От местопрестъплението...

• 54 245
  • 684
  •   1
Отговори
# 390
  • Разпиляна във въображението
Я кажете този момък
http://www.imdb.com/media/rm3753742592/nm0735226

дали е този момък от клипа на Дженифър Лопез - http://www.youtube.com/watch?v=sK0DjYE-GVA

Същият е Peace

Преди малко дадоха клипа по Сити ТВ и ми се стори познат. Трябва да отбележа, че не съм любимец на Маями и не бях сигурна. Клипа е от далечната 1999 год.

# 391
Ей Мириел супер,че и двете сме фенки на От местопрестъплението! Heart Eyes

# 392
  • Разпиляна във въображението
Аз харесвам "Лас Вегас" и "Ню Йорк" - Heart Eyes

# 393
И аз ,но най-вече моята страст е Лас Вегас! Hug

# 394
ами не знам, не мога да свикна със заместника на Грисъм, 'ем че в "Матрицата" ме кефи... не знам дали е въпрос на свикване, че от самото начало съм гледала друг актьорски състав, или просто си е до харизма  Thinking засега няма да бия отбой от филма де, но сякаш Ню Йорк започва лееекинко да ми задминава LA по предпочитание

# 395
Miriel, какво набито око имаш! Аз съм гледала клипа стотици пъти и никога не съм се заглеждала в пича.... Много е секси, няма как да бъде сбъркан  Party

# 396
Защо така замря темата?  Thinking

# 397
  • София
Наистина позамря темата Simple Smile. За да я раздвижа, ще кажа, че ми липсва Грисъм, но от друга страна героят на Л. Фишбърн ми допада и продължавам да следя сериала с интерес. Аз гледам най-вече Лас Вегас, но в последно време почнах да дърпам епизодите и на Ню Йорк.

# 398
Този сезон, последните епизоди, май ще са свързани с Катрин.  Simple Smile

# 399

Уилям Питърсен от минала седмица.  Simple Smile Потвърдил е, че ще се снима CSI филм, по подобие на Досиетата Х и Секса и града.
Кой знае, каква боза ще е, но ако смятат да приключват със сериала след още един, максимум два сезона, един филм, ще е нормален завършек.

И като чета клюките, май този сезон няма да има отворен епизод към следващия.

# 400
  • София
бреее с каква бяла коса е Simple Smile

# 401
  • София
Уау, наистина му е много бяла косата, така ми се вижда доста възрастен!
Последната серия на CSI Las Vegas беше ужасна, хич не ми хареса... чак не вярвах кой филм гледам  Crazy

# 402
Мен пък, все още това че са различни, ме задържа да го гледам.  Simple Smile

# 403
Абе Грисъм да не е с бяла коса заради роля??  Crazy

А иначе мн. ми липсва Сара  Sad
И мисля, че е крайно време за още една заплетена мистерия със серийни убийци.
Много силно впечатление ми направиха епизодите с миниатюрните пъзели...  Heart Eyes Blush

А ако наистина направят пълнометражен филм, дали Грисъм ще участва??

# 404
Да, Грисъм ще участва, както и всички останали. Единствено за Джорджа Фокс не съм прочела да е потвърдено, покрила се е нещо...

Общи условия

Активация на акаунт