Роди се първото АПРИЛче! Нека да е здраво и да е късметлийче!!!

• 15 200
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Честит имен ден на Asja и Ася20!

Да сте много обичани и да се радвате на красиви бебенца през април!

Ама че си asja, добре че сладкарница Неделя е до нас, така ми се прияде тортаааа

за количките и аз гледах Кангару Виктория и ми обясниха за смяната на сенника, точно както и caradchova казва. Обаче коша си изглежда по друг начин, та затова се зачудих при Джорданито как е.

Хайде да идва вестоносеца с добрите новини за бебенцето на Сладка мама! Ама и тя добре си е пораснала - цели 1100 гр. Спомням си, че д-р Марков я беше похвалил на фм колко хубаво сърчице има. Значи шансовете са на нейна страна!

Добре дошла milisa!  newsm51

# 136
  • София
Добре дошла на новата мама Hug
За загряването с ел.възглавничка или нещо подобно знам,че не се препоръчва през бременността,защото може да предизвика контракции или преждевременно раждане.Не съм сигурна дали е 100% вярно.

Ами да има нещо вярто, защото док ми каза да се загрявам за не повече от 10-15 мин и то само горе плешката, където най-много ме боли и да не прекалявам.
Ами аз сега се намазах с Волтарен и малко ме поуспокои, така че мисля за сега да не се загрявам с възглавничка, докато не стане нетърпимо, защото все пак най-важното е бебо да е добре Simple Smile

# 137
Ама че си asja, добре че сладкарница Неделя е до нас, така ми се прияде тортаааа

Олелееее!  ooooh! Каква съм недосетлива! Дано не предизвикам прекалени щения у някоя мама! Ако е така - спешно пращайте татковците в някоя сладкарница да ви снабдява с торта!  Joy

# 138

Олелееее!  ooooh! Каква съм недосетлива! Дано не предизвикам прекалени щения у някоя мама! Ако е така - спешно пращайте татковците в някоя сладкарница да ви снабдява с торта!  Joy

Ася.........мила..........те хубаво татковците ще тичат до сладкарницата,ами тези килограми после кой ще ги сваля???От сега нататък всеки който има повод да черпи с плодове....... Wink

# 139

Ася.........мила..........те хубаво татковците ще тичат до сладкарницата,ами тези килограми после кой ще ги сваля???От сега нататък всеки който има повод да черпи с плодове....... Wink

Е-е-е, друго си е тортичката!  Laughing то аз затова съм с тези килограми вече!!!
Добре, де, най-официално обещавам, че ва рожденния ми ден на 12 април ще сложа нещо друго за почерпка!  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 14:55 от asja

# 140
Момичета, новините за бебата няма начин да са динамични. Просто в момента се прави всичко необходимо. Изследвания, някакви инжекции за дробчетата.
Липсата на новини е добра новина.   bouquet
И доста дълго време ще бъде така.
Приятен остатък от деня и още по-приятен и слънчев уикенд.   Hug

# 141
Рони и тази новина е добра новина  Hug
Най-накрая малко се пооспокоих и мога да напиша за прегледа си вчера ........Центъра не беше чак толкова блокиран както казаха , като влязохме в кабинета седях повече от час.Първо ми взе секрет за цитонамаска и микробиология , после кг.+12 вече , после тонове (130-135)така мисля че каза , след това видеозон , бебето все още е седалищно и мен ме плаши този факт,знам че може да се завърти и че има време ,но.....после кръв и урина и си тръгнахме благополучно , резултатите ще ми станат в понеделник ,дано да са добри ,че......

# 142
  • Бургас
Първо искам да честитя малката рожбичка на Сладка мама - нека да й е жива и здрава борбената дъщеричка!
Вчера обаче бях толкова разстроена от всичко случило се, че се обадих на сестра ми да й разкажа. Тя ражда в Майчин дом преди 6 години и каза, че дори и тогава когато тя е лежала, се е родило бебенце с тегло 900 гр. и са успяли да го спасят. Каза, че наистина там са най-добрите неонатолози и че щом мамата е била там, значи шанса за бебчето е огромен. Надявам се скоро бебка да наддаде на тегло, всичко да е наред и да се гушкат - мама и бебе... Praynig

# 143

Е-е-е, друго си е тортичката!  Laughing то аз затова съм с тези килограми вече!!!
Добре, де, най-официално обещавам, че ва рожденния ми ден на 12 април ще сложа нещо друго за почерпка!  Joy Joy Joy

Ася , какво съвпадение , термините са ни едни и същи , а сега и рожденните дни.Аз съм родена на 11 април Joy

# 144
Рони разчитаме на теб да ни държиш в течение,че всички ние много се вълнуваме за всичко което става около Сладка мама!!!  bouquet

# 145
Да, при тези ситуации, липсата на новина всъщност е много добра новина  Hug

Рони, благодаря че ни информираш отново   bouquet

Момичета, Честит Имен Ден на всички празнуващи и през април живи и здрави бебчета на всички  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

Доли Дог, да ходила съм при нефроложката във Вита поради други причини и наистина е добра Simple Smile Помня я заради странното име Simple Smile Иначе аз посещавам от 6 години д-р Емил Андреев, той приема в поликлиниката в Дианабад (мисля че 15 се води) и работи в Александровска болница. Записва се час предварително по телефона, работи със ЗК. Последния път ходих и при д-р Анушка Рапонджиева в Токуда. Изключително внимателна жена и много добро впечатление ми направи като лекар. Може би е от Александровска и тя, защото се оказа че се познават с д-р Андреев. При нея се прави предварително записване пак, мисля че работи със ЗК.

Ако искаш координати, кажи Simple Smile

# 146
Привет и от мен!
Честит Имен Ден на Ася и Ася20!   bouquet
Аз искам да кажа относно подуването на ръцете и краката през ноща! Аз съм била така цял живот! Сутрин като стана не мога да си измъкна пръстена от ръката, а по бяд вече се движи спокойно! Същото е и с обувките, сутрин едва ги нахлузвам. Кръвното ми е 125/80, белтък нямам /0/, според изследването ми от понеделник! Вечер краката ми са доста отекли, но не глезените, а по скоро прасците. Чорапките ми се впиват. Но това си го обяснявам, че стоя цял ден седнала от 8 до 17ч, с изключение когато ходя в тоалетната.
Ами това е! Надявам се всичко да е ОК!

# 147
Ох много съм несъобразителна  Embarassed Embarassed Embarassed
Честито на празнуващите , желая ви от все сърце ,много здраве,щастие , късмет и напролет сладки слънца   ylinfant smile3504 newsm32

# 148
Ася , какво съвпадение , термините са ни едни и същи , а сега и рожденните дни.Аз съм родена на 11 април Joy

Ей, супер! Хитри сме ние с теб! Ще си родим бебчета с нашата зодия! Аз много харесвам зодия овен и когато правехме опити да забременеем, много исках да раждам през април. И то пък за късмет забременях още първия месец.

# 149
  • Бургас
На мен това ми го казаха в  един магазин става въпрос за Cangaroo Viktoria. http://911.bg/a2/offers.asp?p=2096848 При този модел има само един кош и количката се води комбинирана.Все пак тази количка е за 230 лв, при тази която сте харесали може би не е така, огледай я в магазина
Сега разбрах Peace Ама голяма съм бяла птица Crazy Понеже Ясмина ме пита за Джорданито и аз си помислих, че и ти за нея обясняваш, та се кьорих кьорих в снимките и все нещо не ми се връзваше ooooh! Дано го открия този модел тук, че не ми се рискуват 700лв. за поръчка по интернет.
Аз да се похваля, че току що се връщам от покупки и докато търсех подарък за баткото, се снабдих с едни прекрасни розови чорапки за беба. Така че официално си имаме първа покупка. Само дето на излизане от магазина, мъжът ми ме попари " Купувай, купувай, като излезе с една голяма пишка ще видиш розови чорапки" Crossing Arms А пък аз почти всичко, което поръчах от Редута, е в розово и лилаво Crazy

Общи условия

Активация на акаунт