Звездни компромати - 20 част

• 78 812
  • 480
  •   1
Отговори
# 315
Емилия
лак
Теодора и Алисия
Райна
------- Sick Sick #Crazy

Jolie
въй Laughing

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 22:37 от djesmin

# 316

Глория е просто ужасна с тази черна коса. Толкова състарена и на циганка мяза Sick

Това дали и е сегашният цвят или снимката е стара от когато беше с черна коса? Rolling Eyes
[/quote]

Сегашният й цвят е.

# 317
ау Сашка изби рибата Sick hahaha

# 318
  • София

Тц, тц, тц .....  Shocked #Crazy
Мама кърмачка?  newsm78

# 319
ау Сашка изби рибата Sick hahaha
И моята риба Joy......отврат е просто

# 320
  • Някъде в Европа...
При Алисия винаги ми се е струвало, че има нещо странно в лицето й и по- точно в лявата скула - някак си по - изпъкнала е  newsm78

Глория е много зле с черна коса.
За Сашка нямам думи  Sick

# 321
Обаче и Малина не остава по назад в класацията ми за ужасни грозоти.......на едната снимка е просто баба Яга и и липсва само една метла Joy...отвратително грозна ми е ooooh!

# 322
Сашка просто е моят кумир  Joy Joy Joy не е имало път, в който нейна снимка или проява да не ме разсмее яко  Mr. Green

# 323
Адреналинка по време на трудовата и дейност. Произвежда адреналин.
Ужас. Тая вечер комроматите бяха велики.

# 324
А рабрахте ли, че има подозрения, че Том Круз не е истинския баща на Сури, и че Кейти Холмс е била оплодена със замразената сперма на починал основател на сциеонтологията???
Това е извратено...
http://www.thestar.com/entertainment/article/291894

Suri Cruise was conceived using frozen sperm from dead Scientology founder L. Ron Hubbard. Morton likens the littlest Cruise to the Rosemary's Baby offspring.

Аз винаги съм си мислела, че Том е стерилен. Нямаше деца с Мими Роджърс - после тя забременя, за да му направи напук. После с Никол осиновиха 2 деца - сега и тя е бременна. Учудих се, че имат същеря с Кейти, но истината излезе наяве...

# 325
Сектантството е страшно нещо! Сциентоложката църква е вид секта. Допускам всякакви извращения!

# 326

Тука Райнето малко Джей Ло го играе...Ама не е първата, нито последната..

# 327
  • София

Това дали и е сегашният цвят или снимката е стара от когато беше с черна коса? Rolling Eyes

Сегашният й цвят е.
Да сегашния и цвят е,нали Цеца дойде скоро в София и беше с такава прическа и такъв цвят.Понеже е всеизвестно,че Глория копира едно към едно Цеца и са като я видя с ква прическа е веднага се потъмни и подстрига.Кокошка. Crossing Arms

Момичета много повтаряте снимките,а някои пък изобщо не са компромати ,а просто снимки. Wink

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 01:10 от КАРЧЕВА

# 328
# 329

Момичета много повтаряте снимките,а някои пък изобщо не са компромати ,а просто снимки. Wink

Е нали малко по-наэад в темата стана ясно, че ни е приятно и интересно да виждаме и не само компроматски снимки Wink
Ако съм повторила някоя снимка сори  Peace Освен това хората в темата се менят-един видял, друг не видял Wink

Общи условия

Активация на акаунт