Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 234 472
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм пила Ревалид преди да родя.След раждането-Фитовал-шампоан и дражета.Останах доволна.Сега обаче ми се появи пак-дали сезонен...нямам идея.Някой ползвал ли е АНАКАП-ANACAP.Мисля,че са италиански??

# 151
калмацин

# 152
Пробвах Пантогар в комбинация с ампули против косопад на Виши. Месец след като спрях лечението косопадът се появи отново с пълна сила, а използвах препаратите 3 месеца. Сега съм на Ревалид капсули и Прегаин шампоан - доволна съм от резултата, но ме е страх да ги спра, за да не се получи предишния ефект. И все пак не мога да ги пия вечно...

# 153
  • Sofia
Записвам се да следя темата.В момента пия мерц от около месец и забелязвам, че апетита ми се е увеличил. Интересува ме и Форкапил дали има такъв ефект, защото обмислям да го започвам него.

# 154
Аз минавам само да очета моето мнение от Келп, който пих 50 дни. Ефект - нулев.
Към декември може пак да почна Ревалид.... Много ми бяха полезни....  Flutter
Но преди да си купя следващите витамини, ще се консултирам тук  Hug

# 155
Aз пия Пантогар вече трета опаковка има ефект но е бавен Peace ,и малко се увеличава апетита за жалост!

# 156
Аз бях много доволна от ампулите, витамините и шампоана на Фито за косопад - мъжкия вариант, защото е по-солен .. май се казваше Фитоаксил .. обаче се оказа че са ги спрели на Бг пазара Sad Днес си купих серията на DUCRAY - шампоан, хапчета и двоен нощен и дневен лосион .. Излиза скъпичко, но и Фито ми излезе скъпо .. Надявам се да има ефект.. Жалко че са спрели Фито, понеже от него бях много доволна, макар че от ампулите след това-косата ми миришеше много силно на миродия от сминдуха в тях ... Надявам се продуктите на DUCRAY да имат ефект !!!

# 157
До колкото знам ще го има пак в Бг (Фито), но сменят доставчика и за сега го няма.  Peace

# 158
  • Бургас
а защо не опитате първо да отидете на кожен лекар за да се уверите че проблема не е липса на витамини или липса на някой хормон. не е много умно сами да се лекувате. може да е вследсвие на някакво заболяване и самолечението да влоши нещата колкото и безобидни да са всички оттук изброени таблетки

# 159
  • София
Привършвам капсулите на Фито.Много съм доволна:)

# 160
 ...герикапс Peace

# 161
  • варна
Биотин - много съм доволна Peace

# 162
Пия комплекс "Коса, кожа, нокти"на Amway. Запо4нах веднага като спрях да кърмя и нямаше падане на коса, освен може би малко, но знам 4е си е нормално след като спреш кърменето.
Не знам дали е заради таблетките или просто имах късмет.
Да допълня, 4е косата ми е дълга и правя кичури от 11г.

# 163
Мерц.Вече втори месец.На килограми- не съм качила.По принцип като цяло само от вит.Б се отваря апетита.Така, че няма значение какви ще са добавките. Simple Smile

# 164
  • Sofia
mimi_82 На коя фирма е биотина който пиеш?

Общи условия

Активация на акаунт