Lumene-мнения

• 60 653
  • 165
  •   1
Отговори
# 90
от два дена съм с околоочния,но не мога да дам кой знае какви отзиви,защото нямам големи впечатления все още Grinning

Ами ако може да се включиш пак след известно време като добиеш по-ясна представа Simple Smile

# 91
  • София
Много ми бяха похвалили фдт MIx It Up, но не бях сигурна дали няма да е трудничко да се нанесе равномерно. Rolling Eyes Иначе съм ползвала някакво гланцче, нищо особено.

# 92
Аз съм много доволна и от бялата, и от декоративната козметика на Лумене. Имам 4 от гланцовете им и са много хубави - бляскави, трайни, супер. Имамм неутрализатор за червени петна, палитрата им от 3 цвята блясък за лице, очи и устни. Пак хубави неща. фдт-ът им Mix It Up е ненадминат и противно на очакванията се нанася много лесно. Базата им за грим е много добра - икономична, матираща и гримът не мръдва. Имам и новата им спирала. За мен тя е абсолютен еквивалент на Mater Piece na MaxFactor, която много харесвам! Пробвала съм и фдт-ът им мус - сищо хубав продукт. Тройните сенки от серията Anytime са много хубави - свежи цветове, интересни. Лаковете им не ги харесвам - хич не са трайни. Пробвала съм и почистващата им серия за комбинирана кожа, Matt Touch мисля, че се казваше - мнооого хубави и икономични продукти. Имах и цялата им серия Витанектар за комбинирана кожа - страхотни продукти, особено околоочното кремче. Последно си взех двойният им серум за лице (който е дневен и нощен), рол-олчето за очи, околоочният крем от новата им серия с витамин Ц. И май това е, ако се сетя ще пиша още. Определено съм много доволна от 99.9% от нещата им!

# 93
  • варна
от два дена съм с околоочния,но не мога да дам кой знае какви отзиви,защото нямам големи впечатления все още Grinning

Ами ако може да се включиш пак след известно време като добиеш по-ясна представа Simple Smile
За мен не беше нищо особено кремчето.На авен по ми допадна/поне няма онзи розов отенък,който има околоочното на лумен/

# 94
Момичета какво ще кажете за тези 2 фон дьо тена :   http://www.olcombg.com/lumene/catalog/makeup/face/5.php     
http://shop.lumene.com/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=83901
Ползвали ли сте някой от тях? тъй като този 2рия не го видях в нито един БГ сайт има ли го в България и къде?  bouquet

# 95
  • Countryside
Момичета какво ще кажете за тези 2 фон дьо тена :   http://www.olcombg.com/lumene/catalog/makeup/face/5.php     
http://shop.lumene.com/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=83901
Ползвали ли сте някой от тях? тъй като този 2рия не го видях в нито един БГ сайт има ли го в България и къде?  bouquet
И двата фдт ги има в БГ, в Драка съм ги виждала. Вторият обаче е за над 30-35г.

# 96
ммммда току що погледнах сайта   smile3525

# 97
Аз ползвам един околочен серум на марката който е като ролков дезозорант в предната си част държи се в хладилника и като го нанесеш под очите върши чудеса с тямните кръгове за такива като мен които спят по-малко много съм доволна 1crib

# 98
Здравейте
Наскоро разбрах за Lumene и много и се чудих на тая козметика, но сега като ви чета виждам че е излишно.След толкова добри отзиви започвам цялостана подмяна на тоалетката ми.
Поздрави!

# 99
  • Ах, морето
Аз ползвам околоочен серум и крем, както и двойния серум (дневен и нощен), все от серията с Витамин С, но още не съм забелязала особен ефект. Мисля скоро да пробвам и дневен и нощен крем от същата серия.

# 100
има промоция -50% на някакъв продукт който е с две помпички- крем(SPF15) и фондьотен. дали си заслужава?

# 101
  • София

..

# 102
има промоция -50% на някакъв продукт който е с две помпички- крем(SPF15) и фондьотен. дали си заслужава?
Къде е тази промоция? Simple Smile

# 103
Къде е тази промоция? Simple Smile
ами... в близката аптека (от пловдив съм), но аптекарката каза "промоция от фирмата", демек не е на аптеката промоцията, трябва все пак да видя срока на годност Simple Smile
имаше намаления и на други продукти на lumene къде -40%, къде -25%...

# 104
Мерси.  bouquet
аз съм от София и ще поразгледам в аптеките.

Общи условия

Активация на акаунт