Бременни чужбински мами - 17

• 25 044
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Индиана, да ти е жива и здрава! Ама много красива бе! И каква дълга коса има, то детето прическата е оправяло затова се забави. (ти колко дни преноси всъщност?) Пу-пу, много да ви радва!

Кой сега е наред да ражда?

# 121
Здрасти банда
сън не ме лови...
Днес рано рано отиваме на изследвания - кръв и урина, другата сряда с Емата влизаме за 3.дни в болница, ще й махат 3.тата сливица... стомаха ми се е свил на топка... но все някак ще го преживеем, дано после главно няма проблеми и бързо се възстанови от цялата патаклама ...
Това малко офф

По темата
Анжито голяма сладуранка  Heart Eyes ама много коса, големи очи  Flutter
красавица по майка й ще да е Wink Flutter

Вечернице
годините който си в момента на зачеване бе жена...
Ако ти е минал 33.тия р.д., гледаш 33г. и месец на зачеване...и така
Ако в месеца на зачеване си имала р.д. - избирателно е кой години да гледаш Grinning
Какво значи календарни години?

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 08:00 от Eli_cz

# 122
Ели, питам, щото съм сега на 38 и 4 месеца. В момента на зачеването съм била на 38 и 2м. Ама ако гледам календарни - съм на 39 Joy

# 123
Кита, поздравления за хубавите резултати!  Sunglasses

Честита нова пишка на Куклата!  Laughing

Малката Индиана е много сладка! Има коса колкото Марти на 1 г.  Heart Eyes

Успех на Ели и Ема в болницата. Дано всичко да мине лесно и бързо! Hug

Аз май започнах да усещам бебето, но не съм напълно сигурна.  Laughing Embarassed Чак на 14- ти съм на преглед и тогава много романтично ще ми вземат кръв за БХС. 
На мен ми се пада момиче по тази таблица. Дано да познае.  Praynig

# 124
Индиана ама много ти е хубаво гарджето  Laughing

Ели стискам палци и за това изпитание  Praynig А кога ще си получиш резултатите?

# 125
... Hug

който ме помни - помни Mr. Green
Една Голяма Честитка и от мен за бъдещите НаноВО Мами  newsm51

Вечерница   bouquet АмейЧЕ  bouquet  Ели   bouquet  и Кита   bouquet
Мама ШоколадкиНЯ - гледай и то като мен ще ставаш ЮнаШка мама Two Hearts

Знаете ли кой искам да видя тук...Мама Б, Славката и ДивианА  smile3533

# 126
Еййй,Диде Hug,помня те,помня Wink....да не се присъединяваш пак в нашия отбор..... Laughing Party

# 127
Здрасти Банда
Дидонке, Дидонке
няма ли да има майка на трима юнаци  Whistling Whistling Whistling

До днес уж трябваше да ми се обадят ако има проблем, аз се броя за Непроблемна значи  Whistling пък във вторник отивам при гиндата, той надявам се да потвърди Wink

Вечернице
нали детето като стане на 1.г., от другия ден не казваш че е на 2.г., как така се състаряваш, не мога да разбера  Wink а уж жените сме с тенденция да се подмладяваме, стане ли въпрос за години  Grinning

Има ли някой правил операция на трета сливица - малко пак за офф-а ми  Blush

http://www.emimino.cz/pages/story/887
ей тук сега друг китайски календар излезе
Д - го бройте дъщеря  Wink другото син... месеците  - ориентирайте се по бройката - 1.,2., и тн  Crazy Grinning
та и тоя китайски календар вече няколко пъти си е сменил фасона в днешни времена както изглежда Crazy Grinning

На Индиана исках още да разкажа, от една тема - смешно ли е раждането май беше, много смешки има, та една майка раждала с ромка в София май... и като дошла сестрата да пита за име, ромката казала - Дженифер Лопез че ще се казва детето  Flutter та сестрата до края на престоя й в болницата всеки ден обяснявала на ромката и мъжа й, че могата да дадат само Име, Фамилията вече е даденост, и не може да се сменя... в деня на изписване ромката горе-долу давала израз че разбрала защо няма да е Дженифър Лопез, но ромът до последно дигал скандали на сестрите  #2gunfire Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сетих по повод на Анджи Джули  Whistling Mr. Green

# 128
И аз само да поздравя и честитя се намърдвам в бременлийската ви тема  Laughing!

Вечерница, много ти се зарадвах на лентичката!
Лека и безрпроблемна ти желая  Hug, както и на всички други мамчета.

Ели, стискам палци! Бърза и лесна операция на Бадемката!

# 129
Здравейте тумбачета Hug Наминавам да видя как е положението и дали има някой нова обебила се мама Laughing Иначе ние сме добре, само където не сме акали от шест дни, ама за сметка на това си пръцкаме редовно, казват , че било нормално при кърмачетата защото кърмата се усвоявала напълно от организма  Simple Smile

# 130
Здравейте бременелки от мен,
минавам само на бързо да съобщя ,4е таблицата на Ели сз ,която така не харесах се оказа вярна! WinkДоктора ни потвърди , 4е ще е мом4е и хи4 няма изгледи да се е объркал ...та ще съм мъжка мама ....исках моми4енце ,но няма как... Grinning

# 131
Блек Мамба, добре дошла в отбора  Laughing!

# 132
бляк мамба добре дошла  bouquet и леко бременеене!

# 133
Смърфи
честито душа  Wink за нашите моми, трябва да има и юнаци  Wink

# 134
Добро утро,

абе тия таблици ..то и ние уж по тях го правихме момче  Mr. Green ама да видим какво сме направили.

Честито на Мартини Мама за движенията! Аз в петък получих първия ритник, който почувствах отвън през корема. Преди това само тайничко от вътре ме боксираше и никой не вярваше, че толкова рано съм го усещала Crossing Arms

Ели, стискам палци за операцията на дъщеричката и за резултатите във вторник!

Аз да ви се оплача това моето бебе май няма да миряса до края. Ей го на..и 20 седмица почти отлетя, а още повръщам сутрин Sick

Общи условия

Активация на акаунт