Звездни компромати - 20 част

• 78 755
  • 480
  •   1
Отговори
# 375
# 376
# 377
А пък аз за пореден път се убеждавам,че на тая жена и е нужна сериозна професионална помощ Crazy
Днес по новините казаха, че са я изписали от Психиатрична клиника. Дано се оправи момичето.

# 378
Ох, майко, потресена съм от повечето снимки, особено тази на Анелия...не е истина ooooh!

# 379
Ох, майко, потресена съм от повечето снимки, особено тази на Анелия...не е истина ooooh!
Така е Peace...а ако познаваше Анелия от времето когато точно влизаше в компания Пайнер просто ще се шашнеш ooooh!....една грозничка и със очила,предимно пееща по нашите кръчми Rolling Eyes в компанията на цигани Shocked

# 380
 Лелееееееее  Crazy от къде ги извади тези архвни снимки, направо ме разби .....

# 381
  • София
Така е Peace...а ако познаваше Анелия от времето когато точно влизаше в компания Пайнер просто ще се шашнеш ooooh!....една грозничка и със очила,предимно пееща по нашите кръчми Rolling Eyes в компанията на цигани Shocked

Ще ми е интересно да вида снимки от това и време...

# 382

Ще ми е интересно да вида снимки от това и време...

За съжаление нямам снимки но ако изнамеря от някъде веднага ги пускам Peace

# 383
# 384
# 385
Не знаех, че повечето от спайските са се обебили Thinking
Много е сладко бебчето на Гери - одрало й е кожата Flutter

# 386
Сега след дискусията за пусканите-милион-пъти-снимки всеки пореден ще се извинява, ако вече са били пускани.
"Бате, по-добре, недей!"

# 387
 hahaha hahaha hahaha http://life.dir.bg/2008/02/08/news2641300.html
сигурно за това не може да стане известна горкичката, щото все я забраняват, не щото е безумно некадърна

# 388
Цитат
участието на певицата и Албена Михова
Тази жена не беше ли актриса, бе?

# 389
Има се предвид, че е с участието на певицата (бездарницата Ан Джи) и Албена Михова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт