МАРТенки сме ний красиви,чакаме бебчета здрави,игриви!

• 11 272
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Искам да ви питам, дали сте чували за тази зависимост че ако вашите майки са ви родили около термина или са ви преносили или са ви родили още в началото на 9-тия месец и вие така ще родите вашите бебета

Не съм чувала. Не знам дали е възможно да има зависимост. Струва ми се малко вероятно, ама знае ли човек, може и така да е. Четох, че бебето само решава кога да излезе и не зависи от организма на майката, ама сигурно е така само в случаите на абсолютно безпроблемна бременност, защото не ми звучи логично да е така при съпътстващи бременността контракции и изгладена шийка, например.
Ангелче, и аз като тебе се видях в чудо с кръвното. Ей така изведнъж реши да се качва по всяко време и да не иска да се повлиява от Допегита. Сега ще пия и друго хапче, та дано го укротя. Няма да се излагаме пред финала, я. А за легълцето, аз разместих мебелите така, че да е до спалнята точно срещу погледа ми с идеята нощем да мога да го наглеждам без да ставам. Да ама не. Като се сложи матрачето, бебчо ще остане скрито зад плътния плат, който е най-отгоре и плановете ми няма да се осъществят съвсем точно, но поне после, след шестте месеца, ще си го гледам от легнало положение.

# 91
    И аз не съм чувала да има подобна наследственост,всеки организъм си е различен newsm78Мен майка ми ме е родила с форцепс,но това не означава,че и аз ще родя така,нали....
    Ангелче,кошарката е много сладурска,да ти е честита!
    Дея,може бебето да рита през нощта или по-точно когато ти спиш,че не мога да ти хвана спатиите,сякаш винаги си будна и си във форума Laughing

# 92
Минавам да се похваля, че вчера накарах таткото да минем по магазините да "изгодуваме" /изгодно пазаруваме/. Резултатите са качени в албумчето. Леглото само го харесахме, той ще ходи другата седмица да го взима.

А аз имам голяма чуденка: колебая се между две колички Chicco CT 0.2 /като на Рони/ и Маг Ингланд. Най-вбесяващото е, че Чико са в едни безумни разцветки, а по света ги има в резеда....

Били, не ме гони при февруарките, не мърдам оттук  Hug
ЖениБ, не мога да ти кажа за гащите, още не съм го докарала да си взимам неща за мен. Кажи ти откъде ги купи. Благодаря за инфо-то за Фокса, ако успея да се измъкна /под домашен арест съм по принцип/, ще скокна до там. Едни добри хора от НОИ-то ми преведоха пари....

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 10:17 от Славундер

# 93
    Да са й честити,на мумътъ новите придобивки Joy
    тази количка, на снимката ,изглежда уникално!

# 94
Добро утро от мен!
Гледах ви снимките от срещата - големи сте сладури, завиждам ви. Аз все не мога да дойда, аз не мога д да успея и тук да се появя де, ама нищо. Има време, на 08.02 излизам в болничен, надявам се тогава да има време.
Исках да ви попитам - някой гледал ли е количките на Inglesina. Ние вчера ги разглеждахме в Бейби Планет и ни харесаха много, само дето цвета на модела, който ни хареса е много тъмен, но пък решихме да не робуваме на външен ви, а да гледаме другите качества. http://www.adria2001bg.com/index.php?m=320&category=126& … 0Combo&lang=1

А другия ми проблем е, дали тези две дръжки са толкова фатални за управлението на количките, защото другия им модел също е много е готин, има по-хубави цветове, но ме спират само тези две дръжки http://www.adria2001bg.com/index.php?m=320&category=126& … System&lang=1
Моля, мамите с опита, дайте мнение по въпроса!
Хубав ден на всички!

# 95
Здравейте, мами и от мен. Наближава февруари, мен взе треската май да ме гони, предполагам и вас Rolling Eyes Аз съм малко предубедена да пазарувам като вас, още повече, че един доктор ми каза да го махна още в 1-ия месец  бебето. Това е друга тема.
Ама като гледам ка пазарувате колички, легълца. Ами какво ги правите старите. Честно казано, ние с финансите изобщо не сме добре и малко ще ми е съвестно да хвърля легълцето, че ново да купувам?!? Или съм май много стисната? Я си кажете мнението. Хайде, лек почивен ден.

# 96
Здравейте, мами и от мен. Наближава февруари, мен взе треската май да ме гони, предполагам и вас Rolling Eyes Аз съм малко предубедена да пазарувам като вас, още повече, че един доктор ми каза да го махна още в 1-ия месец  бебето. Това е друга тема.
Ама като гледам ка пазарувате колички, легълца. Ами какво ги правите старите. Честно казано, ние с финансите изобщо не сме добре и малко ще ми е съвестно да хвърля легълцето, че ново да купувам?!? Или съм май много стисната? Я си кажете мнението. Хайде, лек почивен ден.

Оф, лошо ми става като чуя за лекари, които съветват такива неща!  #2gunfire Не знам за какво става въпрос, но все пак се ядосвам. Както и да е, щом си стигнала до осми месец, значи всичко е наред   bouquet
За старите легълца и колички - аз не мисля, че трябва да се хвърлят. По принцип съм голям прахосник и никак не пестя пари, харча и не мисля, но пък ще вземем леглото на племенницата на приятеля ми и ваничката от едни други приятели. Мисля, че всичко, което е хубаво и запазено трябва да се ползва. Не мисля, че си стисната.  Grinning

# 97
Здравейте мамчета! Поизписали сте пак доста за един ден. Сега ще се върна да ви изчета.
Само и аз да се отчета за вчера. Ходихме с мъжа ми най-после да видим на живо количките Giordani и за малко да не успеем, защото магазина, в който открих че ги има затваряше завинаги, но за наш късмет при тях имаше една капарирана и я разгледахме... Е да Ви кажа не останах очарована, може би защото я сравнявам с други, но определено я изключвам. Цената наистина е супер за 3 в 1, но пък не ми се стори толкова стабилна и качествено изпълнена. Май сега поне остана да се чудя само между Peg Perego и Bebe Confort.

# 98
  • София
Славундер аз ги гледах вчера C2  и да ти кажа имаше само традиционни цветове а такива луди нямаше!!!
За легълцето да ти кажа и аз ще ползвам старо от едни приятели което не е нищо особено, имаме възможност да купим ново , но не виждам смисъл. Ако имаше и друго какво да взема от някой бих взела !
В сряда мъжа и майка ще ходят до Италия и съм поръчала да гледат количките и ако има разлика с цената да ми купят от там и съм им набелязала 3 марки и моделите, пък ще видим !

# 99
Славундер, много са ти сладки бебешките покупки. Къде ги гледа тези цветове на Чикото - много странно изглеждат  Shocked А за това, коя количка да избереш... аз съм пристрастна. Бях чела за Маг Енгланд хубави неща, много ги хвалиха, но предпочетох Чикото.

Аndjela81, къде ги гледа С2? И само не ми казвай, че е имало с червен цвят, че ще се изям.

# 100
  • Пловдив
Нефертити, незнам за такава зависимост между раждането на майките ни и нашето newsm78 Майка ми примерно и двамата с брат ми ни е родила на термин (даже май точно на деня), а аз първото дете го изръсих по-рано с 18 дни Laughing
Славундерче, последно ходихме на шопинг за колички със снаха ми. По принцип и аз харесвам весели цветове, продавачката обаче ни убеди да поръчаме едно Джордани в тъмносиво и светлосиво-много убито ми изглеждаше. Обаче права се оказа жената, че като я накачориш с шарените одеялца, играчки и т.н. добива съвсем друг вид Peace А пък шарено върху шарено Sick не съм голям фен. Иначе определено като са празни в магазина, цветничките изглеждат по-добре Peace Айде, пък ако се измъкнеш от ареста съм насреща newsm53

# 101
Дея колко кръвно вдигаш?Аз от няколко дни съм така.Само,че на мен ми изписаха Нифедипин.Снощи цъкнах един ,че стигнах 140/90.
  Някой питаше за еднократни гащи---www.family-bg.com ---5бр. - 5лв.
                   Лек ден на всички!

# 102
  • София
добро утро!

Славундер-браво за покупките,мнного са хубави.
 За количката-само Чикото съм гледала,другата не съм я виждала.Модела на Рони е много хубав.Не се лъжи,че в чужбина ги има-тук нигъде я няма тази,има само триото.Този модел май вече не го правят,защото мноого рядко се среща .Аз доста я търсих преди да взема Jane,но не намерих.
Дея,щом  поне до 5-6 месеца-екстра.За кръвното-мойто сега е в такъв период,дано скоро го вкараме в релси пак.А за зависимостта-аз не съм чула подобна.Моята майка ме е преносила,но мен не ми се ще.

geriboeva ,аз и двете колички съм ги виждала и много ми харесват.Тук по улиците повече срещам Bebe Confort.

ДИМА 78 ,ти си на границата,но е добре долната да се държи до 80 -поне така казва моята лекарка.Над тези дето ти показва сега,не трябва да допускаш.

# 103
  • София
Ронибони, в 9+ новият им магазин на 2-рия етаж на магазин Елемаг на Семинарията ги гледах , но да ти кажа това май се води нов C2 , защото е в каталога за 2008, макар аз  да не виждам разлика никаква с твоята !

# 104
добро утро и от нас.вчера на партито си изкарахме много добре.Всички ни гледаха и ни се радваха....Само дето успях да остискам до 22 4аса...много ми се приспа...а беба през цялото време така лудуваше....на майка й и се спи...а на нея не....побарка ме:)купонджийка от малка...Някой знае ли дали Джъмбо днес е отворен....че нещо ми се ходи до там но с мъжа ми....?

Общи условия

Активация на акаунт