От местопрестъплението...

• 54 143
  • 684
  •   1
Отговори
# 435
  • София
ммм излязоха най-накрая и субтитрите....
и аз нямам търпение за следващата серия, да видя какво имаше там.....

# 436
eleron36, последният сезон на CSI Miami e седми, не мисля, че е излизал осми  newsm78.
Вече има два епизода от осми сезон в замунда.

# 437
 ooooh! За малко да изпусна новите серии...

# 438
  • София
И от Лас Вегас са ходили в Маями.

Иначе Лас Вегас са нощен екип, затова е все тъмно, Маями са си дневен и е светло. Те си имат и цветова гама, Лас Вегас на мен ми е синкав, но съм чувала че е и зелен, Маями е жълтеникав, Ню Йорк честно казано не го знам какъв е.

В коя серия Лас Вегас-екипа се преплитат с Маями ?

Каква е специалността на Ходжис?

Онзи ден гледах страхотна серия, поне за мен, Ник имаше рожден ден и пое случая с едно 16годишно момиче - страхотни ефекти и история, игра... направо онемях, тази серия ме накара отново да следя сериалът Peace (Se 9, Episode 16: Turn, Turn, Turn)

Преди малко изгледах серията в която Уоруик умира cry (спомням си по Нова като приключи сезона с прострелването му, но чак сега гледах продължението), миналата седмица (пак по Нова) хванах серията в която Грисъм напуска...  Cry  
Нещо изгуби чара си без главния персонаж, той си беше емблемата на сериала!

Май ще почна от Се2 да ги гледам наред, понеже не всички серии съм гледал, пък и без дублаж е доста по-добре Simple Smile

Кой се пада 200ия епизод, в който Грисъм гостува?

# 439
В коя серия Лас Вегас-екипа се преплитат с Маями ?

Кой се пада 200ия епизод, в който Грисъм гостува?

Не знам от кой сезон е, но серията беше с изчезването на едно малко момиченце, което за щастие се оказа живо Peace Въпросният епизод не е единствен по отношение "преплитането", имаше още един, но не си спомням за какво се разказваше Embarassed И в двата обаче основно Катрин си общуваше с Хорейшио Peace

Юбилейният 200 епизод, мисля, е 18 от 9 сезон Thinking Разказваше се за един сериен убиец-борец по мексиканска борба, имаше малко вуду елементи Mr. Green, на мен ми беше интересен! За Грисъм обаче не мога да си спомня дали гостува Rolling Eyes

# 440
Не, няма го в юбилейния епизод. Присъствал е само на партито, по случай епизод 200.

# 441
  • София
Преди млако го гледах по Нова - нищо особено не беше, голяма скука...уж юбилеен епизод , очаквах повече Crossing Arms

# 442
Последният трейлър на CSI Trilogy

http://www.youtube.com/watch?v=kIaz-WO5vQw
http://www.youtube.com/watch?v=iLObffT0tRY

Ще бъде сигурно, най-силовата ТВ седмица за сезона.  Simple Smile

# 443
Без грисъм някак постно ми идва Sad

# 444
На мен пък много ми допадат като концепция, този сезон. Толкова са изобретателни и оригинални, че изобщо не се забелязва липсата ма Грисъм. Дори присъствието на Сара, не ми е определящо.

# 445
  • София
И на мен ми харесва сезонът. Споделям мнението на Кейси. Лорънс Фишбърн ми стои добре и на място в сериала. Сякаш повече ми липсва Уорик, но това е, защото го "убиха" и няма шанс да го видим отново, за разлика от Грисъм, който най-вероятно ще се появи.

# 446
За тези, които следят Маями 8 сезон - знаете ли защо няма 6 - та серия тази седмица. А тази трилогия пише в сайта, че е излъчена на 28, но я няма качена в тракерите. Някой знае ли нещо?

# 447
  • Кюстендил
Пише, че шеста серия ще се излъчи на 2 ноември, не знам защо е обявена на 28, като Маями по принцип се излъчва в понеделник. Щом я няма по тракерите, значи не е излъчена още Mr. Green
http://www.imdb.com/title/tt0313043/episodes#season-8

# 448
Момичета, това единствената тема ли е за От местопрестъпленията? И за трите ли се отнася? Че нещо не можах да намеря други newsm78

# 449
  • Кюстендил
Да, само тази е.

Общи условия

Активация на акаунт