От местопрестъплението...

• 54 128
  • 684
  •   1
Отговори
# 450
Тогава се записвам и аз при вас, въпреки че съм на 1ви сезон Маями  Sunglasses

# 451
  • Кюстендил
Тогава се записвам и аз при вас, въпреки че съм на 1ви сезон Маями  Sunglasses

То не че има много движение в темата, не зам защо така замря Confused

# 452
По принцип сега излизат епизодите от 8ми сезон.. Аз като наваксам ще пиша  Wink

# 453
Любимият ми е От местопрестъплението Маями. Гледам 8-ми сезон и чакам всеки момент да се появи 16 серия. Страхотен сериал! Много харесвам Ерик и Дюкейн - вече имат връзка и са много сладки двамата.

# 454
Може ли да ми кажете кой сезон дават сега по НОВА

# 455
8 сезон Peace

# 456
  • Пристанището на шейсетте кораба.
И аз съм голям фен  на този страхотен сериал.

# 457
от вчера ли започна по нова?

# 458
  • Пристанището на шейсетте кораба.
Да.
Снощи започна от 22.00ч. 

# 459
  • София
   Хубав е последния сезон на Маями, но много ме дразнят тези пресилени цветове и непрекъснатото замъгляване на картината. Имам усещането,че зрението ми е зле. А тази русата каква флегма е, иде ми да я ръчна , да се позабърза. Хорейшио и той. Все е толкова бавеен, само къде не заспива, докато разглежда местопрестъплението с тая наклонена глава...

# 460
  • UK
Аз затова не се навивам да гледам Маями. Лас Вегас го изгледах първи, още преди няколко години, оттогава си го следя като излиза, този месец свърших и Ню Йорк, и него ще си гледам есента, но не мога да се навия да гледам Маями...

# 461
Аз затова не се навивам да гледам Маями. Лас Вегас го изгледах първи, още преди няколко години, оттогава си го следя като излиза, този месец свърших и Ню Йорк, и него ще си гледам есента, но не мога да се навия да гледам Маями...

Аз пък съм така за New York - много сив и мрачен ми е Peace Така и не го почнах Rolling Eyes Евентуално, ако засеча някоя серия по AXN. Ама и актьорите не са ми симпатични много Blush

# 462
  • UK
И на мен не ми бяха симпатични, после им свикнах, даже ми станаха симпатични, с изключение на онази русолявата невзрачница, дето и името й не знам. Харесвам Мелина Канакаридис по принцип, тя е удоволствие за гледане. Но най много си харесвам Лас Вегас, въпреки че не е каквото беше преди години, нормално, 10 сезона. Simple Smile Може би някой ден ще се навия и за Маями, но наистина засега нямам нерви. Не ми харесват цветовете, не ми харесват тея ефекти, замъгляването на картината особено, не харесвам някои от героите, особено онази, патоложката, не ми харесват и сценариите им, особено като почнат да се превъзнасят "Кой ти причини това, мило момиче" и някакви блестящи фрази да вкарват... Брр.

# 463
 hahaha Joy Аз Маямито съм го зарязала до първи сезон 4-ти епизод. Blush Сега съм се отдала на игрални филми, че са ми се натрупали много, като ги приключа тях ще си го продължа. Смятам да изгледам всичките. Sunglasses МГМ, привет. Laughing Hug

# 464
  • UK
Здравей и тук. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт