От местопрестъплението...

• 54 239
  • 684
  •   1
Отговори
# 405
  • UK
Вероятно и Уорик няма да участва. Wink

# 406
Абе Джорджа ще трябва да я издирят  smile3521

# 407
Здравейте!Аз съм голям фен
                       с проблем.....
Чух, че има 8 сезон на CSI Miami, но не мога да го намеря.Ако някой знае от къде мога да си го изтегля да пише.
Благодаря предварително!!! Heart Eyes #2gunfire newsm78 Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 408
  • София
eleron36, последният сезон на CSI Miami e седми, не мисля, че е излизал осми  newsm78.

# 409
Изгледах последния сезон на Маями, много ми хареса Hug Изобщо последните години той ми е фаворит, а в началото откровено не можех да го понасям и бях "върл защитник" Laughing на Вегас Wink Харесва ми, че сериите вече не са "самостоятелни", а има развития и връзки, които, ако не си гледал предните серии, няма как да направиш. Много добра идея на сценаристите е и задълбочаването на отношенията между героите и пренасянето им на ново ниво Peace 
В тази връзка понеже свалям 9 сезон на Вегас, искам да попитам полицаят, който уби Уорик, каква служба всъщност заема? Някакъв началник ли е на криминалистите? Също, Сара защо си тръгна, там каква беше "историята"? Губят ми се доста моменти Blush Mr. Green, ще съм благодарна, ако някой се включи  bouquet Hug

# 410
.... полицаят, който уби Уорик, каква служба всъщност заема? Някакъв началник ли е на криминалистите? Също, Сара защо си тръгна, там каква беше "историята"?

До колкото помня, ще давам по спомени  Whistling
Права си този дето застреля Уорик се падаше нещо като шеф на криминалистите. Неговото място зае Екли. А Сара ... Ами след като "миниатюрният убиец" (поне аз така си го превеждах, защото никога не дочаквах субтитрите  Crazy ) я хвана и лежа под колата и за малко не се удави, според мен й дойде твърде много и реши, че ежедневният стрес не си заслужава. Напусна, за да прави това, което й доставя удоволствие.

Бих ти разказала още, но най-добре да те оставя да си изгледаш сезона на спокойствие  Mr. Green

# 411
  • София
йо-хоо.... Simple Smile
аз само да питам - нещо чува ли се за нов сезон кога ще излиза на Вегас... и дали изобщо....

# 412
  • UK
На Вегас - десети сезон започва на 24ти септември. Simple Smile

# 413
  • София
още 20 дни Simple Smile супер....взе да ми липсва този сериал...нищо не може да ми го замести Simple Smile

# 414

В снощното промо за новия сезон, дори показаха Сара в една от сцените. Според информацията, Джорджа ще участва в първите 5 серии, засега. Може и повече, но не е потвърдено официално...

# 415
  • UK
Мдам. Аз започнах между другото да гледам Ню Йорк, ама съм още на първи сезон. Simple Smile

# 416
  • София
 да и аз сега четох бегли спойлери, че Сара ще се върне за 5 епизода, а Райли ще  изчезне от серяла.

# 417
  • Кюстендил
Да се наместя в темата, че да не изпусна старта на новите сезони Wink

# 418
  • София
И аз го чакам с нетърпение! От време на време се залъгвам с Ню Йорк, но някак си Вегас ми е на сърце  Sunglasses.

# 419
  • Berlin
здравейте! аз от няколко седмици гледам Лас Вегас по Нова. Те на кой сезон са? Грисъм вече се оттегли иии Лоryns Фишбърн май ще заеме мястото му и точно тези 2 епизода, в които това става, не можах да гледам (снощи и предната вечер).

Общи условия

Активация на акаунт