Роди се първото АПРИЛче! Нека да е здраво и да е късметлийче!!!

• 15 188
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Прочетох в другата тема следното:
Сладката бебка е с пневмония, но всичко друго й е наред. Лекарите са оптимистично настроени, но с окончателно мнение ще се ангажират след седмица. Злати ще я изпишат в неделя и ако има силици се надявам да пише. Помоли ме на този етап да не давам телефона й тъй като самата тя не е сигурна какво точно се случва. А и още не й се говори на миличката. Аз утре пак ще й звънна да я чуя и ще пиша. Продължаваме да стискаме палци на мъничето.

Стискам палци!

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 01:28 от asja

# 196
Давай сладка малка бебке всички сме с теб! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover newsm17

# 197
  • София
Добро утро!
Продължавам да стискам палци на малката бебка и се моля за нея newsm17!Знам,че е нормално да има такива проблеми ,но докторите ще и дадат подходящите лекарства и всичко ще е наред  newsm10 newsm10 newsm10 !

# 198
стискам палци за бебчето на сладка мама Praynig
момичета много се пазете има вирус с мнага висока температура. малката тази сутрин вдигна и отиваме по лекари. незнам ако си сложа една марля дали ще ми се размине. ще питам.

# 199
  • Русе
Добро утро момичета  Hug !!!
Моля се Сладката малка бебка бързо да се пребори с тази пневмония и да се прибира в къщи  Praynig  Praynig  Praynig !!!
Аз да ви се оплача, че моята мома ми е нанесла вътрешна телесна повреда  Joy .От вчера така ме боли от дясната страна най-долното ребро,че едвам седя.Явно нещо ми е била ядосана и си го е изкарала на реброто  ми.Сега като съм седнала и пак от време на време усещам моментна болка там(явно продължава),само дето не мога да разбера какво толкова съм и направила  newsm78  Joy .
Това е от мен за сега.Приятен ден на всички   bouquet

# 200
  • Варна
Стискам палци сладката бебка да се пребори бързо с пневмонията. Разбира се, с помощта на лекарите. Нали в Майчин дом са най-добрите неонатаналози. Щом всичко друго й е наред, това е добра новина, нали? Кураж, момиченце!

Suni_22 и моята дъщеря ми беше така посинила ребрата, че доста време след раждането не можех да се оправя. При теб, явно бебка е доста порастнала, щом те рита там.

asja аз затова си го харесах този ден, 12-ти. Като малка мечтаех да стана космонавт....  newsm47 Другата дата, която ми харесва в април е 20-ти Цветница, но не вярвам да устискам чак до тогава

# 201
Добро утро и от мен!

Надявам се малката душичка да е борбена като майка си и да пребори пневмонията Praynig Praynig Praynig Стискам палци и Сладка мама да се възстанови бързо Praynig

Дона, благодаря ти за полезния съвет Hug Аз вече проучвам форума, но съм едва в началото. Сега бягам на лекцията за кърмене, че закъснявам  ooooh!

Бяхте споделили преди време, че ви боли високо горе, над ребрата, от едната страна само, под гърдата... От известно време ме боли от лявата страна, все е вечер, а болката е като че ли съм се ударила и ми е насинено newsm78 Бебка много ме рита, но не усещам да е в тази област точно. Някакави идеи?

# 202
  • в илюзия
Добро утро и от мен  bouquet
Ама , че много сте изписали за един ден.
Стискам палци и наистина вярвам , че момата на Сладка Мама ще е добре. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
А за дата на раждане аз искам или 2 или 4 април . Няма празник доколкото знам , но датите ми харесват. Hug
bibobibo не се притеснявай всичко ще се оправи . Аз слагах свещички само 5 дена и ми мина.

# 203
добро утро.много благодаря на всички за пожеланията bowuu.ние сме добре-снощи хапнахме,пийнахме.......както трябва.аз също съм овне родена на 20.04.и искам и малката госпожица да е овне.лек ден засега мами и до после.

# 204
Добро утро, мамчета!

Силно вярвам, че всичко с малката сладка бебка и мама ще е наред!

Ясмина, и аз съм си харесала 20-ти за раждане, свекър ми се казва Цветан, а мисля и бебо да кръстя на него, но с малко изменение - Цветомир. Но Божа работа....
А пък и още нямаме окончателно решение за името, защото таткото държи да го кръстим на него, т.е. баща и син с еднакви имена......  Tired Ужассс, като в латино сериал...НЕ ИСКАМ! И не знам как ще се разберем!  Crazy
Лек ден на всички!

# 205
  • варна
Дано бебката на Сладка мама бързо се пребори с пневмонията и скоро да се гушкат двечките Praynig
За датата на раждане нямам никакви претенции-когато реши бебка,да заповяда Hug.
Преди не съм ползвала стерилизатор,ползвах мв или стария метод с тенджерата на котлона.Сега май пак ще е така.
Някоя от вас ще ходи ли на ФМ в 32г.с.?Аз като ходих при Балев ми каза да ида ,за да огледаме и вътрешните органи дали са се развили както трябва.
Не си спомням кой беше препоръчал книгата "Изкуството да бъдеш родител",но много благодаря-страхотна е!
Приятен уикенд на всички!  bouquet

# 206
  • Варна
tedi_ip И на ме Балев ми каза същото. Смятам в 32-ра г.с. да си запиша пак час при него за ФМ. Доколкото знам се гледа най-подробно сърцето и бъбреците. И разбира се другите органи също.

# 207
Леле аз пък съм родена на 21.04 - май тука не само бебчетата ни са априлски, ами и мамите. Жалко, че моето няма да мога да го остискам да е телец  Animal Cow, че тея овни са много рогати (изключително готини, ама БАЯ рогати). Сигурно доста трудно се възпитава малко овне   animal085
 newsm51
А тая книжка "изкуството да бъдеш родител" наистина е върха!!! Много благодаря!!!
!!!

# 208
  • Русе
Ясмина найстина Доки преди 10-ина дена ми каза,че бебка е доста голяма(с 2 седмици напред).Може найстина да е достигнала вече до ребрата ми  Joy .Аз много искам да родя през АПРИЛ,но имам усещането ,че няма да остискам и бебка ще излезе към края на март  Crazy (нали е ддоста голяма).Но това кога ще се родят бебчетата е Божа работа.Когато и да е да са ни живи и здрави  Heart Eyes

# 209
  • София
Здравейте Simple Smile

Продължавам да пращам цялата си положителна енергия и вяра на мъничката госпожица на Сладка Мама  Praynig Вярвам че всичко ще е наред, все пак лекарите си знаят работата  Praynig

Аз пък много се радвам ако моят малък мъж е овенче Simple Smile Много са рогати вярно, но пък всички мъже овни които познавам са много силни хора и определено имат много положителни качества и затова се радвам. Пък то и аз съм рогато и сигурно затова Simple Smile Моят мъж е Дева и не беше много очарован от това че рогатите вкъщи се увеличаваме, но важното е бебо да се роди жив и здрав пък без значение каква зодия е Simple Smile Пък ако се роди на 20-ти това ще е най-хубавия подарък за именния ми ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт