От местопрестъплението...

• 54 104
  • 684
  •   1
Отговори
# 570
  • Луната ни пази
Снощи гледах първи епизод от седми сезон на Ню Йорк. Страхотна серия, а и мацката, която замества Стела е супер готина- Sela Ward, гъбарка ги здраво всички. Стела обаче ще ми липсва и си мисля дали няма да пуснат едно CSI с нея като шеф в Ню Орлианс. Не забравям да следя и 11 сезон на Вегас, само Маями ми е трудно да го преглътна.

# 571
  • UK
Само аз ли не разбрах какво стана със Стела? Аз нея най много я харесвах и ми липсва, Села Уард не я харесвам.

# 572
Аз гледаш първи епизод от Маями - 9 сезон. За съжаление убиха един от екипа, който ми беше любимец. Пуууу, да му се не види.

# 573
  • Луната ни пази
Само аз ли не разбрах какво стана със Стела? Аз нея най много я харесвах и ми липсва, Села Уард не я харесвам.
Стела стана шеф на лабораторията в Ню Орлианс, получи предложение и го прие. Според мен или я извеждат от сериала или готвят ново разклонение, дано е второто. Ама не съм чела клюките, това са си мои мисли.

# 574
  • София
А тази Села Уард не играеше ли бившата съпруга на д-р Хаус? Ако е тя, харесвам актрисата и бих я гледала с удоволствие, но ще ми е мъчно за Стела - голяма чаровница е.
Аз продължавам да следя Лас Вегас. С Ню Йорк имам да наваксвам поне с последните два сезона, но нямам време.

# 575
  • UK
Мда, същата актриса е. И там не я харесвах.

Аз следя Лас Вегас и Ню Йорк. Съмнявам се да направят нов сериал, за съжаление.

# 576
Аз гледаш първи епизод от Маями - 9 сезон. За съжаление убиха един от екипа, който ми беше любимец. Пуууу, да му се не види.

Водена от твоя коментар, изтеглих серията и изгледах само финала Mr. Green Мnого съм разочарована Cry, как можаха да се отърват от най-чаровния ББ мъж в сериала Crossing Arms Междудругото Натали няма да превежда вече, а Райчинов пуска превода с голямо закъснение, има да си чакаме Confused И все пак трябва да сме благодарни, че някой ще превежда Peace

# 577
Не знаех, че няма да превеждат, защото аз така или иначе гледам без субс. Ноооо.... за него ми е много мъчно. ББ: Страхотен мъж, със страшна трапчинка. Не разбрах защо миналия сезон го вкараха, за да убият толкова скоро. Мен ако питаш Наталия ми е най- неинтересна и не ми харесва. Между дургото Калей ще отсъства 2 епизода, защото актрисата е бременна, затова я даваха до кръста през цялото време на епизода.

# 578
ББ: Страхотен мъж, със страшна трапчинка. Не разбрах защо миналия сезон го вкараха, за да убият толкова скоро. Мен ако питаш Наталия ми е най- неинтересна и не ми харесва.

Подкрепям, няма никаква логика Tired На едно мнение сме и за актрисата Wink - доста е скучна като образ, а и не ми харесва като жена Peace

# 579
Кой убиват? Ако може в ББ, че аз съм още на 3-ти сезон, ама ми стана любопитно? Grinning

# 580
някой снощи гледа ли "От местопрестъплението - Лас Вегас" по Нова? уфф, мъжът ми изключи телевизора, че се бил депресирал от видяното... и не можах да разбера защо това същество в латексовия костюм трепе наред? и защо се движеше така странно? моля ви, кажете, че умрях от любопитство  Crazy

# 581
  • Berlin
Оуу и аз мислех да пиша за този епизод! Simple Smile Ами да ти кажа не стана ясно, ще има продължение в следващия епизод.... 
Аз го хванах от средата и ми стана много любопитно това "същество". Според мен се мисли за нещо като човека-паяк. Обаче няма да имам възможност да гледам следващия епизод, за съжаление...

# 582
  • UK
Продължението не е в следващия епизод, той излезе вчера. Ще има продължение в някой от следващите епизоди, както беше миналия сезон с Джекил, преди това с Миниатюрния убиец и така нататък. Просто това им е случая за сезона. Вчерашния епизод беше отново доста стряскащ, не заради страшния убиец, но заради други неща, но нямаше нищо общо с човека паяк. Simple Smile

# 583
  • София
дам, аз не съм и очаквала да е в тази серия....но ще има продължение със сигурност...обаче беше супер изрод.... и как само се движеше, ей не ми писва да ги гледам тези сиесайци и това си е...

# 584
  • UK
Мда, и аз го констатирах вчера, как им хрумват всички тези случаи, толкова много епизоди и тн.

Общи условия

Активация на акаунт