Lumene-мнения

• 60 668
  • 165
  •   1
Отговори
# 60
  • варна
Имаше някъде офис на фирмата вносител/някъде край 1001 приказки на Струга/.Какво стана с нея?Предлагат ли още продукти на Лумене?Доколкото си спомням залата беше мострена и ти правеха 10 %отстъпка newsm78

# 61
Вчера си купих нощен крем,хареса ми.
Сега ги гледах в този сайт
http://www.parfumi-market.net/index.php?osCsid=a193a66c42ff52b5a65f99566e7af335
 и си харесах нещата по-долу.Та ако имате впечатления от тях или други продукти на марката споделете.
база:
http://www.parfumi-market.net/product_info.php?manufacturers_id= … 5a65f99566e7af335
блясък за лице:
http://www.parfumi-market.net/product_info.php?manufacturers_id= … 5a65f99566e7af335
дълготраен гланц за устни:
фон дьо тен мус със блясък:
палитра коректор:

В други сайтове предлагат ли се?
Наскоро поръчах на майка си крем LUMENE TIME FRIZE 40+

http://www.parfumi-market.net/product_info.php?cPath=50_53&products_id=1038

много е хубава

# 62
Четох в едно списание, че между десети и 16ти март ще има дни на Лумене в парфюмерии Драка - получаваш десет процента отстъпка от цената на продуктите и участваш в някаква си томбола.
Бих искала да се възползвам (основно заради намалението), обаче тези парфюмерии са на ужасно недостъпни места за мен - Младост, Скай център, Студентски град...В Борово, където живея, или в центъра няма. Ако се дигна до някоя Драка, ще изгоря повече бензин, отколкото ще ми е печалбата от намалението - не си струва   Confused
Иначе съм ползвала тяхна компактна пудра и бях доволна. Единствено минус откъм опаковката - пластмасата се драска и след малко престой в дамската ми чанта, придобива много окаян вид. Сега имам една пудра на Дебора, на която пластмасата е някак матирана и не се драска - все си е хубава.
Бих искала да пробвам още неща на Лумене, защото много обичам скандинавските страни, ОСОБЕНО Финландия! А това е сайтът на вносителя Оклом ЕООД - www.olcombg.com. Информативен и подробен е - още един плюс от мен за тях - обичам фирми, които информират клиентите си, а не си хвърлят просто продуктите по разни магазини и това е.

# 63
  • по пътя на светлината
Момичета,някой ползвал ли е подхранващия крем с витамин С-ден и нощ?

# 64
  • Варна
Миналата седмица посетих фирмения магазин в Пловдив и си накупих няколко неща:
База за грим - супер доволна съм. Дори мога да не слагам после ФДТ или пудра. Ефектът който се постига с него ми е достатъчен.
Сенки 3 цвята - страхотни...имат лек блясък и стоят цял ден
Серума за около очи с витамин С - добре хидратира, за друго не мога още да кажа, ползвам го едва от няколко дни.
За тези 3 неща ми подариха четчица за червило и няколко мострички от различни кремове.
Освен тези неща имам двуфазния дегримьор, крема за лице и за очи от серията Витанектар.
От цялата им козметика съм много доволна. До сега не съм ползвала толкова добри продукти на толкова добра цена.
А и другото....моят съвет е да си купувате продуктите директно от Олком. Сега като гледах цените в линковете които сте сложили ....излиза доста по-скъпо отколкото от тях.

# 65
  • Sofia
Аз имам базата за грим, но не бих казала, че може да замести фдт или пудрата. Изравнява кожата, оставя лек филм отгоре, но на цвят нищо не променя или пък прикрива. За мен е средна работа честно казано, но определено е много икономичен, имам чувството, че за две години напред ще ми стигне.  Crazy

# 66
с тази съм в момента- Classic Mascara
Харесва ми
  Flutter

# 67
околоочния е супер(синия за чувствителна кожа),крема с арктическа вода също,базата,фондьотена-добри са!ползавах мостра на витализиращия дневен крем,който е за над 25 години и също ми хареса! Peace
само се чудя дали имат бронзиращ крем за лице?предложиха ми тониращ(или тонален Thinking)крем за лице,мажеш се ,както си се мажеш,ама има лек нюанс,който се отмивал,та не за него питам,ако знаете за друг продукт?

# 68
  • София
Ползвам тази спирала http://www.parfumi-market.net/product_info.php?cPath=73_74&p … 5a65f99566e7af335

Страхотна е  Peace

# 69
  • варна
околоочния е супер(синия за чувствителна кожа),крема с арктическа вода също,базата,фондьотена-добри са!ползавах мостра на витализиращия дневен крем,който е за над 25 години и също ми хареса! Peace
само се чудя дали имат бронзиращ крем за лице?предложиха ми тониращ(или тонален Thinking)крем за лице,мажеш се ,както си се мажеш,ама има лек нюанс,който се отмивал,та не за него питам,ако знаете за друг продукт?
АЗ ползвах лятото такъв крем.Той е една опаковка с две дозаторчета-едната част е крема ,а другата автобронзанта или тоналния крем.Смесвам ги и получавам нужния цвят.Аз съм по бледа и на мен крема ми свърши преди тоналния, та сега си ползвам и него с друг крем.Струваше към 25 лв и е от лятната серия с ув.

# 70
  • варна
Аз имам базата за грим, но не бих казала, че може да замести фдт или пудрата. Изравнява кожата, оставя лек филм отгоре, но на цвят нищо не променя или пък прикрива. За мен е средна работа честно казано, но определено е много икономичен, имам чувството, че за две години напред ще ми стигне.  Crazy
Като цяло базата за грим е бяла и не е за да прикрие нещо или да даде цвят на лицето ,а да направи по дълготраен фдт или пудрата/според мен пудра върху база не стои добре./.За това не си очарована от базата за грим защото си очаквала друго нещо. Naughty

# 71
Миналата седмица посетих фирмения магазин в Пловдив и си накупих няколко неща:
База за грим - супер доволна съм. Дори мога да не слагам после ФДТ или пудра. Ефектът който се постига с него ми е достатъчен.
Сенки 3 цвята - страхотни...имат лек блясък и стоят цял ден
Серума за около очи с витамин С - добре хидратира, за друго не мога още да кажа, ползвам го едва от няколко дни.
За тези 3 неща ми подариха четчица за червило и няколко мострички от различни кремове.
Освен тези неща имам двуфазния дегримьор, крема за лице и за очи от серията Витанектар.
От цялата им козметика съм много доволна. До сега не съм ползвала толкова добри продукти на толкова добра цена.
А и другото....моят съвет е да си купувате продуктите директно от Олком. Сега като гледах цените в линковете които сте сложили ....излиза доста по-скъпо отколкото от тях.

а в софия къде има фирмен магазин?

# 72
janiz след свалянето на грима,тена остава ли?това май не е бронзант,а тониращ крем или греша? newsm78

# 73
  • Sofia
Като цяло базата за грим е бяла и не е за да прикрие нещо или да даде цвят на лицето ,а да направи по дълготраен фдт или пудрата/според мен пудра върху база не стои добре./.За това не си очарована от базата за грим защото си очаквала друго нещо. Naughty

Мнението ми е в отговор на по-горно мнение, прочети пак. Аз лично очаквах да матира и да прави грима по-издръжлив(именно каквото трябва да прави по предназначение), но не бих казала, че помага особено. Пресушава кожата докато нанасяш грима, но не прави самия грим по-дълготраен(говоря за фдт/пудра).

# 74
За първи път чувам, че фирмата вносител имат фирмен магазин някъде въобще. Къде се намират?
А цените навсякъде са еднакви, защото явно са препоръчителни. От където и да съм купувала - аптека или магазин - няма разлика в цените. Единственото, което е неудобно е, че не навсякъде имат декоративната козметика, а и всички продукти по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт