МАРТенки сме ний красиви,чакаме бебчета здрави,игриви!

• 11 256
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • София...........
Привет:)
Честити покупки на всички мами!
Да се похваля и аз вече си имаме количка (все пак се хвърлих на първата , която си бях харесала) Giordani-то 3 per 6, предпочетох я пред Jane, заради 1,5 кг. по-леката конструкция, а и коша за новородено е по-лек (ще трябва да я катеря два етажа по стълбите). Единствено съжалявам, че в магазина нямаше Chicco-то, за да ги сравня, но здраве да е  Wink

Зори, кошарката е много хубава.

# 121
Здравейте, момичета, приемате ли нови мами?

Добре дошла при нас , пожелавам ти леко бременеене в нашата компания и здраво бебче на финала

# 122
Roniboni, а къде точно има линк към Родени 2008, че искам да задам няколко въпроса на януарските мами?

# 123
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258730.0-това им е сегашната тема на Януарки.
Льо Пингвин ,добре дошла! Hug

# 124
Добре дошла на новата мама  Hug

Ние снощи се вихрихме на дискотека  Rolling Eyes Сестра ми ме обяви за напълно откачила. Е, не сме стояли цяла нощ, само час - два, колкото да не е без хич.

Попаднах на едни много яки клипчета - ето ви линкове http://www.vbox7.com/play:2d4881e2 http://www.vbox7.com/play:1a9b077c  http://www.vbox7.com/play:480dbffb

# 125
Мерси angels

# 126
  • Пловдив
Привет и от мен! Не съм писала отдавна, но първо нямах нет от миналата неделя до онзи ден Crazy, а после трябваше да ви изчета  Party
Първо добре дошли на новите мами, честито на всички празнували през това време и честити ви покупки! Всичките са чудесни!!!
За количката и аз още се колебая, но имам повечко време /дай Боже/  Blush В магазина на Чиполино ми казаха, че до месец чакат новите модели, та мисля първо да огледам и тях  Peace
Славундерче, ти защо се отказа от Торакса? Заради доки ли?
Аз утре ще съм на преглед и после ще отчета прираста ни, че последните пъти все набързо ходим покрай празниците и не сме си мерили манекенските размери  Joy

# 127
  • Sf
Благодаря за топлото посрещане.  Hug

Аз засега съм се спряла на тази количка, заедно с коша за новородено:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4188
Чела съм много добри отзиви за нея, само леко ме притеснява, че е на доста по-ниска цена отколкото в Премама. Ама пък от друга страна, гаранцията си е две години.  newsm78

Да ви питам, къде смятате да къпете бебоците? На мен ми е трудно да си представя, как ще се поберем в нашата баня и по-скоро си мисля да я къпем в стаята. Според вас това реално ли е изобщо? С това носене на вода насам-натам и пр.?

# 128
Льо Пингвин, добре дошла! По въпроса: ние смятаме да къпем бебо в стаята, защото на малките не им работи "терморелето", т.е. не е хубаво от топла баня - студен коридор, топла стая. Най-малкото ще ревнат.
Lara1, док ми препоръча Селена. Ще ида там, където той каже, изрично го предупредих, че от влизането ми в болницата ставам негов проблем и той трябва да си ме решава! Я кажи къде си гледала колички, виждала ли си някъде Кенгуру Виктория. Аз живот и здраве този четвъртък смятам да дойда на училището, от няколко дни нямам болежки, а и ледът се разтопи, така че ми вдигнаха запора до второ нареждане Simple Smile Можем да друснем една клюка Simple Smile Успех на прегледа утре!
Били_ , животът здраво ви зове! Браво на вас, много ви се радвам  Hug
Отивам да се хоризонтирам, че си останах без ребра. Нашето чадо сутринта като се разрита, започна да люлее цялата спалня с двамата си родители /чиято обща стойност е 190кг/. В 8:10 реши, че купонът започва и нямаше начин да не участваме. А още не реве.............

# 129
  • София
...Да ви питам, къде смятате да къпете бебоците? На мен ми е трудно да си представя, как ще се поберем в нашата баня и по-скоро си мисля да я къпем в стаята. Според вас това реално ли е изобщо? С това носене на вода насам-натам и пр.?
Добре дошла и от мен!
Ние тук като че ли повечето сме на мнение, че бебчо трябва да се къпе в стаята където спи. А и на лекциите за бременни така ни посъветваха.

Дивна, честита количка- много приятни и безпроблемни километри да навъртите!
Били, направо ме изумяваш...и как ти понесе дискотеката- силната музика, дима и ръганицата не ти ли пречеха  newsm78 Големи сте купонджийки!

Ние пък снощи бяхме на вечеря с 3 приятелски семейства- 2 от тях с бебоци на 4 и 9 месеца и една бременелка с термин 13 март (ама нещо не я влече форума май). Много приятно бърборихме чак до 12 и нещо...Мамите ме заредиха много положително- и двете са раждали нормално без упойки и казаха, че е съвсем поносимо. А и с грижите за бебчо бързо се свиквало!

# 130
 Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Славундер, включвай се по-често че истински се забавлявам като ти чета постингите.
Нашето маймунче днес много хълца, чак се притесних дали е нормално това  newsm78 и изпитвам една болка в слънчевия сплит...
Мъжо каза че ще даде банкет ако един ден нищо не ме заболи като стара баба съм само пъшкам и охкам
За къпането поне до годинка смятам да го къпя в стаята където спи , а и такива са съветите

# 131
  • Пловдив
Славундерче, то за обмяната на опит, като се срещнем - ясно  Wink Даже, ако искаш, може да се уговорим да се видим и по-раничко в кафето  Hug Радвам се, че са ти разрешили да пощъкаш и, живот и здраве, ще се видим! Иначе количките съм разгледала във всичките магазини, дето ги бях постнала в един поменик, плюс този на Чиполино по пътя за магистралата /там ми казаха, че до месец чакат новите модели/...Ама още нищо не съм решила окончателно.
Аз с Док още не съм говорила за болницата, но знам, че работи и с двете, а Торакс ми е по-близо и някак съм се настроила...
За чипкането на бебче - аз мисля да си е в банята. Добрият момент при нас е, че има парно и може да е топличко навсякъде, макар сезона да е леко преходен...Ще поживеем, ще видим  Crazy

# 132
Здравейте Сладурки!
Аз още съм в болницата, но днес ми донесоха един лаптоп и бързам да ви пиша! Много ви благодаря за подкрепата, много мило ми стана!  Hug
Иначе, както писах на КикиНики сме добре и аз и бебка. Намалени са ми водите, но са над допустимата граница. Сега съм на системи - нариев хлорид с магнезии, доктора каза, че това ще отпусне матката и ще позволи на бебчо да се храни по-добре и да си прави водичка Simple Smile В интерес на истината имам чувството че корема ми за една седмица порасна много. Всеки ден ми правят запис на тоновете на бебчо и е много интересно. Надявам се утре след визитацията да ме изпишат, но каквото каже доктора това ще правя - имам му голямо доверие!
Още веднъж искам да ви благодаря за милите думи! Връщам се назад да ви изчета подробно, че минах на две на три... и да гледам снимки от срещата!
Целувам ви всички и ще ви пиша пак!   love001

# 133
Ама като гледам ка пазарувате колички, легълца. Ами какво ги правите старите. Честно казано, ние с финансите изобщо не сме добре и малко ще ми е съвестно да хвърля легълцето, че ново да купувам?!?
аз ще ползвам всичко от баткото, нямам намерение да купувам други неща, само няколко дрешки и комплекта за изписването...

# 134
  • София, Борово
Привет от нас  bouquet
Честити покупки на всички!
Дивна, честита количка! С много здраве и любов да се ползва.
ger4opiper4o, радвам се, че нещата при теб се оправят Hug
Вмъкни Цитат
Льо Пингвин, добре дошла!
Относно къпането на бебебто и аз имам същият проблем. Бях се засилила да взимам ваничка, обче банята ни е много малка и май няма да има място...
Доста познати си къпят бебетата в стаите, но знам ли... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт