Бременни чужбински мами - 17

• 25 039
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • Съвсем в края на света
Добър Ви ден от края на света.
Защо така не пишете???
Да пожелая и аз на надзъртащите да идват.
Честито на мъжките майки Simple Smile И аз като Ели, трябва да има младежи.
От друга страна Ели защо упорито говориш в множествено число бре??? Че ти сега чакаш зет ми Simple Smile
Да ти отговоря на въпроса за езика, с дофторите си говоря на англ., така си остана от началото. Не че в началото говорех де. Те упорито искат да си говорим на испански, ама не би.
Мда и да ви светна, НЕ можело да си усещате бебетата преди 20 седмица, онзи ден щях да трепя док за това изказване. Аз пък моите си ги усещам от много рано! Казах му да си гледа работата, то и Ината с "тези контракции" не можех да родя ама на, направи място на следващите Simple Smile

# 136
  • в шоки-land
хой и от мен на всички малки и големи  Hug Heart Eyes...
бях си  3а малко до БГ-то, ама само 3а малко - 3 дни и половина  Joy....племеницата имаше ден ден, та лелята й реши лично да 3анесе подарьците...милата ми сестричка щеше да получи удар, когато ме видя, ама а3 обещах да не правя повече така Naughty Joy..... та 3 дни яли, пили и се веселили и после обартно у дома.....

Индиана, честита ти принцеса   bouquet  bouquet  bouquet много е красива ( пу-пу ) , да ви расте 3драва и усмихната  Hug Heart Eyes....отивам да наваксвам, че майла ми е претьпкан....лека седмица  Hug Heart Eyes

Дидката, мойта коледна картичка случайно да е стигнала вече до теб  newsm78

# 137
Благодаря ви моми4ета за топлото посрещане. Hug
А за таблиците ,да по втората която пусна Ели излиза девойка .. Joy....та незнам....една вра4ка ми беше казала ,4е ще е моми4е,ама тя и за първото беше казала така ,а то излезе мом4е...
 Joy
Та нищо де, поне имате моми за женене,а аз ще съм супер свекърва  Flutter,та ще се избиете за моите юнаци... Laughing....4е то в нашата френска тема лиспват момите ...има 2-3....
Ина4е ме гледаха на ехограф за 22 седмица - бебето е напре4ено ,та дано се обърне...Първият юнак беше от самото на4ало с главата надолу....надявам се да се обърне де...
Амейке , голяма изненада си спретнала на сестра ти. Party
Ели ,душа ,не се притеснявай ,мисля 4е ще мине вси4ко ОК с операцията на сливицата ...даже съм 4увала, 4е било по добре ,но незнам дали е вярно ,да се махне де...
Хайде оставям ви ,отивам да слагам дивака в леглото...

# 138
  • Лондон
Здравейте и от мен! Да се запиша и тук. Аз съм в Лондон и термина ми е 13 август.

Честито на всички бременни и родилки!
Индиана, дъщеря ти е страхотна! Да е жива и здрава!
Мойто бебе също е наполовин бостънско Simple Smile Аз от скоро съм тук и още се чувствам повече бостънчанка отколкото лондончанка Simple Smile
7 години там прекарах... а май като гледам 8-мата снимка сме били и съседки. Това Самървил ли е?

# 139
Знаете ли кой искам да видя тук...Мама Б, Славката и ДивианА  smile3533
За мен хич не си и помисляй! Grinning
Следващите бебета вкъщи ще са внуците /живот и здраве/. Sunglasses

Индиана, много ти е сладко бебенцето. Да ви е жива и здрава!
Ели, успех на операцията и бързо възстановяване на Еми!

# 140
  • Съвсем в края на света
Дивиана, че аз теб първа очаквам тук да видя Simple Smile
И аз имах такива мисли като твойте, но ...
Къде се изпокрихте всички???

# 141
Ките, за другите не знам, ама мен ме гони сънната болест hahaha
Седя и дебна да чуя как е минала операцията на Емката, че си е неприятно преживяване. А и Ели не е споменала дали са дошли нейните резултати от амниото.

# 142
Привет и от нас.
Дано всичко при Ели да е минало добре Praynig
Аз вчера бях при акушерката ми.Каза,че всичко ни е ок.Дано да не го пренося бебока,че при нас те оставят две седмици след термина,и чак тогава предприемат нещо #Crazy Ще се побъркам,ако трябва да стоим 2 в 1 до 20.03.
Приятен и успешен ден на всички  bouquet

# 143
  • Съвсем в края на света
Бебинщайн, споко ще те подкрепяме, ама ти не го мисли де.
Вечернице, аз минах периода със сънната.
Ели до колкото знам ще ги пуснат в петък, дано все пак разберем как са още днес.
Иначе резултат има, знае се вече пола на бебето Simple Smile
Това обаче ще го оставя на нея да го каже.

# 144
Бебинщайн, да те успокоя че и тук чакат 10 дни след термин. Не му мисли от сега..При мен преди както нямаше признаци, така ми изтекоха водите една сутрин Hug

Аз вчера бях на преглед. Бебо е 340гр някъде, вече е много голямо и не се събира на монитора на ехографа. Рита усилено и всичко е наред. Момиче Wink Другата седмица съм на фетална морфология - докторката каза, че не вижда никакви признаци за притеснение ама за потвърждение все пак пращала всички пациентки в университетската болница. Аз пък не се оплаквам - тъкмо ще видя още веднъж малкото човече Heart Eyes

# 145
Майра, да те питам, че си ми паднала на дамар - колко УЗ плащат сега здравните каси при нас? Преди ме гледаха всеки месец, ама знам, че има промени след промяната в здравния закон.
Питам как е нормалното, защото при мен нещата ще са малко по-различни, заради възрастта.

# 146
Веч, явно всяка докторка си процедира различно. По принцип се водят 3 - 10, 20, 30та седмица.

С предната бремност имам общо 5 ехографа (като броя и първия за установяване на бременост), един от които тоя накенфалтенмесунг (тоест уж трябваше да го платя допълнително, но докторката го мина като скрийнинг за 10та седмица).

Сега при тази не съм имала преглед без ехограф - досега съм имала 4 прегледа и 4 ехографа (единия пак тоя накенфалтенмесунг, за който платих 90Е  Money) Сега ми е дала направление за този органшал и каза, че следващия път при нея няма да има ехо - да занеса резултатите от феталната.

# 147
Добре дошла на Блек Мамба! Лека и усмихната бременност Simple Smile

Ели, не ме провокирай, че отивам да сменям името още сега и ще го докарам до Дженифър Лопез Л-ова  Laughing Абе каква операция се споменава, надявам се да си добре!

На всички девойки, дето така ми изчеткаха мойта девойка  Hug Само хубави, умни и много здрави дечица да ни радват, а ако са и неревливи - цена няма да имат  Joy А, сега ми кажете на кой прилича, че скандали се вихрят по въпроса  Shocked

Хей, Ейа   bouquet Как така ти даде сърце да зарежеш Бостънските потайности /тайничко и аз се надявам да ги сменя за Лондонски някой ден, ама засега е мечта  Praynig/ !?! А иначе снимката е от пред нас в Уотъртаун... напуснахме ние любимия ми Кембридж и аз още мрънкам и лея крокосълзи  Crossing Arms Как е малкия бостънски разбойник  baby_neutral

Айде да си пия антибиотика, че нещо такова секциото ми цъфна и съм напълно неоперативна, та се нервя и ми спира кърмата... кой какво е ял за кърма да докладва, че лошо! Индианчето е лакомо, милото ми то...  ooooh!

# 148
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ германките,вие сте супер.При нас до третия месец никой не те смята за бременна #Crazy А за УЗ ни се полага един към 19г.с.Аз имах късмет с тая ниска плацента,та ме гледаха три пъти на УЗ ooooh!Абе цивилизация  Joy
Усмихнат ден ви пожелавам Grinning

# 149
Привет майки
точно се прибрахме от болницата, да дам отчет - всичко мина, колкото по малки са, толкова по лесно минава операцията!
Аз накрая все пак не се реших на пълната упойка, в болницата говорих с двама лекари и анестезиолог, и всички казаха че щом нямаме проблеми с ушите от третата сливица, а само хрема, и е толкова малка - много по добре локални анестезия, така й направих, два часа след операцията тя хвърчеше като шило по коридорите след това, към обяд умираше от глад, яде банани, млекца, спа и след това кифла и половина изяде със сок, и все едно нищо следобеда си и бърбореше нормално, всичко много леко мина  Peace
В стаята бяхме обаче с момиченце на почти 4.г., с пълна упойка, то след операцията се мяташе като риба на сухо, буйстваше, заспа, пак се мяташе после, и така постоянно до към 17ч някъде беше вече що-годе нормално детето като предния ден, така и с останалите който ни приеха, но те бяха към 5.г., едното повръщаше първите часове -2-3х, едно  Т. вдигна до вечерта не го видяхме... та така...
Днес ни изписаха, доктора каза че реално подобрение ще усети ме по скоро от есента, че сега до лятото може и да е подобно положението с хремите, но по скоро по леки, или пък и може да изчезнат... надявам се във второто  Wink

Индиана
завиждай, завиждай на жената   Whistling Mr. Green ама тя се е сетила на време  Laughing

Бях и на гинда, всичко е на ред, няма проблеми с бебока, че даже и вторите тестове с антителата са ми излезли този път негативни, и няма да ме боцкат скоро  Grinning

Бебщайн
има време, пък и ще е по голямо бебето след 10.дни Wink Grinning нито трябва да ставаш посред нощ, нито нищо  Grinning

Иначе
тези таблици всъщност се оказаха еднокво не ефективни както при Емата така и при...следващото бебе  Crossing Arms да ми ги скриете от очите  Sunglasses Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт