Бременни чужбински мами - 17

• 25 051
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Ехо и от мен ,
не съм се разписвала в тази тема,но гледам , 4е е весело ,та се присъединявам....
Все още незнам какво ще е , дано на 8.02 се види , и ще ви кажа ...гледам ,4е си говорите за амниосинтезата- на мен тук първо ми взеха един кръвен тест , от който си 4акам още резултатите....и след него ,ако те са отрицателни се процедира към амн...с първата бременност не съм имала никакъв проблем и не съм си правила амнио...та сега мисля ,пак ще пропусна...
Ина4е , вси4ко е ОК .В на4алото ми се гадеше , и ми беше по -трудно ,но сега съм ОК ....а кръвното ми е доста ниско , но то и през първата бременност беше така...
Дата за термин ми дадоха на 27.06 ,но аз все си мисля ,4е ще е преди това или в на4алото на юли..
Амей4е, я сподели каква е тази табли4ка?
А в подфорума - майки бъдещи и настоящи ,има една мама която по някаква си система определя пола , та може да надникнете , ника и е Монкас за по -лесно ....
Калида ,радвам се да те видя, да нямаш някоя новина да ни споделиш? Hug Flutter
Хайде оставям ви ,леко бременеене. Hug

# 91
Коя повлече крак?  Grinning
Честито, момичета! Лека и безпроблемна бременност на всички ви!
Актуализирала съм списъка. Ако съм пропуснала някоя от вас, да пише.

# 92
  • Съвсем в края на света
Ели, де да знам що стана така. Сигурно защото ми е голяма устата. Доктора ми обяснява процедурата, и казва че три пъти ще ме боде. Аз викам е как само един ще е. Та за това 3, та и 4-ти. Значи първия път шилото реши да рита иглата Sad
Точно, докито щеше да навива спринцовката, 2-рия, не стана. А третия се оказа, че иглата запушена. Явно последния 4-ти, е в зона в която е сигурно, че ще стане, знам ли. Там ме бодаха с нова игла.
А за резултата. Понеже аз си плащам, и изследването е в хамериканско, предлагат с/у допълнително заплащане да пуснат fish test. Т.е дават резултат да-не за 24 часа /който е 99%/. Иначе резултат като твоя ще получа след 14 дни.
Не знам, теста е отречен по хамериканско, така ми казаха хора живеещи там. То си зависи и от лекаря де, колко по-далеч гледа от носа си. Освен това амниото се правело след 40, но пак е относително.
И аз на предишни тестове съм имала доста добри резултати, с Ината бях 1:10 000, ама сега така.
Определено чакането е изнервящо.
Стискам палци да няма амнио повече в темата.

# 93
Ките, ще има пиле! И мен ме чака задължително, егеноза му е диагнозаота Joy

Стискам палци да няма амнио повече в темата.
Ели, сбъркахме ли ти представите, а Mr. Green Тази година просто надминаха се себе си момичетата. Аз даже си оставих лентичката да не ме объркат. Embarassed

# 94
Ахой банда

Амей
айде не се ослушвай, ами давай таблицата... в нета е пълно... ама щом твоята е вярна не я скатавай Mr. Green

ОООО Смърфиии
аз във френската тема ти благодарих за голямата изненада   Hug Hug Hug ама не знам дали си чела...
Иначе
добре дошла в отбора  Hug лека и безпроблемна до края ти желая  bouquet

Китеее
ти си като приказка без край бе душа Mr. Green Hug Hug Hug
Иначе как си днес?

Мерилу
яж червена леща, и всякакви бобови, но само тя е без шлюпка, а те правят газовете Wink или по 1-2 киви вечер, особенно презрели, много ми помагат... доколкото знам и дуфлак могат бременните да пият, но по добре с разни храни да си помагаш Hug

Funkenmariechen
наистина по лентичката те познах, гледам тоя ник и  Shocked пък с толкова публикации newsm78  Mr. Green

Зад океана не се ли прави манио значи????

Индиана
още ли не си родила Whistling Grinning

Дивиана и Поли и Анка Калпазанка и другитееее
да внимавате, че който много наднича тук, много лесно прихваща Whistling Mr. Green

# 95
Ама наистина много амнио се събра в таzи тема... И аz се раzминах на косъм с него.

Аz не съм се иzчислявала по никакви таблици. Не zнам zаЩо съм си наумила, че Щом е инвитро, няма да покаzват вярно.

# 96
аз знам че уж китайската таблица най-достоверна... ама...според зависи  Mr. Green

Китайска таблица за определяне на пола
Годините са възрастта на майката при зачеване,
а месеца е месеца на зачеване

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156531.180

или

http://www.mymonthlycycles.com/cgencalc.jsp

което е пак същото според мен

# 97
Хмммм,Ели на мен мъжко ми показа newsm78,а мома трябва да е Crossing Arms...да не би месеца да е ,месеца на последната менструация newsm78,така си ми излиза принцеска Party

# 98
При мен иzлиzа момиче, а доктора иzкаzа предположение zа момче, но не е сигурно оЩе  newsm78

# 99
Бонжур от мен и малката Даная Hug В понеделник ще правим три седмици , така , че не сме много малки Simple Smile Според китайската таблица на мен ми излиза вярно, гледах и за жената на брат ми те чакат момче и на нея и излезе момче Laughing

# 100
Ехо, ето ме и мен.
Резултата от теста ми дава 1:7000, и аз нямам намерение да правя амнио. А иначе доктора изказа някакви съмнения, че пак ще е момче, но не даде още никаква сигурност. Ама само от съмненията познайте таткото в какво настроение е  Twisted Evil. Направо увеси нос, така иска момиченче.... Laughing
В понеделник ще ходя пак, на друг ехограф, свекъра ми го уреди, уж пак да гледат пола. Голям смях!

# 101
Мен още не са ме гледали за пола, но тази китайска таблица показва момче, и едни други формули от нета показват същото. А ние така искаме момиченце....но както и да е, живо и здраво да е! 

# 102
Марилу не бои се,
по тез таблици дащеря ми е мом4е............сливка ще е newsm03

# 103
Едно здрасти от мен ,пак по-късни доби..
Ели Сз - видях ,4е си писала във френската тема и ти отговорих,радвам се ,4е изненадата те е изненадала. Hug Grinning
А за таблицата и аз не съм съгласна- в онази тема за която споменах , мамата каза ,4е второто ще е моми4е,а тази таблица показва мом4е....или по-скор ми се икса моми4е ,но ....нямам избор нали ....може би ще знаем след няколко дни...
Хайде , лека от мен  Hug

# 104
КИТА - какво става с резултата ти!? Стискам палци силно - все едно онзи ден и аз чаках резултатите и ми се късаше сърцето... всичко ще е наред!

Пропуснала съм да оповестя тук малката ми рошава Ангелина  Heart Eyes

28.01.2008 в 13.50 ч. след доста мъки и бързо секцио се роди нашата малка пираня  Laughing

Вече сме в къщи, момата благосклонно реши да суче, че по едно време го беше подкарала на Блъди Мерита /от разранените ми гърди течеше коластра и кръв/... все още усвояваме маниери на дама т.е. учим се да спим нощем, а не да хайманосваме...

Бианка е страхотно име Simple Smile ЧЕСТИТО!

Трънче, не те мяркам по американските теми, надявам се да не си се засегнала от някой или нещо  newsm78 А сладко от рози търси и при арменците, но гледай да не спираш при сармичките им Simple Smile

Целувки на всички палцестискали   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт