От местопрестъплението...

• 54 109
  • 684
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Я, раздвижила се темичката  Hug!
И аз съм от тези, дето не си падат по Маями. Гледам най-много Лас Вегас, а понякога и Ню Йорк.
Лорънс Фишбърн и неговата роля ми допадат, въпреки, че Грисъм ми липсва понякога в епизодите. Сезонът свърши така, че да очакваме следващия с нетърпение.

# 466
  • UK
Сега се сещам, че от Маями бяха едни от първите епизоди на сериала, които съм гледала. Simple Smile

# 467
И аз не харесвам много, много Маями- особено ме дразни Хорейшио, но го гледам, де! Харесвам най- много Лас Вегас... абе гледам ги и трите.
Искам да направят още една поредица, с нов град и свежи актьори.

# 468
  • UK
Ами те са мислели за Лондон, ама са се отказали преди време. Сигурно няма да правят нов сериал. И без това трудно се поддържа нивото и на трите... Имате ли представа колко малко сериали доживяват до 11ти сезон? Особено без прекъсване. Simple Smile

# 469
Цоп и аз тук! Grinning
Маями ми е любим, много слънчев и екзотичен някак - океан, палми, крокодилчета... Wink Калей и на мен ми е флегма, Наталия по ми харесва, Хорейшо хем ми е смешен , хем някак магнетичен, обаче  Джеси Кордоса мммммм - много секси:oops:, Уолф...и той става Laughing
И щото свърши осми сезон, сега започвам отначало. Дръпнах първи, сега съм на втори и така...някак Лас Вегас не успя да ме грабне, опитах но не се получи. Е, ще пробвам пак някой ден, но ще трябва да събера сили. А Ню Йорк ми е супер сив и студен, там даже не се и мъча.

# 470
  • София
  На мен Лас Вегас най-много ми харесва, но... не с новите герои.

# 471
Аз съм фенка на Лас Вегас,Маями някак ми бледнее!Това е мое мнение Sunglasses

# 472
хоп и аз съм тук!последния епизод който излъчиха по нтв направо.....тръпки ме побиха. Беше "як"! иска ми се обаче да има повече сцени от личния живот на героите а не само от професионалния. все пак всичко в живота на човек е свързано

# 473
Лас Вегас тръгва на 16 по Нова ТВ само,че нз от колко часа  Embarassed

# 474
Лас Вегас тръгва на 16 по Нова ТВ само,че нз от колко часа  Embarassed
    16 кой? юли....септември?

# 475
16 този месец от 22 часа ,10 сезон   Peace

# 476
  • София
Спомняте ли си серията в която Ник Стоуц разследваше убийството на една 15-16годишна,... преди 1-2години беше разследвал убийство пак на същото място, и като чу адреса - веднага го пое...
Имаше доста силни ефекти от (застанал  в дъжда с очила авиатор и върнаха времето с 1год. момичето беше живо тогава... май се беше привързал) ...даже в края на серията се разплака от всичкото това насилие и жестокост, от което сме заобиколени. Много силен епизод!
Имате ли представа кой сезон е това и епизод? Миналата година по Нова го гледах.

В края на кой сезон убиха Уоруик? Спомням си че хванаха убиеца по отпечатъците от длани върху стъклото май...

В момента кой тече по Нова?

Дори и сега с 3ма по-малко  от главните персонажи - пак повече ми харесва от Маями.
Грисъм ще гостува ли в някоя серия?

Имате ли си любими епизоди?

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 14:28 от hakama

# 477
  • София
    Много са ми смешни, като вземат с тампончето проба от нещо, все го разглеждат, преди да го затворят. Все едно ще видят нещо с просто око!

# 478
hakama, спомням си го много ясно този епизод, но не помня от кой сезон е, мисля обаче, че е от предпоследния сезон- тоест 9-ти.

Харесвам много Лас Вегас. На Маями харесвам слънцето и филтъра през, който е сниман. Но тоооолкова ме дразни Хорейшио... като застане в едни измъчени пози и тия очила не ги пуска, независимо какво прави. Може  изкуствено дишане да прави, да стреля или каквото и да е друго- все са му в ръката.  ooooh! Всичко ме дразни в тоз актьор и коса, и глас, абе всичко ( много ли съм гадна?)
Ама дразни- не дразни пак го гледам  Mr. Green

Много са ми смешни, като вземат с тампончето проба от нещо, все го разглеждат, преди да го затворят. Все едно ще видят нещо с просто око!

И почти винаги знаят какъв точно анализ трябва да направят на дадена улика. Понякога от едно изследване съсипват цялата улика, но то точно това им е трябвало и няма нужда от друго. Може и да не разбрахте какво  искам да кажа, но не знам как да го формулирам по- точно.  Embarassed

# 479
  • зад кестените
Дами извинявам се че така нахлувам ,но много моля някой да каже как завърши последната серия на От местопрестъплението Маями, 8 сезон.Предварително благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт