От местопрестъплението...

• 54 095
  • 684
  •   1
Отговори
# 585
ясно, благодаря ви  Peace аз честно казано в началото помислих, че е синът на старицата, момчето в инвалидната количка, което по някакъв начин е оцеляло и сега й отмъщава...

а стана ли ясно дали между двете жертви има някаква връзка, освен тази, че и двете имат тайни... и в крайна сметка старицата оцеля ли?

много психо беше това с отпечатъка на човешкото тяло под леглата, бррр...

# 586
  • София
старата оцеля, но я арестуваха, заради сина й...освен, че имат тайни, до колкото схванах са и с разни награди за заслуги, морал илил т.н. пред обществото.... т.е. уж хора на ценностите, с морал, за подражание и т.н., а всъщност, далеч не такива...

# 587
  • UK
Жертвите бяха три, и трите имаха някаква сериозна тайна, и бяха взели медал за заслуги, който не са заслужавали, това беше връзката. Може би така ще си ги избира, но, предполагам, че ще му променят метода на действие, все пак колко почетни граждани на Лас Вегас с тъмно минало ще намери? Тя оцеля, да, ама не беше точно старица, жена на около 50.

# 588
  • София
мен на 60тина с ъпгрейди ми приличаше...но да де, не беше баш с вид на старица грохнала Simple Smile

# 589
добре де, не е баш старица, права си, позастаряващата  Laughing

три жертви имаш предвид с детето в инвалидния стол, нали? добре, а тези писма на кой ги беше писала, какво съдържаха писмата? нали оттам разбраха, че е убийца?

# 590
  • София
не, старата, майката в колата и колегата им....патолог ли беше...
Рей, ама ти гледа ли го изобщо епизода или само от горе-от горе.... писмата тя ги беше писала, към бащата на детето, но не  ги пуснала никога. В тях разказваше какво се е случило наистина...явно е имала нужда да го излее някъде.

# 591
  • UK
Е, да, нещо такова, 60тина с ъпгрейди си беше, ама не старица. Simple Smile Рей, гледай пак епизода. Wink

# 592
ами аз с това започнах преди няколко поста, гледахме го донякъде (до второто нападение в къщата на почетната лейди, когато писмата се пръснаха по пода) и мъжът ми рече, че много негативно му действал филмът, потиснал се бил, как съм можела да гледам такива филми, как въобще ги давали тия филми в тоя часови диапазон, бла, бла, бла...  и аз за да си спестя повече мелодрами бях принудена да си жертвам кефа и да не догледам филма... (вместо той да иде в другата стая, егати  Crossing Arms)

затова разпитвам сега, сори  Blush

да, като гледам, че съм изпуснала и третия труп, по-добре наистина да го дръпна и да го изгледам...

# 593
  • София
е то така по преразкази не е кеф, дръпни си го от замундата и го гледай без половинката...

# 594
Привет и от мен, любители на CSI във всичките му форми smile3503
Аз да споделя нещо, което хич не ми хареса в този епизод.
Когато "А" нападна жената в колата, момиченцето си гледаше балончетат и пяната по стъклото,
майката крещеше неистово и нищо не чу  newsm78, а когато "А" си "свърши" работата и застана мирно до нея...
то веднага се обърна и започна да пищи.
Та...как така писъците на майката останаха НЕ чути от момиченцето?

# 595
  • UK
Ъъ, имаше слушалки в ушите и слушаше музика? Нали майка му му каза да си ги сложи? А после се обърна просто така, може песента му да е свършила, или просто се е обърнало, ти задължително ли трябва да чуеш звук, за да се обърнеш? Simple Smile

# 596
Ще я гледам отново тази сцена.  smile3518

П.С. Ауч... и аз май съм гледала по диагонал.

# 597
  • Berlin
Да не искате да кажете, че по Нова вървят последните епизоди? Simple Smile Т.е. успоредно с новите в САЩ? Ако е така, браво на тях!

# 598
  • София
аха и местопрестъплението и хаус въртят новите сезони...със закъснение от няколко дни...и с дублаж...аз предпочитам да си ги гледам със субс, дразнят ме дубльорите.

# 599
  • София
Малко да съживя темата Simple Smile

11 сезон ли бяха започнали да дават по Нова, дни след премиерата и защо го спряха - колко серии излъчиха? Ами с Хаус?

Днес си пуснах няколко любими епизода:
Field Mice (Se10/18)
http://www.imdb.com/title/tt1617319/

Turn, Turn, Turn (Season 9, Episode 16) -доста силен епизод!
http://www.imdb.com/title/tt1280099/

Имате ли и вие любими, аз не съм гледал все още всички епизоди, но повечето - опитвам се да наваксвам. В момента започнах да го слядя по Диема 2 -Se7, по средата. Любопитно е, че изпълнителят на саундрака към интрото Роджър Долтри се появява чак в 7 сезон.  Simple Smile

В последните сезони акцента върху научните методи спада ли или така ми струва?

Общи условия

Активация на акаунт