МАРТенки сме ний красиви,чакаме бебчета здрави,игриви!

• 11 282
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте,
Много ви завиждам за срещата. Аз отново бях на работа и не успях да дойда. Но нищо другия път съм на линия.
Chili, пигис хоус е по пътя за Люлин от центъра по сливница завиваш на дясно по булевард Габрово, когато сигнеш до първия сфетофар ще го видите. Не може да се влезе направо от там. Трябва да продължите по дългата права надолу и на следващия сфетофар правите обратен и се връщате. Там е цял комплекс от магазини - за мебели, килими, банята. Няма как да го пропуснете. Дано си разбрала нещо от обиаснението:)))  http://bgmaps.com/map.asp?sid=88f32fe3f091ac670ca07536619a5fe8&a … p;ix=37&iy=49
Хайде приятна почивака на всички и не прекалявайте с пазаруването Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Има още много време Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 76
  • София
Аз само набързо се включвам да ви кажа, че много добре попивам приказки... помните ли вчера на нашата маса какви сънища обсъждахме ... еми аз тая нощ раждах куче  Joy
hahaha  Joy  Joy  Joy

Аз да се похваля- мъжо ме води на сладкарничка и сам мнооого доволна  Mr. Green А после ме заведе да купим сутиен за кърмачки, че само мрънкам колко ми стягат сутиените...Благодаря на Полим за инфото- купихме го за 19лв от Младост, вместо за 62лв от Mothercare  #Crazy
Таткото отиде в апартамента да се прави на майстор и е сглобил новата спалня- гордея се с него! Дано скоро всичко е готово, че вече се притеснявам- малко остана до появата на бебка. Отивам да му правя компания (или да му се пречкам), а и да изпробвам спалнята  Grinning
Браво на Герчо- скоро да са си в къщи и чак на термин пак в болницата!

# 77
Сега да се включа и аз,че сутринта водих детето на лекар..болно ми е милото...не спира да кашля,чудя се как ще спи нощес newsm78

Бях и на контролен преглед.
Бебокът в началото на 33 г с е 2,5 кг,което отговаря на 38гс.радвам се ,че добре върви.
Секциото ще ми бъде през първите дни на март,когато си избера дата.
Ще изчакам една близка астроложка да се завърне от странстване и да каже коя дата е хубава Grinning

Нефертити,определено ще се засечем с теб в родилното Laughing
Само да остискаме до тогава и бебоците да не бързат да излизат.

Кръвното ми е 90/60 и съм с 20кг отгоре Rolling Eyes...зле ми става при мисълта.....но вероятно още поне 5 ще кача до 38гс.
Чудно ми е друго-с тази бременност нямам повишен апетит.Сутрин не закусвам.
На обяд хапвам салатка с месо или супа,вечер пак така.Откъде тия 20 кила ми се трупнаха newsm78
Вие как вървите с килата мацки???

# 78
Здравейте и от нас,
наистина май е добра идеята за нова среща, за да може вече и мамите, които до сега са ходили на работа да се включат.
За килограмите +18 ooooh! никога не съм си пред ставяла, че ще напълнея толкова, но най-важното е бебчетата да са живи и здрави Hug
Аз си мисля за къпането - казват да се къпе в стаята в която живее бебчето, но то с една вода като го насапунисаш, после трябва да я източиш и да го изплакнеш с друга. Така, че ваничката трябва да е на стойка и от долу да източиш в друг съд newsm78
Незнам, нещо не мога да си подредя целия процес в главата така че не мога да избера и ваничка Cry
Хайде мамите с опит да дават акъл.

Целувки на всички бебоци Hug

# 79
Мами във Фокса има намаление. Сестра ми ми е на гости в Пловдив и минахме по главната. Купихме от Фокса ританки с блузка комплект за 9.50лв и едно одеалце в същите цветове на Дисни за 18.50. Отделно от един магазин купихме едно гащеризонче, но нямам кабел в момента за телефон иначе можеше да ги снимам.

Мами които сте си купили от еднократните гащи мога ли да си ги изпера или не се перат? Аз си взех на Канпол 5броя за 4.80лв.

# 80
Да се запиша и аз в новата тема.
Да ви попитам мамчета, как мислите, дали мога да направя една разходка до София като съм в 8ми месец? Thinking
Иска ми се да разгледам тези големи бебешки магазини дето все говорите за тях и най-вече да купя количка, че тук в Пловдив ми се струва, че хич избор няма на колички (имам предвид в наличност). ooooh!

# 81
ох,като чета всички май сте били скоро на преглед,а ние ще ходим чак другата седмица,тези дни в чакане винаги ме правят малко нервна,но като видим бебчо всичко се оправя.При нас винаги показателите от видеозона са отговаряли на седмиците,до тук нямаме разминаване,освен че и ние и док знаем че сме малко по напред от датата по изчисления спрямо последния цикъл,така показа и видезона,може ли така да ги настройват Rolling Eyes
нинана мен кръвното винаги ми е пo-ниско,но защо си мислиш че ще качиш още 5кг,сестра ми роди преди 4месеца и деветия месец даже не качи не че не ядеше,може би се движеше повече,то по магазините не е лесно Grinning Grinning Grinning
по въпроса за къпането ,аз мисля 4е като ти е топло навсякъде може спокойно да се къпе в банята,така правят и с племенницата ми,въпреки че тя е зимно бебе

# 82
  • София
Здравейте,завърнах се от покупки - купихме за бебчо кошарка,а за мен обувки. Mr. GreenКошарката е такава ,но цветовете са много по-хубави:

От едната страна има прозорец за излизане с цип,а от другата -джоб.Това бялото дето виси е комарник. Mr. GreenИма и повивалник,но като сложих матрака(12 см.) и повивалника ляга на него,та идва малко безсмислено.Утре на светло ще я снимам,че сега нищо няма да излезе.
 Купихме и протектор за матрака - ми той от долната страна си е чиста мушама,какво значение има тогава дишащ ли е матрака или не. Crazy

enigmata,не мисля,че е проблем-не е толкова далече.Моят лекар е на 90 км. от нас и аз всяка седмица ще пътувам до там до края.

# 83
Зори много е хубава кошарката,супер.Здраво и щастливо бебче да щъка вътре!

И аз искам такава подобна.

# 84
Ангелче, и на мен кошарката ми хареса. Дано да са толково удобни, колкото ги хвалят, защото и аз съм с такава, ама с безумно ярки цветове. Какво матраче взе? Или може би там върви комплект с легълцето?

Аз като чета, че трябва да броя движинията на бебчо, ми настръхва косата, защото много рядко рита това моето човече. А може би си рита много, а аз не го усещам защото съм тапицирана отвсякъде. Само с това ми остана да се успокоявам, ама от време на време ме обзема паника.

# 85
  • София
отделно ми е матрачето-взех такова като за дървена кошара-гледах да е по-твърдичко.Пише,че е антиалерично и антибуболечки.Размера е 120/60/12 .Тук всичко пише на френски и продавачките само френски говорят,та не можех да разпитвам-дано съм избрала нещо добро.Като сложих матрачето и нивото си се вдига доста-чудя се до кой ли месец ще мога да го държа на 2-то ниво.
 Като цветове е бежаво,светло и тъмно синьо.

# 86
Ангелче, за нашето 2-ро ниво на матрака (на снимката на легълцето св вижда) казаха, че до 5-ти месец е бебо там, после го сваляме. Ако искаш ще измеря точно на колко см е от второто ниво до тавана на легълцето Simple Smile
Дея, моля те, не се шашкай  Hug Бебчо е най-добре, когато то си добре! Мъъъничко остана, после ще се радваш на живо на мръдканията не бебока си   bouquet И тогава - и да искаш - няма да ти е лесно да ги преброиш  Peace Grinning

# 87
  • София
Аз сега мерих нащо разстояние и е 15-17 см. , нещо ми се струва малко и се чудя до кога ли бебо ще може да е на второто ниво.Дано да не е само 1-2 месеца,че то направо се обезсмисля.

# 88
Няма да е само 1-2 месеца, защото до 5-6 не могат да се обръщат. А 6 месеца да си щадиш кръста никак не е малко. Добре, че са се намерили умни хора, да измислят второто ниво на креватчетата, памперсите, помпите за кърма, стерилизаторите и всички други неща, за които дори не си давам сметка, без които щяхме да изпитаме на наш гръб неволите на нашите майки и без които първивите месеци на бебчетата щяха да ни се сторят непосилни.

# 89
Добро утро на всички
Дея не се притеснявай излишно аз знам че има по-активни и по-мързеливи бебчета.Тук в една от темите една мама е писала че е усетила бебето си 3-4 пъти за цялата бременност. Другото което е във всички книги които съм чела за бременноста пише че след 32 г.с. бебето започва да се усеща по-трудно защото вече е по-голямо и няма толкова място да щъка из корема на мама
Зори на една приятелка бебето и беше на горното ниво на тази кошарка някъде до началото на 7-мия месец
Искам да ви питам, дали сте чували за тази зависимост че ако вашите майки са ви родили около термина или са ви преносили или са ви родили още в началото на 9-тия месец и вие така ще родите вашите бебета

Общи условия

Активация на акаунт