От местопрестъплението...

• 54 094
  • 684
  •   1
Отговори
# 600
  • Луната ни пази
Малко да съживя темата Simple Smile

11 сезон ли бяха започнали да дават по Нова, дни след премиерата и защо го спряха - колко серии излъчиха? Ами с Хаус?

Днес си пуснах няколко любими епизода:
Field Mice (Se10/18)
http://www.imdb.com/title/tt1617319/

Turn, Turn, Turn (Season 9, Episode 16) -доста силен епизод!
http://www.imdb.com/title/tt1280099/

Имате ли и вие любими, аз не съм гледал все още всички епизоди, но повечето - опитвам се да наваксвам. В момента започнах да го слядя по Диема 2 -Se7, по средата. Любопитно е, че изпълнителят на саундрака към интрото Роджър Долтри се появява чак в 7 сезон.  Simple Smile

В последните сезони акцента върху научните методи спада ли или така ми струва?
Епизода със спомените на Ник наистина е много силен, както и момента с разкриването на истинския извършител на убийството на девойката. 11 сезон мисля го изкараха до край, но може и да се лъжа. Аз лично си го смъкнах и така го гледах.

# 601
  • UK
11 сезон още не е излязъл до край, че да го дават до там. Simple Smile

Аз сега гледам Маями, само той ми остана негледан от трите. Simple Smile

# 602
  • Пловдив
И на мен той ми е по-любим...особено като Хорейшио погледне заплашително и си сложи очилата Grinning

# 603
За почитателите на Лас Вегас, Лорънс Фишбърн напуска CSI, това е новината от вчера. Със сигурност местят излъчването на сериала в друг ден и с един час по-късно. Марг Хелгенбъргър също няма да се появява често.

# 604
  • София
О, жалко! Харесва ми участието на Лорънс Фишбърн, а М. Хелгенбъргър е емблематична за сериала...

# 605
  • София
Това в серията по НОВА снощи /8 юни/ Джъстийн Бийбър ли беше?
Личеше му, че не може да играе.

# 606
  • София
За почитателите на Лас Вегас, Лорънс Фишбърн напуска CSI, това е новината от вчера. Със сигурност местят излъчването на сериала в друг ден и с един час по-късно. Марг Хелгенбъргър също няма да се появява често.

не ми харесват тези новини...никак...

# 607
  • София
Аз сега гледам сезон 11, на епизод 17-ти съм.
Прави ми впечатление, че героят на Л. Фишбърн става много припрян и един такъв агресивен, а преди сякаш беше по-спокойна натура.
Вие забелязвате ли нещо подобно?

# 608
  • UK
Изчакай да стигнеш до края на сезона.

Аз съм на шести сезон на Маями. Simple Smile

# 609
Ох, как ми липсва Маями...

# 610
  • София
Мърморанке, тъкмо смятах да лягам, но след твоя коментар май ще изгледам поне още един епизод! Струва ми се, че надушвам гръм и мълнии Mr. Green.

# 611
  • UK
Аз много се радвам като срещам любими актьори и актриси в епизодични роли, в миналия сезон беше ДжР Борн, също и Матю Морисън, в четвърти пък - Майкъл Шанкс, сега тъкмо беше една сладурка от Вероника Марс, изобщо, през епизод има по някой готин.

Вени, последните три епизода трябва да се гледат заедно, иначе си ги гледай поединично, но за последните три задължително си остави достатъчно време, да са заедно. Wink

# 612
  • София
Ау, остават ми четири - или няма да си легна, или гледам само един и оставям другите три за утре.
Мерси за жокерчето  Wink  Hug.

И аз много обичам да гледам познати лица, но не помня имена като теб. Интересно ми е да гледам актьорите в различни превъплъщения (или в еднообразни  Mr. Green, защото някои играят винаги полицаи, например).

# 613
  • UK
Те обикновено са убийци в този тип сериали. Simple Smile Много се кефя. Това ми е като хоби, сериали, актьори... И затова се кефя. Simple Smile

Последните три са свързани като филм, в смисъл свършват с кофти клифхангъри, та е добре да си ги гледаш заедно. Simple Smile Иначе наистина няма да спиш тая нощ. Simple Smile

# 614
  • София
Актьорът, който играе Тед Бънди го гледах като детектив, който разследва сериен убиец в Престъпни намерения  Laughing.

Какво е клифхангъри  Blush?

Общи условия

Активация на акаунт