От местопрестъплението...

• 54 093
  • 684
  •   1
Отговори
# 615
  • UK
Това е като свърши сериала на най интересното място. Simple Smile Иначе Престъпните намерения ми е следващия за гледане след Маями. Simple Smile

# 616
  • София
Това е като свърши сериала на най интересното място. Simple Smile

Хех, не знаех, че така се нарича мерси! От форума научих какво е спин-оф, а сега и това - явно си има термини за всичко Laughing.

# 617
  • UK
И повечето - непреведени на български, малко странно звучи "клифхангър", да не кажа доста тъпо, ама така се казва... Simple Smile

# 618
  • София
Интересен финал!
В бяло: И каква стана тя? В следващият сезон ще очакваме бебето на Хаскъл май  Crazy!?

# 619
На мен ми харесва Маями, но последния епизод ме разочарова. Хорейшио го застреляха, а Наталия я тикнаха в багажника на една таратайка, която падна в морето. Cry Ако някой го интерсува това е последният епизод от 9 - тия сезон (Има го в Замунда с бг субс) Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 03:14 от MaLkKy7y SiSi

# 620
  • UK
Ъъ, мерси, тъкмо съм на средата на седми сезон и просто си умирах някой кретен да ми напише края на девети тук.

# 621
  • София
чак пък кретен....айде малко по-полека...в тези теми до колкото знам се обсъжсдат вече излязлите епизоди, който не е гледал и е назад с материала просто не чете...все пак, си 2 сезона назад, малко е странно да очакваш, че някой гледал ги с желание да ги обсъжда трябва да се съобразява само с теб????

# 622
  • UK
Ние понеже се скъсваме да коментираме тук, направо такова коментиране пада, че не остана сцена неизкоментирана. А и не говоря само за тая тема, винаги се намира по някой такъв, дето да влезе, и с първия си пост да разкаже на всички филма до края. Преди няколко дни аз що не казах на Вени "Гледай, щото много интересно става последните три епизода, пък ако знаеш какво се случва, така и така...", ми можах да си замълча? Ако се коментираше, щях да знам да не чета. Поне едно "Не знам дали обсъждате" да имаше, ама не. Тоя го застрелват, оная я давят, бахти тъпото, айде чао.

# 623
  • София
ами по принцип като са теми за сериали е прието да се обсъждат свободно вс излязли серии...
единствено ме дразни много в темата за троновете, защото там обсъждат книгите, а сериала е разбира се е да кажем действието в книга едно и като от първа серия почнат да ти обсъждат какво ще стане в книга 5, а не си я чел(а това е първа серия, първи сезон и сега тепърва се снимат)...това вече е тъпо и дори тогава не бих си  позволила да нарека коментиращите кретени...

# 624
  • UK
Тук почти никога не се обсъжда нищо, пишем трима човека и без това, а Маями коментираме най малко. Ако предполагах че ще има такъв коментар, щях да внимавам какво чета, както казах.

# 625
  • София
Сигурно ви е правило впечатление, че по-опитните, ако мога да се изразя така  Mr. Green, съфорумци, които пишат в Кино и ТВ предупреждават с по-едри и цветни букви, че ще разкрият нещо или пишат в бяло.
Много е гадно да ти разкажат края на филм или книга, така че гореописания принцип можем да предложим на администраторите да го включат в правилата на сайта  Laughing.

ПП: Госпожице Мърморанке, благодарна съм ти, че само ми подсказа колко е интересен финала на сезона и че не ми го разказа  Joy Hug.

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 19:10 от Вени***

# 626
  • UK
Вени, естествено, че не бих ти разказала. Simple Smile

# 627
  • София
Ти беше споменала, че ще почваш Criminal minds. Има тема за него, но не я чети, че макар и не в детайли, доста неща са коментирани.
И не помня дали тук или в друга тема, но някой препоръча The Kiliing. Искам да му благодаря, защото ми допадна доста! Сравняват го с Туин Пийкс, криминална драма е и бих го препоръчала, ако се чудите какво да гледате.

# 628
  • UK
Мда, ще я чета след като го изгледам, въпреки че ми излиза в нови коментари, явно съм писала нещо в нея, вероятно че смятам да го гледам. Ама първо да приключа с Маями. Simple Smile

# 629
  • София
Вени*** - далеч не винаги и не за всичко пишат в бяло или че ще е спойлер... както и да е де...по-точно наричането на някой кретен ме подразни мен лично...

Общи условия

Активация на акаунт