Бременни чужбински мами - 17

• 25 043
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Майра
мислих си дали си се прибрала - как изкара?
Абе ти медицинско лице ли си  Blush Grinning

# 61
Честито момиченце на Amielle!!!!

Добре дошли на новите бременни мами!

Ели, радвам се, че всичко е минало толкова безболезнено!  Hug

Майра, нали ти казах да оставиш повръщането там, защо го върна и него?  Wink

mari_rus, дано всички да имаме твоя късмет. Не само красиво бебе, ами и послушно. Да го цункаш от мен!  Heart Eyes

# 62
Майра
мислих си дали си се прибрала - как изкара?
Абе ти медицинско лице ли си  Blush Grinning

Не съм, защо newsm78 ИТ съм. Ама водих бъдещата кака на ваксина.
Вече ми писна от тия ваксини ..през 4 седмици ..аха намалеят и педката пак измисля някаква реваксинация Tired Днес сложихме за Варицела, защото не съм сигурна дали аз съм я карала като малка.
Момичето на рецепцията ме измайтапи, че тъкмо ще свърша с голямото и ще почна бебето да водя на ваксини Crazy

Иначе в Бг си изкарахме добре, зарадвахме бабите най-после с новината, че чакахме да им кажем лично Simple Smile Няма да казвам какви вкусотийки похапвах, че да няма жертви тук Laughing

Лошото беше, че бях командировка и висях в офиса по цял ден и нямах време да се мотам. Отгоре на всичкото в петък се подхлъзнах и паднах и си счупих лаптопа ooooh! И току що ме "зарадваха", че няма да ми го оправят - да си поръчвам нов.

# 63
Ууу, Jenna, много юбаУ летящо бебе си имаш, бре! Сладур. С какъв фотоапарат е сниман? Определено едва ли е като нашия Канон point and shoot Mr. Green

ТрънчеBlush, мерси  Hug
Камерата не е нещо специално, пък макар и да не е поинт енд шуут; купихме я пециално за снимки на младия господин.  Grinning

# 64
Здравейте,

да се разписа и аз в този форум... Бременна съм За първи път, очаквам близнаци (момиче и момче  Laughing), живеем в Ландсхут, Бавария... Термина ми е на 21. маи Peace.

# 65
Камерата не е нещо специално, пък макар и да не е поинт енд шуут; купихме я пециално за снимки на младия господин.  Grinning

не бе, аз под пойнт енд шуут имах предвид "смотана" - уж лесно, ама нищо особено не прави. Та и ние мислим (ъъъ, аз мисля) дали да не вземем една хубава сега, затова и питах... от друга страна и за видеокамера си мисля, май по-полезно е с баби и дядо надалеч...

Ели, радвам се че е минало леко амниото - странно, аз по-страховити неща съм чела (някакви големи игли, някакво чудо...). Дано всичко е наред с резултатите!

Ура, близнаци в отбора!

Марински, български неща ми се ядат непрекъснато, но няма  Crazy  В първите един-два месеца сънувах и бълнувах банички (от тези мазните купешки). Отбивахме номера с баница с кори, макар и да не е същото. Напоследък не мога да си отям на сирене (добре че е Малинчо.ком, УСА мамите предполагам го знаят добре  Mr. Green) и български чушки в буркан които открих в един магазин. Ей богу, по 1 буркан на седмица зареждат тези хора, ходя да го дебна по рафтовете през ден

Сега много усилено си търся сладко или сок от рози - ако някой има идея дали някъде по интернет се намира, моля да ми каже. (Не че ми се яде, но за подпомагане на храносмилателно-отделителната система, ако ме разбирате...  Crazy)

# 66
  • Съвсем в края на света
Айде да се записвам.
Добре дошли на новите попълнения.
Значи, няколко лентички сменях, в началото ок, после се смахват, ама какво да се прави, явно кат видят къде съм и незнаят какво да отчитат.
Ели бре, аз" млада" правих трипъл, после дабъл, и сега четворен, ако щеш.
Е посестримо, по посестрими не можем да сме. Риска за Даун 1:29, преди 4 часа ми ковнаха изненадата. Аз съм мат. Утре сутринта в ранни зори ми правят амниото и го зафучват по хамериканско, до седмица ще върнат резултата.
Трябват ми стиснати палци, ама камари Sad
Това е от мен.

# 67

Сега много усилено си търся сладко или сок от рози - ако някой има идея дали някъде по интернет се намира, моля да ми каже. (Не че ми се яде, но за подпомагане на храносмилателно-отделителната система, ако ме разбирате...  Crazy)

Няма ли някъде покрай вас ирански или някаквък арабски магазин? Аз там съм виждала.

# 68
Чесито бебче на Amielle, много здрави и щастливи!!!  bouquet Heart Eyes

# 69
# 70
Кита, стискам палци! Peace Не го мисли, не е страшно! И мен ме чака същото.
Ели, предполагаем термин 21 септември, но ще търпи корекции вероятно към края на септември.

# 71
Ките
надеждата умира последна, нали така  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хайде с теб сме Heart Eyes
Ама много бързи тези Хамериканци...

Трънче
може би има значение колко е опитен доктора... знам ли... наистина всичко е около мин., и почти нищо не се усеща....

Майра
защото останах с впечатление колко хубаво и интересно пишеш за всякакви мед. неща около бременността...
Иначе какво е ИД newsm78

# 72
Ели, ИТ бе - информационни технологии, иначе казано прост програмист Wink

# 73

Няма ли някъде покрай вас ирански или някаквък арабски магазин? Аз там съм виждала.

Хмм, до нас няма но знам къде има и още този уикенд замъквам мъжа ми на мисия. Мерси за идеята  Peace

kita99, стискаме палци, а ако кажеш ще запалим и свещички!

# 74
Момичета наминавам да кажа,че пак ще си имаме мома Party Laughing Party Party...Ели да сложиш едно розово щъркелче когато ме мслагаш в списъка Hug Laughing

Общи условия

Активация на акаунт