което бааааавно свали очилата. Еййййй знам му целия репертоар просто. Laughing
Въпреки Супер Хорейшо, Маями ми е №1 и наистина филтъра при снимането е страхотен!

# 484
Моля! Peace

На Маями харесвам слънцето и филтъра през, който е сниман. Но тоооолкова ме дразни Хорейшио... като застане в едни измъчени пози и тия очила не ги пуска, независимо какво прави. Може  изкуствено дишане да прави, да стреля или каквото и да е друго- все са му в ръката.  ooooh! Всичко ме дразни в тоз актьор и коса, и глас, абе всичко ( много ли съм гадна?)
Ама дразни- не дразни пак го гледам  Mr. Green

Много точно описание - Супер Хорейшо! Laughing Не ме дразни, ама ми е мнооооого смешен. И като сложи ръце на кръста и наведе глава след което бааааавно свали очилата. Еййййй знам му целия репертоар просто. Laughing
Въпреки Супер Хорейшо, Маями ми е №1 и наистина филтъра при снимането е страхотен!

На мен и ми е мнооого смешен. Всичките му пози са невероятни  #Crazy  Sick  hahaha
Има една стойка на краката , много често я заема- стъпалата навътре, като срамежлива ученичка на чин, само дето той прав го прави... но пак казвам, че го гледам с кеф сериала.

# 485
  • София
В кой епизод пребиват Грег?

# 486
Карамелче, за респекто го прави това със стъпалата.
Мен ме кефят някой негови култови реплики.Как ги отрязва тези престъпници и още от началото знае кой е извършителя и му се заканва.
 Crazy

# 487
В кой епизод пребиват Грег?

Сезона е седми.Не съм сигурна точно коя серия но около 4/5 май... http://eric-szmanda.net/photos/thumbnails.php?album=464 ето малко снимки от самата серия  Peace

# 488
  • София
Понякога го гледам. Успешен сериал, режисьорът е добър. Признавам, обаче, че в един момент запона всичко това да ме дразни заради тъпото показване на трупове и части от тях. То, поне да имаше някакъв смисъл, ама като започнат с това показване в едър план на един монитор над масата, напъло излишно и нереалистично. Някак, прекаляват по американски с тази шареийка. През повече от половината време се повтарят едни и същи преплики и картинки и интригата се губи. Когато реша да го гледам, го правя точно като тези, които обичат сапунените опери - той си върви, аз си чета нещо друго и чат-пат следя действето.

Да си призня, повече ми харесва Закон и ред, ама само криминал интент, другите вече ми идват в повече. Между другото, често използват за основа истински случаи. Точно в този има интрига, прилича на класическите кримки, където има повече гимнастика на ума, отколкот едни и същи фрази.

# 489
  • UK
Защо тогава е надписа преди всеки епизод, че историите са измислени и нямат нищо общо с реално случвали се събития в Закон и Ред?

Аз харесвам в От Местопрестъплението именно това, че показват всичко. Много мразя, когато някакви детективи седят и се дивят на трупа, и пускат някакви реплики от типа на "Боже, Господи, как е възможно някой да стори това на друг човек" и, един вид, какво ужасно престъпление, а на нас нищо не ни се показва. Имам чувството, че пестят от грим. Не ме кефи.

# 490
  • София
Защото използват сърцевината на случая и нататък е художествена измислица. Все пак не правят документален филм.

Ами, не знам, не виждам смисъл за няколко секунди да ми покажат едно срязано тяло със заметната настрани кожа на гръдния кош. Това по никакъв начин не помага на действието. Просто задоволява посъзнателното влечение на човека към това как изглежда едно мъртво тяло с оголен гръден кош. Съвсум друго нещо е анимацията. Според мен прекляват с грима и сценките. Те дори не са натуралистични.

# 491
  • ул. "Мечтание"
Аз харесвам в От Местопрестъплението именно това, че показват всичко. Много мразя, когато някакви детективи седят и се дивят на трупа, и пускат някакви реплики от типа на "Боже, Господи, как е възможно някой да стори това на друг човек" и, един вид, какво ужасно престъпление, а на нас нищо не ни се показва. Имам чувството, че пестят от грим. Не ме кефи.

И моя милост така. Отначало именно с показването на всичко ме грабна!  Crazy

Сега съм на седмото небе! По Нова дават Маями, по Диема 2 - Лас Вегас.  smile3521 Вкъщи не могат да се вредят от мен пред телевизора!  Joy

Само Ню Йорк нещо не може да ме спечели. Толкова го мъчих, ама нъц!  smile3506

# 492
  • UK
На мен така ми харесва повече. Закон и ред не е лош, но на моменти ми е малко скучен.

Аз харесах Ню Йорк след като го погледах малко.

# 493
  • София
Между, другото, този, който играе Хорйшо, скоро го мярнах в един друг филм, още на млади години (преди да ни спрт тв1000, да им се не види!). Тогава е имал повечко коса, макар да си личи оплешивяването отпред. На нег стилът му на игра е като в сериала - леко наклонената глава, мимиките, жестовете. Добре са го подбрали.

# 494
Харесвам Ню Йорк.

Общи условия

Активация на акаунт